Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1388
- 1389
- 1390
- 1391
- 1392
- …
- 2228
- chevron_right

kars rakstīja:Pieļauju ka reti jo ļoti nesmukiKociņš rakstīja:Jautājums disku spečukiem: Style10 R17 oriģinālie diski, kas nāca uz E34 ar izmēriem priekšā 8J ET20 un aizmugurē 9J ET22 ir tiešām reti varianti, ka ss.lv nekā un pat ebay`ā pāris komplekti par kosmosu?
Tas,ka nesmuki, tas ir skaidrs, bet var kāds atrast kādu bildi kā izskatās uz E36?

Nixon rakstīja:Es arī diezgan gardi smējos, kad man te viens pircējs bij atbraucis un sāka ščupu ostīt.
Man viens pa riepām spēra, kamēr es pateicu, ka nākamais spēriens maksā 4,57 eiro par gabalu...

Rons rakstīja:Nixon rakstīja:Es arī diezgan gardi smējos, kad man te viens pircējs bij atbraucis un sāka ščupu ostīt.
Man viens pa riepām spēra, kamēr es pateicu, ka nākamais spēriens maksā 4,57 eiro par gabalu...

Man arī interesē!Booogdans rakstīja:Kam tas e36Latvia insta pieder?- kas tur visu to dara.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Kociņš rakstīja:kars rakstīja:Pieļauju ka reti jo ļoti nesmukiKociņš rakstīja:Jautājums disku spečukiem: Style10 R17 oriģinālie diski, kas nāca uz E34 ar izmēriem priekšā 8J ET20 un aizmugurē 9J ET22 ir tiešām reti varianti, ka ss.lv nekā un pat ebay`ā pāris komplekti par kosmosu?
Tas,ka nesmuki, tas ir skaidrs, bet var kāds atrast kādu bildi kā izskatās uz E36?

Nevienam nebij gadījies saost deguma smaku, kad atver eļļas korķi?Nixon rakstīja:Es arī diezgan gardi smējos, kad man te viens pircējs bij atbraucis un sāka ščupu ostīt.

Ščupu ostīt ir derīgi veciem auto,kam degvielas pumpis pie bloka,vai vnk karbis kurš nejēgā pārlejas,ja eļļa šķidra un smird pēc bendžas tad zin kurā virzienā meklēt.

Kāds varbūt var ieteikt kādu labu metināmo aparātu? Budžets teiksim 500euro nu varbūt var līdz 600 izspiest.

Kad mustangu tirgoju tad potenciālais pircējs četrarpus ostīja izplūdes gāzesRiks* rakstīja:Nevienam nebij gadījies saost deguma smaku, kad atver eļļas korķi?Nixon rakstīja:Es arī diezgan gardi smējos, kad man te viens pircējs bij atbraucis un sāka ščupu ostīt.

man ir rentgena acīm caurskatīta nekrāsota un nesista bundža - tāpat izdomāja kur varētu būt špaktele un ka aizmugurējais spārns vispār stiklašķiedrasJānisK-[JK] rakstīja:Kad mustangu tirgoju tad potenciālais pircējs četrarpus ostīja izplūdes gāzesRiks* rakstīja:Nevienam nebij gadījies saost deguma smaku, kad atver eļļas korķi?Nixon rakstīja:Es arī diezgan gardi smējos, kad man te viens pircējs bij atbraucis un sāka ščupu ostīt.

Še Tev palaist līkročus Vanšu tiltā braukt pa vidu, noskrāpēts Lupo spogulis 2cm un + 47€ no apdrošinātājiem.TomSkarsts rakstīja:A) atvainojos par smago kļūdu.Kikaps rakstīja:A) šis ir trolejbussTomSkarsts rakstīja:Kāds var izskaidrot, kāpēc autobusi virzienā uz vanšu tiltu nagla brauc pa vidu? Besī. Makes no sense.
B) šeit ir viena josla, un tādu duriku dēļ, kuri lien blakus, arī brauc pa vidu. (Nav vietas 2 trolejbusiem un 2 vieglajiem kur samainīties. Pēc noteikumiem trolejbuss visu ir izdarījis pareizi, vnk dažiem llp)
B) 2 trolejbusiem jā, bet 2 vieglajiem vietas pietiek. Par noteikumiem piekrītu, bet, manuprāt, braucot blakus tikai paātrina satiksmi, jo tālāk tāpat ir 2 joslas. Tāpat kā braucot pa vantinieku centra virzienā - bieži brauc 3 joslās, lai labo joslu sadalītu uz pusēm, t.i. tie, kas grib pa labi, var brīvi aizbraukt pa labi nesēžot korķī visu tiltu.
p.s. B) starpcitu, nākamajā krustā turpinot braukt pa trajektoriju kā bildē - vēlviens trolejbuss nostājās blakus pa labi. Tātad šie arī lien. :)

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Brendam nav nozīmes...edzis rakstīja:Kāds varbūt var ieteikt kādu labu metināmo aparātu? Budžets teiksim 500euro nu varbūt var līdz 600 izspiest.

galnais, lai IR
1. 3 FĀZES
2. maināma ručka
3. iet virsū lielā spole
4. dzeses ventilators
5.pēts iesp mazāk stieples padeves mehanismā plastmasas detaļu...

Kāāāāāāa var par Touringa ādas abšivkām prasīt 100e?? No kurienes tādas summas???
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Top zust pilnīgi jaunas ar zeltu zem ādas. 

Kādēļ ne ? Pa manam normāls cipars liekas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Cenu diktē pieprasījums un daudzi grib 'apģērbt' savas no rūpnīcas plikās žurkas. Es tai skaitā, bet par perfektām ādas universāļa obšivkām pusi mazāk samaksāju. Bet ir arī vesals bars tirgoņu kam pēc cenām spriežot e36 daļas ir ar zelta piemaisījumu 

cik var ideet pat taam visaam cenaam:D tas dargi tas kosmoss:D Tak tie kas grib papeciiti visu dabuut lai perk krievu saliekamo riteni un tur vares latgaliitee ko atrast pavinju kabatai! piemeram adas touringa apsuvumi 100e ir normala cena ( protams nejau prieks studenta) bet tas kas buuvee un grib lai ir pasmuko domaju ka problemas 100 e atdot pa labiem adas apsuvumiem nebuus...

Lētāk ir esošos ar svaigu ādu pāršūt...KM-Motors rakstīja:cik var ideet pat taam visaam cenaam:D tas dargi tas kosmoss:D Tak tie kas grib papeciiti visu dabuut lai perk krievu saliekamo riteni un tur vares latgaliitee ko atrast pavinju kabatai! piemeram adas touringa apsuvumi 100e ir normala cena ( protams nejau prieks studenta) bet tas kas buuvee un grib lai ir pasmuko domaju ka problemas 100 e atdot pa labiem adas apsuvumiem nebuus...

Nebūs gan, vienīgi būs svaigi.ZzevsS rakstīja:Lētāk ir esošos ar svaigu ādu pāršūt...KM-Motors rakstīja:cik var ideet pat taam visaam cenaam:D tas dargi tas kosmoss:D Tak tie kas grib papeciiti visu dabuut lai perk krievu saliekamo riteni un tur vares latgaliitee ko atrast pavinju kabatai! piemeram adas touringa apsuvumi 100e ir normala cena ( protams nejau prieks studenta) bet tas kas buuvee un grib lai ir pasmuko domaju ka problemas 100 e atdot pa labiem adas apsuvumiem nebuus...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1388
- 1389
- 1390
- 1391
- 1392
- …
- 2228