Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 93
- chevron_right
Šodien biju uzbraucis sporta prizmas 3. stāvā... kāds no mūsējiem to stabu aplocīja?
Ne pec video un cita info Tas Bija Bob Cat vaditajs tirot sniegu atpakal gaita ievilka!Agris13 rakstīja:Šodien biju uzbraucis sporta prizmas 3. stāvā... kāds no mūsējiem to stabu aplocīja?
Shodien zinu ka subars bij 3stava!
Gar to stabu uzmanigi !
Vinsh turas uz 2skruvem un tur nav atslegta elektriba!
Vinsh turas uz 2skruvem un tur nav atslegta elektriba!
Tas Subaars nebija gadiijumaa viss tjemkaa un ar numuru HV-****...?burviga rakstīja:Ne pec video un cita info Tas Bija Bob Cat vaditajs tirot sniegu atpakal gaita ievilka!Agris13 rakstīja:Šodien biju uzbraucis sporta prizmas 3. stāvā... kāds no mūsējiem to stabu aplocīja?
viewtopic.php?f=18&t=4173
jaa ja vajag ciparus no vnz ar varu nosaukt!EBagatskis rakstīja:Tas Subaars nebija gadiijumaa viss tjemkaa un ar numuru HV-****...?burviga rakstīja:Ne pec video un cita info Tas Bija Bob Cat vaditajs tirot sniegu atpakal gaita ievilka!Agris13 rakstīja:Šodien biju uzbraucis sporta prizmas 3. stāvā... kāds no mūsējiem to stabu aplocīja?
Da nee, paldies, ciparus pats zinu, vnk nesaprotu ko choms tur tik veelu dariija.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Pisās droši vien ar meitām, ko gan citu
He, tu gan tieši pateici, pat bez puķītēm
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Rītvakar neviens neko?
Shodien notiek kkāds sabrauciens?
Labprāt pievienotos!!
Labprāt pievienotos!!
kur vēl nav nokusis sniegs lai paslīpētu ? Kāds ir ceļš uz Mazais Baltezers, Alderu ceļš, Mārsili... ja tur i sniegs, varētu aizbraukt paslīpēt...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Es ar lielāko prieku Jums izrādītu to ciematu. Dzīvoju uz Alderu ceļa.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Seeya ir ready to go, vēl kāds?
Nu iedod nr, vareetu peec 20min piebraukt pie alderu veikalinja, no juglas kamer izkasisimies...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
29416777, pārējie arī var zvanīt.
Atsūti savu.
Atsūti savu.
a Tur sniegs ir ?
doma ir vai ar ragavaam varees ari normaali ?!
Ragavas vari paķert, ja ne tur būs sniegs, tad no Ādažu puses, kur iebrauc Alderos pa tiltiņu un krustojumā pa labi, tad tur aizbraucot taisni ir labs gāžamais ceļš 2 km līdz vilciena sliedēm, kurš netika tīrīts vispār.
Es Ripošu pec 10min!
ir vel kads kas brauc?
ir vel kads kas brauc?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 93