Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
Vitalx325 rakstīja:aizmugure bez valceshanas nesanaks.Pacha rakstīja:DankeAgnisB rakstīja:nice, nice..
šie ir 100x labāki par tiem pretīgajiem style3
Cerams, ka būs ok ar to ET aizmugurē
Pilnībā, nekādi?
Obligāti būs jāvalcē arkas? Cik tas iznāk, ja dara pareizi, naudas ziņā?!
man bija 8j et16, un bez sedinajuma ar 205/50 riepam keras arkas, pielociju iekshejo malu tad so so. Vienigai ja liksi 205/40 tad mozh i nevajadzes...
Pņem trubu un ielaid arkās http://www.youtube.com/watch?v=uXjL2G_QpjQ
bet veel joprojaam tev tas sofera pavarotniks aplami pieskruuveets,noteikti ar samarezu esi piekeeris
jo iegaades laikaa tev arii pavarotniks staaveeja ne pa teemu un veel joprojaam staav
jo iegaades laikaa tev arii pavarotniks staaveeja ne pa teemu un veel joprojaam staav
ir tieši doma likt, aizmugurē 215/45 un priekšā 205/45, moš būs labi :)Vitalx325 rakstīja:man bija 8j et16, un bez sedinajuma ar 205/50 riepam keras arkas, pielociju iekshejo malu tad so so. Vienigai ja liksi 205/40 tad mozh i nevajadzes...
rews rakstīja:tik ss.lv pagaidam neviena tada riepa nav
IespējamsError rakstīja:Pņem trubu un ielaid arkās http://www.youtube.com/watch?v=uXjL2G_QpjQ
kur man viņš ir šķībi? Es ar samoreziem neko nelieku!north69 rakstīja:bet veel joprojaam tev tas sofera pavarotniks aplami pieskruuveets,noteikti ar samarezu esi piekeeris
Skjiet ka man ir identiski diski vasarai :)
Es priekshaa lietoju 195/50 aizmuguree 195/40!
Seeya rakstīja:Skjiet ka man ir identiski diski vasarai :)
Nav par mazu, ar tādu riepu uz tādu platumu??
Virsuu dabuut bija grūti!
Bet tā jau izskatās labi
Bet tā jau izskatās labi
Jo man jau liekas, ka 205 un 215 būs strečā, kur nu vēl tik maziņas riepiņas Bet nu, ja būs pa rokai, uzmetīšu un apskatīšos :)
Mani nebeidz nošokēt mans ex auto
Gadāsarmis rakstīja:Mani nebeidz nošokēt mans ex auto
Tur jau viens ir kaut ko taisījis!!!
Tur jau tā lieta, ka ir taisīts, bet tam kurš to ir darījis - galvenais nav bijis drošība!!SKALINS rakstīja:Tur jau viens ir kaut ko taisījis!!!
Mazliet šoks, bet ko darīt
nu tādu variantu nebiju redzējis..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17