Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

20 Nov 2015, 17:37

Uz žiguļiem ir darīts, strādā!
Bet ar bmw ir nedaudz sarežģītāk jo traucē zobdisks spidometra devējam tāpēc ir jāmaina konstrukcija.
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25
Reputācija: 3

20 Nov 2015, 18:05

JānisK-[JK] rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!
Tad droši kāda koreiete pagrabā pa vēderu to dara un boss saņem 20e par darbu :lol:
Āda maksā apmēram 30 centi decā, 100 euri par abšifkām tur nevar sanākt.
Tā mūsdienās tupa iesauktā eko āda (ādas aizvietotājs) tas pats sūda dermantīns vien ir.
Profila bilde
JānisK-[JK]

20 Nov 2015, 18:08

edzis rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!
Tad droši kāda koreiete pagrabā pa vēderu to dara un boss saņem 20e par darbu :lol:
Āda maksā apmēram 30 centi decā, 100 euri par abšifkām tur nevar sanākt.
Tā mūsdienās tupa iesauktā eko āda (ādas aizvietotājs) tas pats sūda dermantīns vien ir.
Ādas aizvietotājs un dermantīns ir divi dažādi materiāli!
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

20 Nov 2015, 18:12

JānisK-[JK] rakstīja:Uz žiguļiem ir darīts, strādā!
Bet ar bmw ir nedaudz sarežģītāk jo traucē zobdisks spidometra devējam tāpēc ir jāmaina konstrukcija.
Uzstādi to zobdisku ārpusē :rolleyes:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

20 Nov 2015, 18:13

JānisK-[JK] rakstīja:
Ādas aizvietotājs un dermantīns ir divi dažādi materiāli!
Mārketinga triks
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

20 Nov 2015, 18:14

Tas gan! Dermantīns salīdzinot ar ādas aizvietotāju ir baigi pretīgs un plāns. Vismaz tāds viņš bija uz priekšējiem beņķiem kas man kādreiz bija tirgošanā.
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

20 Nov 2015, 18:14

ZzevsS rakstīja:Tas gan! Dermantīns salīdzinot ar ādas aizvietotāju ir baigi pretīgs un plāns. Vismaz tāds viņš bija uz priekšējiem beņķiem kas man kādreiz bija tirgošanā.
Viņi ir pieejami miljons variantos, nav tiekts, ka viņam jābūt plānam un dermantīns ir ādas aizvietotājs, jo viņs aizvieto ādu, padjobka, nav oem

Un ja gribi taisīt kaut ko no ādas, tad latvijā labu ādu nav iespējams iegādāties, pa lielam ir tikai rīgas ādas, kur čalis ievelk visādus atgriezumus un tirgo pa labu ciparu ;)
Profila bilde
JānisK-[JK]

20 Nov 2015, 18:24

edzis rakstīja:[

Viņi ir pieejami miljons variantos, nav tiekts, ka viņam jābūt plānam un dermantīns ir ādas aizvietotājs, jo viņs aizvieto ādu, padjobka, nav oem

Un ja gribi taisīt kaut ko no ādas, tad latvijā labu ādu nav iespējams iegādāties, pa lielam ir tikai rīgas ādas, kur čalis ievelk visādus atgriezumus un tirgo pa labu ciparu ;)
Nu kāpēc tu savas iedomas pasniedz kā faktu? dermantīns ir dermantīns un tas nav ādas aizvietotājs, ādas aizvietotājs ir ļoti tuvu ādai tāpēc retais to spēj atšķirt, sevišķi apavus no tā izgatavo tāpēc it kā ādas apavi, bet salīdzinoši lēti. Dermantīni ir dažādi vaidi un tiem ir konkrēts maksimālais biezums.
Es jau rakstīju, ka vectēvs ar šo nodarbojās profesionāli tā kā saku ko zinu!
Profila bilde
JānisK-[JK]

20 Nov 2015, 18:25

Rons rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:Uz žiguļiem ir darīts, strādā!
Uzstādi to zobdisku ārpusē :rolleyes:
Nē, paliks kur ir, vienkārši mehānisms būs jāizvieto citur.
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

20 Nov 2015, 18:26

JānisK-[JK] rakstīja:

Nu kāpēc tu savas iedomas pasniedz kā faktu? dermantīns ir dermantīns un tas nav ādas aizvietotājs, ādas aizvietotājs ir ļoti tuvu ādai tāpēc retais to spēj atšķirt, sevišķi apavus no tā izgatavo tāpēc it kā ādas apavi, bet salīdzinoši lēti. Dermantīni ir dažādi vaidi un tiem ir konkrēts maksimālais biezums.
Kas ir tavs vectēvs?
Es pats pēc profesijas esmu kurpnieks, mans tēvs ir kurpnieks un vecaistēvs ir kurpnieks, kopā ar apaviem strādā mūsu paaudze jau kopš 68 gada un ar ādām es strādāju katru dienu, ļoti labi zinu no kā ir taisītas tupeles un mūsdienu "eko ādas" "ādas aizvotātaja saukļi nav sveši"

Tie visi materiāl ir vienādi, viens ir labāks, cits sliktāks, viss jau arī atkarīgs no to kvalitātes. Arī alcantara ir mākslīga āda, bet viņa ir laba(protams atkarīgs, kur ražota)
Profila bilde
JānisK-[JK]

20 Nov 2015, 18:49

edzis rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:

Kas ir tavs vectēvs?
Es pats pēc profesijas esmu kurpnieks, mans tēvs ir kurpnieks un vecaistēvs ir kurpnieks, kopā ar apaviem strādā mūsu paaudze jau kopš 68 gada un ar ādām es strādāju katru dienu, ļoti labi zinu no kā ir taisītas tupeles un mūsdienu "eko ādas" "ādas aizvotātaja saukļi nav sveši"

Tie visi materiāl ir vienādi, viens ir labāks, cits sliktāks, viss jau arī atkarīgs no to kvalitātes. Arī alcantara ir mākslīga āda, bet viņa ir laba(protams atkarīgs, kur ražota)
Vectēvs 10 gadus kā miris, pēc profesijas bija kurpnieks, bet visumā plaša profila speciālists, apavu rūpnīcā nostrādāja gandrīz 40 gadus un vēl sava darbnīca bija līdz pat pēdējai dienai. Man arī nav sveša lieta, bet ne profesionāli, kad vectēvs nomira pabeidzu klientu atstātos apavu remontu un arī izgatavoju vairākus apavu pārus no nulles, tur gan bija sieviešu augstapēdenes.
Vecvecmama arī bija kurpniece, viņa gan līdz kādiem 70desmitajiem nostrādāja savā darbnīcā, no viņas palika lielākā daļa instrumentu, vairāk gan kā retro mūsdienās, bet vectēvs ko no tā izmantoja arī es.

Ja ir kā saki tad nu Tev gan vajadzētu zināt materiālus ;)
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

20 Nov 2015, 19:27

JānisK-[JK] rakstīja:teksts
Interesanti, kā šamejo sauca?
Profila bilde
JānisK-[JK]

20 Nov 2015, 19:43

Leons.
Strādāja rūpnīcā "Rekords", vēlāk jau deviņdesmitajos kad pārsauca par "Redeks" atceros gadu kad ziemā krāsni kurināja ar liestēm :lol: mainījās uz labākām, no metāla laikam, vecās atdeva malkā, no katra izmēra pa pārim atstāja. Sīks biju jaucu ārā un tur bija tādi fiksātori kā patronas, aizstiepu uz skolu visiem sastāstīju, ka patronas :lol: nu bises patronas gan īstās aizstiepu, likām uz sliedēm, tramvaju gandrīz no sliedēm nolaidām :lol: gandrīz kolonijā tiku@_padomju laiki vēl bija :giggle:
Profila bilde
KasparsG
Ziņojumi: 569
Pievienojies: 27 Jūn 2014, 23:39

20 Nov 2015, 21:47

Kociņš rakstīja:
kars rakstīja:
Kociņš rakstīja:Jautājums disku spečukiem: Style10 R17 oriģinālie diski, kas nāca uz E34 ar izmēriem priekšā 8J ET20 un aizmugurē 9J ET22 ir tiešām reti varianti, ka ss.lv nekā un pat ebay`ā pāris komplekti par kosmosu?
Pieļauju ka reti jo ļoti nesmuki :lol:

Tas,ka nesmuki, tas ir skaidrs, bet var kāds atrast kādu bildi kā izskatās uz E36?
Šitā izskatās, un arī, uzspiežot uz citiem sludinājumiem, arī pārdod tos diskus.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... eigjo.html
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

21 Nov 2015, 02:00

Kāds zina kur palicis Marihuāna kabra bundža ?
Bija forumā vienam ,bet tad tika pārdota ? :rolleyes:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

21 Nov 2015, 02:57

JānisK-[JK] rakstīja:Leons.
Strādāja rūpnīcā "Rekords", vēlāk jau deviņdesmitajos kad pārsauca par "Redeks" atceros gadu kad ziemā krāsni kurināja ar liestēm :lol: mainījās uz labākām, no metāla laikam, vecās atdeva malkā, no katra izmēra pa pārim atstāja. Sīks biju jaucu ārā un tur bija tādi fiksātori kā patronas, aizstiepu uz skolu visiem sastāstīju, ka patronas :lol: nu bises patronas gan īstās aizstiepu, likām uz sliedēm, tramvaju gandrīz no sliedēm nolaidām :lol: gandrīz kolonijā tiku@_padomju laiki vēl bija :giggle:
Interesanti, tad jau mans vecaistēvs tavu 100% pazina, pirmdien darbā uzjautāšu :D mēs vel salīdzinoši nesen, pirms kādiem 4 gadiem kurinājām pirti ar liestēm :D
Tagad ar darbā vel kaudze ar tām kociniecēm, šad tad pat sanāk izmantot
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

21 Nov 2015, 03:22

Šodien nomainīju eļļas filtra korpusa blīvi sedanam 2.5 stundu laikā, kamēr touringam kkādas 2 dienas. :hahaha:
Es iesaku visiem nopirkt impact wrench, tik iedomājies un skrūve ir vaļā. :lol:
- ikey07
Profila bilde
JānisK-[JK]

21 Nov 2015, 04:20

edzis rakstīja:Interesanti, tad jau mans vecaistēvs tavu 100% pazina, pirmdien darbā uzjautāšu :D mēs vel salīdzinoši nesen, pirms kādiem 4 gadiem kurinājām pirti ar liestēm :D
Tagad ar darbā vel kaudze ar tām kociniecēm, šad tad pat sanāk izmantot
Nebūtu nekāds brīnums, kā tavu sauc?
Manam šogad būtu 82 gadi, bet Latvijas "medicīna" parūpējās :sad: vecmamma pagājušogad rudenī nomira tieši tā paša iemesla dēļ :sad:

Šito droši ka pazīsti:
Attēls
Ja neaizmirsīšu ielikšu kādu bildi no vecvecmammas instrumentiem.
Profila bilde
barons
Ziņojumi: 559
Pievienojies: 11 Mai 2013, 16:57
Braucu ar: Big Bang Chevy
Atrašanās vieta: pludmalē ar kokteili rokā
Reputācija: 5

21 Nov 2015, 11:44

ValtersZ rakstīja:Kāds zina kur palicis Marihuāna kabra bundža ?
Bija forumā vienam ,bet tad tika pārdota ? :rolleyes:
Kāda faking starpība, kur tā bundža palika...? Brīdī, kad Marihuāns to auto izjauca, tam visam projektam zuda jebkāda vērtība. Tur beigās bija bēdu ieleja un no normāla krabja pāri nebija palicis pilnīgi nekas. No nenormālās griezes tā bundža tak bija izvarota līdz ručkai, tipa kritiskās vietas bija pārmetinātas, bet kopējo metāla sagurumu tas nemaina.

P.s. iemācies meklētāju, prasīja 5 sekundes. Ja tiešām interesē, vari pajautāt šim džekam kas tur ar to miskasti.
viewtopic.php?f=18&t=3470
RihisE36
Ziņojumi: 234
Pievienojies: 20 Nov 2014, 15:49
Braucu ar: E36 3.0d kvēps

21 Nov 2015, 12:30

Sveiki piedod ka lienu netur kur vajag bet meklēju priekš kupejas adas beņķus priekšējos un aizmugurejos piedavaajiet PM