Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1383
- 1384
- 1385
- 1386
- 1387
- …
- 2228
- chevron_right

Nu, neapskatoties, nemēģinot neko darīt lietas labā izņem un uzreiz tirgo pa lēto? Neuzzinot, kas pa vainu! Šinī gadījumā, gan jau, ka ļoti labi zin, kas pa vainu, vienkārši nesaka!Nixon rakstīja:A kas tur tik neticams, ka ja nograb dzinējs un cilvēks izņem ārā.
(ja bija sarkasms, nenoķēru)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Nez, ja es būtu ieplānojis piemēram 2.5 swapu, man galīgi ne**stu, kas tajā ISā tur grab. Tapēc jau raksta, ka detaļās atdod. Vienkārši neizjauktu dzinēju ir vieglāk nopārdot.
Pats vienu šitā nopārdevu, tik man galīgi noklapēja tas motors un šobaltdien nezinu, kas tur bija pa vainu.
Pats vienu šitā nopārdevu, tik man galīgi noklapēja tas motors un šobaltdien nezinu, kas tur bija pa vainu.

Un arī teici, ka nezini, kas pa vainu, sāka klabēt, izlēmi taisīt swapuNixon rakstīja:Nez, ja es būtu ieplānojis piemēram 2.5 swapu, man galīgi ne**stu, kas tajā ISā tur grab. Tapēc jau raksta, ka detaļās atdod. Vienkārši neizjauktu dzinēju ir vieglāk nopārdot.

Vieglāk ir izcelt motoru, uzlikt uz galda un tad meklēt vainu nekā dauzīt rokas visur. Sierram, piemēram, motoru var izcelt 10minūtēs 

cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii

Kādēļ es nevienam LV neesmu redzējis Ronal R50 diskus? Riktīgi skaisti diski, taču neredzēti uz e36. Ok, varbūt nebūs paši populārākie jo visi čurā karstu uz plauktiem, bet citādi ir ļoti kruta. Un nāk 5x120 konfigā.
Slēpts saturs: Parādīt

Varbūt tādēļ ka neviens nezināja ka tādi ir ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Vieni no klasiskākajiem 90-to diskiem! Tad viņi saucās Ronal Turbo.ValtersZ rakstīja:Varbūt tādēļ ka neviens nezināja ka tādi ir ?
No viena plauktiņa ar ST5. (BBSiem)
un, protams, OZ Turbo.

Par šitiem biju domājis,bet pat ja atrastu,gan jau neatļautos nopirkt,jo es uz lietām,kas ātrumu nemaina tik lielu naudu negribu tērēt 

Nē, es pateicu, ka motors noklabēja. Detaļām nopārdevu. Gluži kā Sprukijs.Kikaps rakstīja:Un arī teici, ka nezini, kas pa vainu, sāka klabēt, izlēmi taisīt swapuNixon rakstīja:Nez, ja es būtu ieplānojis piemēram 2.5 swapu, man galīgi ne**stu, kas tajā ISā tur grab. Tapēc jau raksta, ka detaļās atdod. Vienkārši neizjauktu dzinēju ir vieglāk nopārdot.
Pats vienu šitā nopārdevu, tik man galīgi noklapēja tas motors un šobaltdien nezinu, kas tur bija pa vainu.M40 īpašnieki katru rītu tad noteikti ceļ ārā un swapo!
![]()

Es tos diskus parādīšu 10 citiem cilvēkiem un varu garantēt ka nezinās ka tādi ir.
Vienīgais ko viņi man atsit ir VW turbo diskus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Kā Tu domā, kas viņus ražoja? Un ne tikai VW tādi bij'. Poršēm un citiem 80-to beigu un 90-to ātrajiem auto arī nāca.ValtersZ rakstīja:Es tos diskus parādīšu 10 citiem cilvēkiem un varu garantēt ka nezinās ka tādi ir.

Nu ja, tur jau pēc cenas irNixon rakstīja: Nē, es pateicu, ka motors noklabēja. Detaļām nopārdevu. Gluži kā Sprukijs.Neredzu iemeslu, lai viņš censtos kādu uzmest,jo cena arī ir tāda, cik par neejošu dzinēju varētu prasīt.

Man tas neliekas nekas tāds wow, jo es tos diskus sen jau zinu... Kā nekā agrāk biju otro Golfu fans.

Šitais ir igaunijā.Nixon rakstīja:Man tas neliekas nekas tāds wow, jo es tos diskus sen jau zinu... Kā nekā agrāk biju otro Golfu fans.![]()
Man tādus gribētos uz e36

Lai ciprusam ir uz ko tiekties

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1383
- 1384
- 1385
- 1386
- 1387
- …