Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 89
- chevron_right
tu kko saproti no shim lietam ? es tik logiski domaju domajukristaps90 rakstīja: Domāju ka nekas slikts nebūs.Pastāsti kpc tu gribi griezt turbinu otrādi? Tad labāk liec no 2.4td lielo turbīnu ar visu izplūdnieku,tā tev uzreiz arī būs otrādi!
eee bet org. ellas suknis spes padot ellu vai butu labak jadoma kads mistisks papildus suknis ???
staasti ko tu būvē labāk!
+1 labāk stāsti ko tu tur štuko darīt! ja tev stock gliemezis,tad neķer kreņķi,eļļas pietiks un arī ja būs lielāks gliemezis,arī tad tev pietiks! ja tu šādi sāc jautāt,tad man sāk rasties tev ieteikums,labāk nelien bez speciālista klāt! es tik nevaru saprast,kāds tolks griezt to stock gliemi otrādi,tā kā gribi lai labāk izskatās,vai kā īsti? un ja tu domā tur ņemties ap to izplūdes kolektoru,iesaku labāk pakrāt kapeiciņu un tad uzreiz arī uzlikt jēdzīgāku to turbīnu. ja dari,tad dari to kārtīgi.
Negribu lai tikai izkatas labi un stastit ar negeibu sheit, bet ja tu labi saproti par shim lietam varetu pm tev uzmest palenam dabusu nerzas gabalu izgriezis visus caurumus un tad domaju uztaisit maketu no gofram kas paliekt forma lai zinu vai lidis tas ko gribu
gan jau ar chomu izpipeesim kas un ka
gan jau ar chomu izpipeesim kas un ka
Labdien,diesel spechuki,man taads sasaapeejis jautaajums? Manam tdsam kka nav jaudas uzsaakot braukt liekas,ka tulit noslaps,ka iedod gaazi,un reizem ari noslapst ,bet pec1'7rpkm jauda atgriezas un ir riktigi ok.? Kadas jums idejas ierosinajumi ella nekur negazas jauns degvielas filtrs , noregulets augstpiediena suuknis turbo sareguleets uz max?? Man vnk truukst ideju ;(
Drive until you die with your e36
ko noziime turbo uz max?vest gate aizmetinaats?j a uzsaakot braukt nav jaudas,tad pada4a ir par mazu,suknim galvu pasist vajag biki,un negurs nost,man tikko bij taapat :)
ne nu turbo regulējās ar asiti n un ar monteni pieregulejam vairak celiens labaks ! ka tas ir pasist pa kadu galu ko tur var atsist >? elektro suknis tak un kas ir padacha dzinējs jā m51 d25
tā asīte arī regulē to vestgatu,par kuru krods runā.jo ilgāk viņš tev būs ciet jo cipa jauda būs nedaudz lielāka,pareizāk sakot cēliens labāks. Un ko diagnostikā rāda sūknis?ja vispār esi taisījis diagnostiku.
meigjinaju pieslegt diagnostiku ,bet vainu diagnostikas gluks vai hvz jo nevareja saprasties ar manu e36
šos vecos dzinējus ""ņem"" diagnostikā retais aparāts.(dēļ savas lēnās ECU datu apmaiņas spējas). un pat ja ņem, tad liela tolka ar no tā nav..... lai 100% sataisītu sūkni, tas jāņem nost un uz bosch stendu jāizdzenā pēc pilnas programmas.
uzmet degvielas padevi lielaaku,un buus oki!Castroll rakstīja:meigjinaju pieslegt diagnostiku ,bet vainu diagnostikas gluks vai hvz jo nevareja saprasties ar manu e36
Liels paldies userim krods par mutisku palidzibu ,par degvielas padevi, ideali tgd westgate uz max suknis uz agrako un degvielas padeve ir ok melni dumi jutu bmwpower paldies paldies bez tevis netiktu gala . P.s bija jau doma kedi kustinaat
Kā jūs tur visu to regulējat?
sukni mierigi pats pavelce tas 4 zvaigznes valja un pa mm japakustina bet tur ir labs 4akars notrapit pats pie pielaista autina ar chomu regulejam
tik janonjem iepludes kolektors savadak jebla.deretu kadu meetingu d¯poweriem uzchinit piekvepinat rigu ;D
a un pa tam zvaigznem javelk tikai lejejas nevis vacinja skruves un nez man lkm halava jo piespiedu ar monteniti pievilki un vinja dzima zvers .;d ,bet tgd saku domat ,ka var vel labak lkm. Klau un ekonometrs ari mazak rada ka pirms reguleshanas bet tjip solkja ta bija mazak lkm ka tagad.
nu zini tev paveicas ka ta ar pirmo notrapiji es tapat dariju un nesanaca bet pectam neko neravejot nost sanaca noregulet smukiCastroll rakstīja:tik janonjem iepludes kolektors savadak jebla.deretu kadu meetingu d¯poweriem uzchinit piekvepinat rigu ;D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 89