Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- …
- 292
- chevron_right

tā, divas stundas mēģināts saglābt diskus, kas tikai ar vasku sabojāti, samainiita lukturu slēdzim lampiņa (par kuras ekstistenci nemaz nezināju) 
un tuulit jaaizbrauc pēc divām liseeli riepām aizm. - sezonu tak veel pāragri beigt - tuvojas 13.09.12

un tuulit jaaizbrauc pēc divām liseeli riepām aizm. - sezonu tak veel pāragri beigt - tuvojas 13.09.12

Izdevās diskus saglābt?

nu 13.10.12 redzeesi... bet labaak izdevaas nekaa bija Bikerniekos...
p.s. paldies RENIO par toreiz izpalidzesanu..

p.s. paldies RENIO par toreiz izpalidzesanu..

klau, tad sanāk, ka pulētus plauktus ar moikas vaskiem mazgāt nedrīkst!?

Vispār tur nekādas ķīmijas nevar liet virsū, alumīnija virskārta oksidēsies un būs fui, bet lai to pēc tam novērstu ir paredzētas visādas speciālas pastas utt
Možais, kad esi Rīgā vari pie manis piebraukt, varu iedot vienu ''brīnumlīdzekli'' pamēģināt, rezultāts ir super

Možais, kad esi Rīgā vari pie manis piebraukt, varu iedot vienu ''brīnumlīdzekli'' pamēģināt, rezultāts ir super

Agni un Tev šādi brīnumi ar šo brīnumlīdzekli vairs nav?

Kādi brīnumi? Ja tu domā alumīnija virskārtas oksidāciju, tad protams, ka tā mazliet parādās pēc mazgāšanas vai braukšanas lietus laikā, bet pārejot ar to pastiņu plauktiem ik pēc katras, teiksim, trešās mazgāšanas, alumīnijs spīd kā tikko pulēts. Nebūs jau tā, ka vienreiz uzklāsi to pastu un tad gadu no vietas braukāsi ar spīdīgiem plauktiem...
Čoms bija iepircis kaut kādu citu alumīnija oksidācijas noņēmēju, zobupastas tipa tūbiņā, bet rezultāts ne tuvu nebija tāds kā ar to kas man
Vispār, tu man kaut kad pasen par viņu prasīji, drošvien ka iekš PM tev vēl ir saglabājusies informācija par to..
Čoms bija iepircis kaut kādu citu alumīnija oksidācijas noņēmēju, zobupastas tipa tūbiņā, bet rezultāts ne tuvu nebija tāds kā ar to kas man

Vispār, tu man kaut kad pasen par viņu prasīji, drošvien ka iekš PM tev vēl ir saglabājusies informācija par to..

Izjaucu šofera puses durvis...tagad jāsadabū elektrologa mehānisms, lai var likt atkal kopā :) Biju pārsteigts, ka pēc tam, kad atvienoju airbagu un izbraucu līkumu, airbag lampiņa tā arī neiedegās 

bljaa
nedomaju ka panelja un gridas nomaina ir tik ilga 
vnk brutalas 6h
nu tas ir protams no viena auto iznjemt un ielikt vel savā + ielikt atpakal visu savu veco!
ar visu iznjemshanu un ielikshanu..
beet iirrrrrrrrr

vnk brutalas 6h

ar visu iznjemshanu un ielikshanu..
beet iirrrrrrrrr

uzliku originaalos zkv lukturus ar ieliktiem engeliem. ieprieks bija skuuninga. 

jaatjuunee m42

Vakar notonēja man logus!

Uzliku aizmugurē citus lukturus. Tagad ir netīrs auto ar pulētiem lukturiem 

Zini, zini, tikai diezin vai vairs pazīsi... 

Uzlikta zapaska, vairs nav nullīte, nobraukti kādi 20 km. 

Pa brivdienam nomocijos ar Stures pastiprinataja sukni no M50 gribeju uzlikt savam M52 bet nekas spidos nesanaca
Tad nu sodien noriskeju,atrestaureju veco sukni un visu cienu sture griezas viegli un nevienas skanas no suukna 

kārtīgi iztīrīts salons, iestellētas citas tumbas, aizmugures galvas balsti, izģērbti beņķi no pārvalkiem! 

-dewil-

atstāts sedans pie siikka pie/par pēdējās apkopes
iepirkta jauna ellja un filtrs 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 137
- 138
- 139
- 140