E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 44
- chevron_right
Buus buus:)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
noteikti būs!
Taa ,kaa es jau kljuustu sens ,tad kaadam jau buus te jaauznjemaas taa atbildiiba par Jelgavu un Jelgavas rajonu
Taa ,kaa KV ir jauns un nepreceets ,tad vinjam visas iespeejas
Taa ,kaa KV ir jauns un nepreceets ,tad vinjam visas iespeejas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kaads sens... man veel janokarto pie tevim meistarstiķis
Kaads??????
Tieši tā ko tad mēs ar Orkānu divi vecie buki ..
neizrunajies erviis, pie manim ir tava prece
Tu jau viņu paturēsi - šodien neiznāca laiks aizbraukt līdz Tevīm .
Nju ko, tad jau gaidam Jūs Rīgā šopiektdien
Kādi pāris būsim... piemeram es un ervis
Dawaj,jelgawa! Jums tapat gar manu ciemu jabrauc (medemciems),waru jūs tur Sagaidit,un pawadit uz plazu! Ja kas,tad atmet kads man PZ,un sarunasim sikak
VARBŪT es arī būšu :)
ja paspēšu sliekšņus pielikt, satīrīt auto no iekšpuses un ārpuses utt, lai atkal nav ar gateri jābrauc.
ja paspēšu sliekšņus pielikt, satīrīt auto no iekšpuses un ārpuses utt, lai atkal nav ar gateri jābrauc.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vienu maziņo ..
Ja mēs rītvakar braucam uz Plazu, tad cikos ir taa doma braukt ara? un kas vispaar brauktu?
Skatos ka šo 5dien man nesanāk..
Forši, Jelgavnieki sarosījušies Prieks par to.. Gaidīsim jūs 5dien Plazā, moš tur pat Plazā arī kādu boulinga partiju varētu uzraut
Droši vien jau zinat laiku un vietu Plazas stāvvietas pēdējais stāvs, pašā galā 19:00
Droši vien jau zinat laiku un vietu Plazas stāvvietas pēdējais stāvs, pašā galā 19:00
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
pagaidam KV_ ir sarosiijies kkur braukt
Kāds nav kur manījis bildes no tā čaļa kurš bildēja no sarkanā Colt'a?
Viņš bildēja tieši tanī brīdī kad vicināju e36 karogu.
Viņš bildēja tieši tanī brīdī kad vicināju e36 karogu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 44