Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1386
- 1387
- 1388
- 1389
- 1390
- …
- 2228
- chevron_right

Vakar sametināju reduktoru,jo viņam tāpat kapi,jau biju aizmirsis kā ir braukt ar normālu bembi...tagad jāliek poly,citādi tilts nokritīs 

Būs sauss laiks,būs video,jo slapjā jau neko nesapratīs ,žigulis ar iet slīpi 

Nepiečiešama kāda nopietna bodybildera padoms, vai kāda kurš ir nometis lieko svaru visai drastiskās metodēs. Caur pm lūdzu. 

Cik daudz gribi nomest? Man arī vajag :)

Sāciet ar kādu sporta veidu nodarboties 

Es baigi nedrīkstu sportot. Veca hokeja trauma :(Pjērs rakstīja:Sāciet ar kādu sporta veidu nodarboties

Gribu Bonda spektru online kkur noskatīties. Cilvēku tizlos pašfilmējumus esmu izskatījis. Ir kādam varianti?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

ir daudzi gadi noieti svaru zālē, šobrīd par lielu masa, vnk ir daži jautājumi kādam pieredzējušakam.Pjērs rakstīja:Sāciet ar kādu sporta veidu nodarboties

Paklau, cik Latvijā maksā uzlikt mašīnu uz jaudas stenda?
quattro ist für sissies

Šodien kā reiz redzēju reklāmu, ka Rolis 25. novembrī taisa akciju un to piedāvā izdarīt par 50eur.Kalnux rakstīja:Paklau, cik Latvijā maksā uzlikt mašīnu uz jaudas stenda?
Parasti pie viņiem cena ir 75eur. Droši vien, ka ir vietas, kur to dara lētāk, taču tur ar kvalitāti viss ir kārtībā :)

Varbūt kāds nesen ir atvedis E36 no ārvalstīm un var man pateikt, cik izmaksāja pirmā reģistrācija?

Kur tieši tas ir?Kurlis rakstīja:Šodien kā reiz redzēju reklāmu, ka Rolis 25. novembrī taisa akciju un to piedāvā izdarīt par 50eur.Kalnux rakstīja:Paklau, cik Latvijā maksā uzlikt mašīnu uz jaudas stenda?
Parasti pie viņiem cena ir 75eur. Droši vien, ka ir vietas, kur to dara lētāk, taču tur ar kvalitāti viss ir kārtībā :)
quattro ist für sissies

Pirmkārt sāc ar sevi! Pats galvenais ir pareizi sastādīt ēdienreizes, cik esmu dzidējis, tad brokastīs visvairāk jāēd pa visu dienu.Lācis rakstīja:ir daudzi gadi noieti svaru zālē, šobrīd par lielu masa, vnk ir daži jautājumi kādam pieredzējušakam.Pjērs rakstīja:Sāciet ar kādu sporta veidu nodarboties

350egruzs rakstīja:Varbūt kāds nesen ir atvedis E36 no ārvalstīm un var man pateikt, cik izmaksāja pirmā reģistrācija?

viss tas ir zinams, brokastis edu pietiekami labas, ir citi jautajumi zinosiem cilvēkiem.Edvards77 rakstīja:Pirmkārt sāc ar sevi! Pats galvenais ir pareizi sastādīt ēdienreizes, cik esmu dzidējis, tad brokastīs visvairāk jāēd pa visu dienu.Lācis rakstīja:ir daudzi gadi noieti svaru zālē, šobrīd par lielu masa, vnk ir daži jautājumi kādam pieredzējušakam.Pjērs rakstīja:Sāciet ar kādu sporta veidu nodarboties

Galīgi aplami.Edvards77 rakstīja:Pirmkārt sāc ar sevi! Pats galvenais ir pareizi sastādīt ēdienreizes, cik esmu dzidējis, tad brokastīs visvairāk jāēd pa visu dienu.Lācis rakstīja:ir daudzi gadi noieti svaru zālē, šobrīd par lielu masa, vnk ir daži jautājumi kādam pieredzējušakam.Pjērs rakstīja:Sāciet ar kādu sporta veidu nodarboties
Veselīgākais variants ir ēst 5-7 reizes dienā, pārdalot mūsu "parasto" vienu ēdienreizi - divās. Tas galīgi nav vienkārši, prasa vairāk laika un līdzekļu. Svarīgi ir nepārēsties, jo organisms nesagremo to spaini, kas tiek aprīts.
Skrien 2-3 reizes nedēļā lēnu garu pa 3-5-10km un apvieno ar gymu. Tas tāds uzmetums...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

pa cik tads nakikey07 rakstīja:Šodien nopirku šitādu mantiņu, izskatās ka torque netrūkstun tas bija ar pirmo ātrumu

elkoņbalsti ar konsoli coupe/sedan/touring ir vienādi?

JāK.F. rakstīja:elkoņbalsti ar konsoli coupe/sedan/touring ir vienādi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1386
- 1387
- 1388
- 1389
- 1390
- …
- 2228