Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
Varbūt kāds zin kādu BEZMAKSAS datora draiveru meklētāju ? Tādu, kurš reāli sameklēs un instalēs vajadzīgo draiveri.
Manuprāt, vieglāk ir meklēt pēc Hardware ID. Kam konkrēti jāatrod driveri?
Meklē draiverus http://www.devid.info, it sevišķi veciem dzelžiem, pēc Hardware ID, iekš device manager Ar tiem automātiskajiem draiveru meklētājiem ir kā ir.
Pēdējais labojis uteo - 17 Jan 2015, 21:04, kopā labots 1 reizi.
Piedod, bet ieteikt kādu programmu nevarēšu, kaut kā nav uzticības tām. Vienmēr pats mēģinu atrast. Labi palīdz iekārtas Hardware ID.Rons rakstīja:Varbūt kāds zin kādu BEZMAKSAS datora draiveru meklētāju ? Tādu, kurš reāli sameklēs un instalēs vajadzīgo draiveri.
dogMa rakstīja:Manuprāt, vieglāk ir meklēt pēc Hardware ID. Kam konkrēti jāatrod driveri?
uz mātes dēļa iebūvētai skaņai. mpu-401
Ja devid.info neatrod, tad iekopē googlē HW ID un bieži vien forumos kāds jau būs jautājis un tur būs arī linki.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ieteiktu pēc hardware ID meklēt, būs daudz ātrāk. Device managerī pie dzelža propertījiem var atrast to hw ID.Rons rakstīja:dogMa rakstīja:Manuprāt, vieglāk ir meklēt pēc Hardware ID. Kam konkrēti jāatrod driveri?
probleema atrisinaata.dogMa rakstīja:Ieteiktu pēc hardware ID meklēt, būs daudz ātrāk. Device managerī pie dzelža propertījiem var atrast to hw ID.Rons rakstīja:dogMa rakstīja:Manuprāt, vieglāk ir meklēt pēc Hardware ID. Kam konkrēti jāatrod driveri?
kaarteejo reizi paarliecinaajos, ka nevar pat uzticeeties razotaaja maajaslapai...
arii vinji ir cilveeki un reizeem kljuudas.
paldies visiem !
Sen atpakaļ aizgāja HDD laptopam pie dieviem. Devu vairākiem "meistariem" viņu, lai izdabū manus failus ārā, bet nekas nesanāca. Slēdziens laikam bija tāds, ka nevar disku nolasīt, jo tā ass ir deformējusies.
Tagad ienāca prātā ideja, varbūt es varētu pasūtīt tieši tādu pašu HDD un to plati no vecā HDD pārlikt uz jauno (ar veselu asi
utt..) Tad man izdotos nolasīt cieto? Kr4 vai tas ir izdarāms vispār?
Tagad ienāca prātā ideja, varbūt es varētu pasūtīt tieši tādu pašu HDD un to plati no vecā HDD pārlikt uz jauno (ar veselu asi
utt..) Tad man izdotos nolasīt cieto? Kr4 vai tas ir izdarāms vispār?
Tad ar tādu defektu nebūs arī nekādi citi varianti ja?
Atmet PM ar bēdu, iedošu nr., kam uzzvanīt. Domāju, ka dabūs ārā datus. Pa lielam, jebkurš mehānisks defekts ir labojams, lai izgūtu datus ārā.
Kantori, kas iejaucas iekšpusē pastāv, bet tur cena ir cik GB ir HDD tik arī maksā. Atmiņas no LVL laikiem :)
Ir bijusi pieredze, ja nevar atrast pēc hardware ID, tad jāķeras klāt mikrenēm, uz tām info pietiekami. Meklēšana var izvērsities ilga, bet mērķis attaisno līdzekļus.Rons rakstīja:Varbūt kāds zin kādu BEZMAKSAS datora draiveru meklētāju ? Tādu, kurš reāli sameklēs un instalēs vajadzīgo draiveri.
nu datoru guru kurs var paliidzeet? lieta taada ka novilku vienu programmu bet tagad visu laiku ka atveru internetaa jaunu logu met aaraa kaut kaadas reklamas kaa tikt no vinjaam valjaa?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
palaid pirms Win ieslegšanas virusu parbaudi
Ja lieto chrome ieej iestatījumos - atridi paplašinājumus Un ja tur ir kautkas mistisks vienkārši noņem...mileniums rakstīja:nu datoru guru kurs var paliidzeet? lieta taada ka novilku vienu programmu bet tagad visu laiku ka atveru internetaa jaunu logu met aaraa kaut kaadas reklamas kaa tikt no vinjaam valjaa?
Otra opcija ir iet caur control paneli , programs and features un pastīties kas vēl tajā dienā ir ierakstījies. ( tur var uzlikt datumu) Un ja kautkas vēl tad vienkārši izdzēs.
šie varianti strādā man ceru ka pelīdzēs !!!
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
ko????Hazard rakstīja:palaid pirms Win ieslegšanas virusu parbaudi
un nee man ir vecais labais XP
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Da kāda atškiriba. Tiri no vīrusiem.mileniums rakstīja:ko????Hazard rakstīja:palaid pirms Win ieslegšanas virusu parbaudi
un nee man ir vecais labais XP
milenium, tur, ja nav zināšanu, netiksu galā. Pēdējā laikā ļoti populārs "vīruss".
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22