Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1390
- 1391
- 1392
- 1393
- 1394
- …
- 2228
- chevron_right

Uz žiguļiem ir darīts, strādā!
Bet ar bmw ir nedaudz sarežģītāk jo traucē zobdisks spidometra devējam tāpēc ir jāmaina konstrukcija.
Bet ar bmw ir nedaudz sarežģītāk jo traucē zobdisks spidometra devējam tāpēc ir jāmaina konstrukcija.

Āda maksā apmēram 30 centi decā, 100 euri par abšifkām tur nevar sanākt.JānisK-[JK] rakstīja:Tad droši kāda koreiete pagrabā pa vēderu to dara un boss saņem 20e par darbuZzevsS rakstīja:Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!
Tā mūsdienās tupa iesauktā eko āda (ādas aizvietotājs) tas pats sūda dermantīns vien ir.

Ādas aizvietotājs un dermantīns ir divi dažādi materiāli!edzis rakstīja:Āda maksā apmēram 30 centi decā, 100 euri par abšifkām tur nevar sanākt.JānisK-[JK] rakstīja:Tad droši kāda koreiete pagrabā pa vēderu to dara un boss saņem 20e par darbuZzevsS rakstīja:Man teica ka uz 80 materiāls... bet garantēti, ka īstā āda!
Tā mūsdienās tupa iesauktā eko āda (ādas aizvietotājs) tas pats sūda dermantīns vien ir.

Uzstādi to zobdisku ārpusēJānisK-[JK] rakstīja:Uz žiguļiem ir darīts, strādā!

Mārketinga triksJānisK-[JK] rakstīja:
Ādas aizvietotājs un dermantīns ir divi dažādi materiāli!

Tas gan! Dermantīns salīdzinot ar ādas aizvietotāju ir baigi pretīgs un plāns. Vismaz tāds viņš bija uz priekšējiem beņķiem kas man kādreiz bija tirgošanā.

Viņi ir pieejami miljons variantos, nav tiekts, ka viņam jābūt plānam un dermantīns ir ādas aizvietotājs, jo viņs aizvieto ādu, padjobka, nav oemZzevsS rakstīja:Tas gan! Dermantīns salīdzinot ar ādas aizvietotāju ir baigi pretīgs un plāns. Vismaz tāds viņš bija uz priekšējiem beņķiem kas man kādreiz bija tirgošanā.
Un ja gribi taisīt kaut ko no ādas, tad latvijā labu ādu nav iespējams iegādāties, pa lielam ir tikai rīgas ādas, kur čalis ievelk visādus atgriezumus un tirgo pa labu ciparu

Nu kāpēc tu savas iedomas pasniedz kā faktu? dermantīns ir dermantīns un tas nav ādas aizvietotājs, ādas aizvietotājs ir ļoti tuvu ādai tāpēc retais to spēj atšķirt, sevišķi apavus no tā izgatavo tāpēc it kā ādas apavi, bet salīdzinoši lēti. Dermantīni ir dažādi vaidi un tiem ir konkrēts maksimālais biezums.edzis rakstīja:[
Viņi ir pieejami miljons variantos, nav tiekts, ka viņam jābūt plānam un dermantīns ir ādas aizvietotājs, jo viņs aizvieto ādu, padjobka, nav oem
Un ja gribi taisīt kaut ko no ādas, tad latvijā labu ādu nav iespējams iegādāties, pa lielam ir tikai rīgas ādas, kur čalis ievelk visādus atgriezumus un tirgo pa labu ciparu
Es jau rakstīju, ka vectēvs ar šo nodarbojās profesionāli tā kā saku ko zinu!

Nē, paliks kur ir, vienkārši mehānisms būs jāizvieto citur.Rons rakstīja:Uzstādi to zobdisku ārpusēJānisK-[JK] rakstīja:Uz žiguļiem ir darīts, strādā!

Kas ir tavs vectēvs?JānisK-[JK] rakstīja:Nu kāpēc tu savas iedomas pasniedz kā faktu? dermantīns ir dermantīns un tas nav ādas aizvietotājs, ādas aizvietotājs ir ļoti tuvu ādai tāpēc retais to spēj atšķirt, sevišķi apavus no tā izgatavo tāpēc it kā ādas apavi, bet salīdzinoši lēti. Dermantīni ir dažādi vaidi un tiem ir konkrēts maksimālais biezums.edzis rakstīja:[
Viņi ir pieejami miljons variantos, nav tiekts, ka viņam jābūt plānam un dermantīns ir ādas aizvietotājs, jo viņs aizvieto ādu, padjobka, nav oem
Es pats pēc profesijas esmu kurpnieks, mans tēvs ir kurpnieks un vecaistēvs ir kurpnieks, kopā ar apaviem strādā mūsu paaudze jau kopš 68 gada un ar ādām es strādāju katru dienu, ļoti labi zinu no kā ir taisītas tupeles un mūsdienu "eko ādas" "ādas aizvotātaja saukļi nav sveši"
Tie visi materiāl ir vienādi, viens ir labāks, cits sliktāks, viss jau arī atkarīgs no to kvalitātes. Arī alcantara ir mākslīga āda, bet viņa ir laba(protams atkarīgs, kur ražota)

Vectēvs 10 gadus kā miris, pēc profesijas bija kurpnieks, bet visumā plaša profila speciālists, apavu rūpnīcā nostrādāja gandrīz 40 gadus un vēl sava darbnīca bija līdz pat pēdējai dienai. Man arī nav sveša lieta, bet ne profesionāli, kad vectēvs nomira pabeidzu klientu atstātos apavu remontu un arī izgatavoju vairākus apavu pārus no nulles, tur gan bija sieviešu augstapēdenes.edzis rakstīja:Kas ir tavs vectēvs?JānisK-[JK] rakstīja:Nu kāpēc tu savas iedomas pasniedz kā faktu? dermantīns ir dermantīns un tas nav ādas aizvietotājs, ādas aizvietotājs ir ļoti tuvu ādai tāpēc retais to spēj atšķirt, sevišķi apavus no tā izgatavo tāpēc it kā ādas apavi, bet salīdzinoši lēti. Dermantīni ir dažādi vaidi un tiem ir konkrēts maksimālais biezums.edzis rakstīja:[
Es pats pēc profesijas esmu kurpnieks, mans tēvs ir kurpnieks un vecaistēvs ir kurpnieks, kopā ar apaviem strādā mūsu paaudze jau kopš 68 gada un ar ādām es strādāju katru dienu, ļoti labi zinu no kā ir taisītas tupeles un mūsdienu "eko ādas" "ādas aizvotātaja saukļi nav sveši"
Tie visi materiāl ir vienādi, viens ir labāks, cits sliktāks, viss jau arī atkarīgs no to kvalitātes. Arī alcantara ir mākslīga āda, bet viņa ir laba(protams atkarīgs, kur ražota)
Vecvecmama arī bija kurpniece, viņa gan līdz kādiem 70desmitajiem nostrādāja savā darbnīcā, no viņas palika lielākā daļa instrumentu, vairāk gan kā retro mūsdienās, bet vectēvs ko no tā izmantoja arī es.
Ja ir kā saki tad nu Tev gan vajadzētu zināt materiālus

Interesanti, kā šamejo sauca?JānisK-[JK] rakstīja:teksts

Leons.
Strādāja rūpnīcā "Rekords", vēlāk jau deviņdesmitajos kad pārsauca par "Redeks" atceros gadu kad ziemā krāsni kurināja ar liestēm
mainījās uz labākām, no metāla laikam, vecās atdeva malkā, no katra izmēra pa pārim atstāja. Sīks biju jaucu ārā un tur bija tādi fiksātori kā patronas, aizstiepu uz skolu visiem sastāstīju, ka patronas
nu bises patronas gan īstās aizstiepu, likām uz sliedēm, tramvaju gandrīz no sliedēm nolaidām
gandrīz kolonijā tiku@_padomju laiki vēl bija 
Strādāja rūpnīcā "Rekords", vēlāk jau deviņdesmitajos kad pārsauca par "Redeks" atceros gadu kad ziemā krāsni kurināja ar liestēm

Šitā izskatās, un arī, uzspiežot uz citiem sludinājumiem, arī pārdod tos diskus.Kociņš rakstīja:kars rakstīja:Pieļauju ka reti jo ļoti nesmukiKociņš rakstīja:Jautājums disku spečukiem: Style10 R17 oriģinālie diski, kas nāca uz E34 ar izmēriem priekšā 8J ET20 un aizmugurē 9J ET22 ir tiešām reti varianti, ka ss.lv nekā un pat ebay`ā pāris komplekti par kosmosu?
Tas,ka nesmuki, tas ir skaidrs, bet var kāds atrast kādu bildi kā izskatās uz E36?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... eigjo.html

Kāds zina kur palicis Marihuāna kabra bundža ?
Bija forumā vienam ,bet tad tika pārdota ?

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Interesanti, tad jau mans vecaistēvs tavu 100% pazina, pirmdien darbā uzjautāšuJānisK-[JK] rakstīja:Leons.
Strādāja rūpnīcā "Rekords", vēlāk jau deviņdesmitajos kad pārsauca par "Redeks" atceros gadu kad ziemā krāsni kurināja ar liestēmmainījās uz labākām, no metāla laikam, vecās atdeva malkā, no katra izmēra pa pārim atstāja. Sīks biju jaucu ārā un tur bija tādi fiksātori kā patronas, aizstiepu uz skolu visiem sastāstīju, ka patronas
nu bises patronas gan īstās aizstiepu, likām uz sliedēm, tramvaju gandrīz no sliedēm nolaidām
gandrīz kolonijā tiku@_padomju laiki vēl bija

Tagad ar darbā vel kaudze ar tām kociniecēm, šad tad pat sanāk izmantot

Šodien nomainīju eļļas filtra korpusa blīvi sedanam 2.5 stundu laikā, kamēr touringam kkādas 2 dienas.
Es iesaku visiem nopirkt impact wrench, tik iedomājies un skrūve ir vaļā.

Es iesaku visiem nopirkt impact wrench, tik iedomājies un skrūve ir vaļā.

- ikey07

Nebūtu nekāds brīnums, kā tavu sauc?edzis rakstīja:Interesanti, tad jau mans vecaistēvs tavu 100% pazina, pirmdien darbā uzjautāšumēs vel salīdzinoši nesen, pirms kādiem 4 gadiem kurinājām pirti ar liestēm
![]()
Tagad ar darbā vel kaudze ar tām kociniecēm, šad tad pat sanāk izmantot
Manam šogad būtu 82 gadi, bet Latvijas "medicīna" parūpējās

Šito droši ka pazīsti: Ja neaizmirsīšu ielikšu kādu bildi no vecvecmammas instrumentiem.

Kāda faking starpība, kur tā bundža palika...? Brīdī, kad Marihuāns to auto izjauca, tam visam projektam zuda jebkāda vērtība. Tur beigās bija bēdu ieleja un no normāla krabja pāri nebija palicis pilnīgi nekas. No nenormālās griezes tā bundža tak bija izvarota līdz ručkai, tipa kritiskās vietas bija pārmetinātas, bet kopējo metāla sagurumu tas nemaina.ValtersZ rakstīja:Kāds zina kur palicis Marihuāna kabra bundža ?
P.s. iemācies meklētāju, prasīja 5 sekundes. Ja tiešām interesē, vari pajautāt šim džekam kas tur ar to miskasti.
viewtopic.php?f=18&t=3470
Sveiki piedod ka lienu netur kur vajag bet meklēju priekš kupejas adas beņķus priekšējos un aizmugurejos piedavaajiet PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1390
- 1391
- 1392
- 1393
- 1394
- …
- 2228