Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1385
- 1386
- 1387
- 1388
- 1389
- …
- 2228
- chevron_right

Austāk redzamais v8 itkā bet laikam biku vecakos.

Vecajiem Range Rover nāca arī 2.5 TDS 

cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii

Līdz cikiem csdd strādā rīgā?

tehniskā apskate līdz 20:00 darba dienās, sestdienās līdz 15:00
galvena ēka (kura nav saistīta ar TA) pirmdienās līdz 19:00, parējās darba dienās līdz 18:00
galvena ēka (kura nav saistīta ar TA) pirmdienās līdz 19:00, parējās darba dienās līdz 18:00

DankeNylon rakstīja:tehniskā apskate līdz 20:00 darba dienās, sestdienās līdz 15:00

Tas gan labs jautājums, nepateikšu, jo tur nestrādāju
Domāju, ka jābūt saisinātam par 1 stundu.

Domāju, ka jābūt saisinātam par 1 stundu.

tagad stavu uz tehnisko. stundu isaks darba laiks ka ikdiena.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Paldies par info,tāpat nepaspēšu 

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... alocj.html
Jauna TA izieta pa "0".... ar piekto piegājienu

Jā, arvien biežāk e46 parādās līdzīgi prikoli kā ar e36 un e34 ir novēroti, ja ne pat vēl trakāki...Nylon rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... alocj.html
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tā 0 TA takš neko nenozīmē! Ir redzēti konkrēti nopisteņi kuriem tjipa tīko pa nullēm izieta TA.ValtersZ rakstīja:Kāda starpība ar kuru reizi.
0 ir 0.

Par to vēl var padiskutēt. Mans e36 arī tika cauri ar 0, bet patesībā vajadzēja būt vismaz trijiem vieniniekiem un divniekam par sarūsējušām bremžu trubiņām.ValtersZ rakstīja:Kāda starpība ar kuru reizi.
0 ir 0.

Tieši tā! Ļoti labs piemērs.CaK rakstīja:Par to vēl var padiskutēt. Mans e36 arī tika cauri ar 0, bet patesībā vajadzēja būt vismaz trijiem vieniniekiem un divniekam par sarūsējušām bremžu trubiņām.ValtersZ rakstīja:Kāda starpība ar kuru reizi.
0 ir 0.

Savā laikā taisījos pirkt džipu kurš bija 2 mēnešus atpakaļ pa nullēm izgājis skati. Aizdzenot uz servisu meistaram nepietika vietas uz a4 lapas lai sarakstītu visas kaites.

gadu atpakal pirku kupeju zalu ar nuliiti ta- grida bija sameleta ar stiklaskiedru un bitumu melnu.... nu es ta ari noticeju ka tur viss tip top........ iznakumu jau saprotat!

Domaa melnaa coupe kaa no ruupniicas?kaspars26 rakstīja:gadu atpakal pirku kupeju zalu ar nuliiti ta- grida bija sameleta ar stiklaskiedru un bitumu melnu.... nu es ta ari noticeju ka tur viss tip top........ iznakumu jau saprotat!

es nedomaju:) es zinuORHIDEJA100 rakstīja:Domaa melnaa coupe kaa no ruupniicas?kaspars26 rakstīja:gadu atpakal pirku kupeju zalu ar nuliiti ta- grida bija sameleta ar stiklaskiedru un bitumu melnu.... nu es ta ari noticeju ka tur viss tip top........ iznakumu jau saprotat!

Kas sēž SBS čatā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1385
- 1386
- 1387
- 1388
- 1389
- …