E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- …
- 161
- chevron_right
Jasataisa neanses motoram lai normali griezhas un jamacas starteet-tad var ari meginat ko meeriit;))kars rakstīja:Pamēri intereses pēc 0-100kmh,
0-200kmh pēc gps
Joprojām īsais reduktors?
Lsd 3.73
BMW_The Ultimate Repair Bill
3.73 brīvi var ar 2to startēt, labākas riepas nenāktu par skādi
Eem nu vispar auto nav buveets taadiem noluukiem kaa drag,drift utt))jauda ir tiiri bonus visam;)
Piekrītu
Nav jēga laust auto ar 0-200
Jaudu un paātrinājumu reāli var mērīt roll on testā 60-160
70-180
100-200 principā ir pati sula kur tad reāli parādās auto pauti, nevis 2.5 ar 4.10 reduktoru taisnē līdz 100-110 izpulkē v8 un emkas un domā ka ir kingi
70-180
100-200 principā ir pati sula kur tad reāli parādās auto pauti, nevis 2.5 ar 4.10 reduktoru taisnē līdz 100-110 izpulkē v8 un emkas un domā ka ir kingi
Dafuq? Video studijā kur 2.5 ar 4.** reduktoru nes ārā M3 līdz 100kmh.-AF- rakstīja:Nav jēga laust auto ar 0-200
70-180
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu blin tas tak paspilgtinājums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pedejaa laikaa taa mazaak laika kautko postot te diezmhel...:/
Daudz kas nav mineeets kas dariits un taa-bet pa lielam gatavojamies beidzot csdd testiem trasē,autinjam nogriezti decibeli uz pusi,nomainiti beidzot HYZ Drift spec coiloveri,un konstateju kad baigi tek blokis...nolemam nomainiit visus salnjikus,blives,eljas-jaucot ara nepatikams parsteigums kursh vareeja mani desmitiem reizhu novest lidz letalam iznakumam ar maniem aatrumiem...:/ uz elementa virsu nebija nevienas savilcej skruves(visas metajas kautkur pa korpusu:O ieraugot kaajas aukstas palika aceroties visus izbraucienus pa baanjiem utt....
Bloki nonjemu no noskilta auto...tagad ar saimnieku saakam saprast kadeelj uz shosejas vinju sameta kokos uz taisna celja veljoprojaam aizdomaajoties slikti paliek...
Daudz kas nav mineeets kas dariits un taa-bet pa lielam gatavojamies beidzot csdd testiem trasē,autinjam nogriezti decibeli uz pusi,nomainiti beidzot HYZ Drift spec coiloveri,un konstateju kad baigi tek blokis...nolemam nomainiit visus salnjikus,blives,eljas-jaucot ara nepatikams parsteigums kursh vareeja mani desmitiem reizhu novest lidz letalam iznakumam ar maniem aatrumiem...:/ uz elementa virsu nebija nevienas savilcej skruves(visas metajas kautkur pa korpusu:O ieraugot kaajas aukstas palika aceroties visus izbraucienus pa baanjiem utt....
Bloki nonjemu no noskilta auto...tagad ar saimnieku saakam saprast kadeelj uz shosejas vinju sameta kokos uz taisna celja veljoprojaam aizdomaajoties slikti paliek...
baisi, tā nebija KeX ex. kupeja?
TIeši tāLawwr rakstīja:baisi, tā nebija KeX ex. kupeja?
Pāris gadus atpakaļ kad bračka dzina mājās manu tagadējo sedanu no iegādes tad šim arī šitāds prikols bija pa ceļam,reāli uz 90 km/h sabloķējās abi rati un tad nu bračka bija vācis to sedanu kā nu bija mācējis un paldies dievam veiksmīgi to dienu viņš atcerās vēl tagad
Instagram - Sandis_e36
Man ljoti biezhi speedoo raada 2xx ...pie tasda aatruma neko tur savaakt nesanaaktu...ai pat domaat negribas
Viss ir labi, kas labi beidzas.
Ramyrez tev vajadzeja gumball 3000 piedalities
Man nav lieku 50kzurkae36 rakstīja:Ramyrez tev vajadzeja gumball 3000 piedalities
30k par komanduRamyrez rakstīja:Man nav lieku 50kzurkae36 rakstīja:Ramyrez tev vajadzeja gumball 3000 piedalities
salasi 30 cilvēkus no foruma un laid
Es butu gatavs kaut zem haubes sedet. Izgieziet haubei pa vidu caurumu iedodiet kiveri un es dodos lidzijanjis313 rakstīja:30k par komanduRamyrez rakstīja:Man nav lieku 50kzurkae36 rakstīja:Ramyrez tev vajadzeja gumball 3000 piedalities
salasi 30 cilvēkus no foruma un laid
Mums te forumā njaud par 3eur ieejas maksu sezonas atklashanā-kaads vel gumball
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 137
- 138
- 139
- 140