Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1398
- 1399
- 1400
- 1401
- 1402
- …
- 2228
- chevron_right

Ir kāds te no Salaspils?
Gribēju noskaidrot vai ir tur kāds būvniecības/saimniecības preču veikals? Dībeļi, skrūves un vēl šis tas noderētu.
Google neko neatrod...
Gribēju noskaidrot vai ir tur kāds būvniecības/saimniecības preču veikals? Dībeļi, skrūves un vēl šis tas noderētu.
Google neko neatrod...

Cik zinu, nav. Tuvākā vieta Ogre, vai pa maskaveni bija kāds depo.

Paldies, tā jau likās.

Pats labākais ko es esmu redzējis, tipiski attēlots klasiskais E36 lietotājs
Motors 1.6 man iet kā 1.8 bet čoms saka, ka veras kā 2.0 aaaaaa
Varēja vel pastāstīt kā uz sava 2.5 ir uzlicis 2.8 ieplūdes kolektoru un iet lupatās

Motors 1.6 man iet kā 1.8 bet čoms saka, ka veras kā 2.0 aaaaaa

Varēja vel pastāstīt kā uz sava 2.5 ir uzlicis 2.8 ieplūdes kolektoru un iet lupatās

edzis rakstīja:Pats labākais ko es esmu redzējis, tipiski attēlots klasiskais E36 lietotājs
Motors 1.6 man iet kā 1.8 bet čoms saka, ka veras kā 2.0 aaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Varēja vel pastāstīt kā uz sava 2.5 ir uzlicis 2.8 ieplūdes kolektoru un iet lupatās![]()
![]()
![]()

Lidoju Reti,Bet Atri!!

Jā viens te lielijās,ka noņēmis m50b25 kolektoru uzlicis diu astoņ kolektoru uz savu diu astoņ,un tagad ejot lupatās 

Domāju, ka man tas pats! Ja vien nebūšu aizmirsis piesprādzēties, vai noķers runājot pa telefonu!Emteks rakstīja:No liekas laika tērēšanas ?Menti būs vīlušies apturot mani.

Normāliem cilvēkiem nav jābaidās no reidiem. Viss kas tiek prasīts un pārbaudīts ir pašsaprotamas lietas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Es te biju

Paldies par brīdinājumu, labi ka uzliku laikus jaunu (cik nu jaunu) gumiju.

Nu i čakars, izdomāju pārbaudīt lampiņas panelī ar testeri, šķita ka kāda nespīd. Pēc gramstīšanās testera slēgāšanas, viena 3watīgā negāja, lai gan šķita ka pirms tam viņa vispār gāja. Paņēmu no krājumiem citu spido, tur neviena neiet. Aizmaucu uz veici, a tur tikai 5watīgās. Nu neko, tagad man visas 5watīgās un spido spīd kā zvērs 

Spidometram takš var regulēt lampiņu spožumu...Rob rakstīja:Nu i čakars, izdomāju pārbaudīt lampiņas panelī ar testeri, šķita ka kāda nespīd. Pēc gramstīšanās testera slēgāšanas, viena 3watīgā negāja, lai gan šķita ka pirms tam viņa vispār gāja. Paņēmu no krājumiem citu spido, tur neviena neiet. Aizmaucu uz veici, a tur tikai 5watīgās. Nu neko, tagad man visas 5watīgās un spido spīd kā zvērs
Manā skatījumā tie bērnu sēdeklīši ir tikai bizness. Līdz kuram tur 199X. gadam visi auga bez tiem. Brauca arī bez tiem.ValtersZ rakstīja:Normāliem cilvēkiem nav jābaidās no reidiem. Viss kas tiek prasīts un pārbaudīts ir pašsaprotamas lietas.
Tāpat kā aptieciņas ar tiem plāksteriem. Policim vienreiz pateicu, ka plāksteris nevienu neglābs. Noplātījās un laimīgu ceļu.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1398
- 1399
- 1400
- 1401
- 1402
- …
- 2228