E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 30
- chevron_right
Jus te vel deribas izdomajat, bušu tads vai nē, un alkometru pakersiet līdzigi loooolmathias rakstīja:tā nebūs!!
Jautāju, jo nekur man liekas šito tēmu neviens necilāja - ķiveri 333 vajadzēs? Vai mauc pa pliko?
viss ticamaak ka bez kiveres
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ja panemsu liidzi uz 3niekiem chomu, kursh nav registrejies forumaa(bet ar skaistu e36 ), tas nekas?
Tas ir tikai apsveicami!
Tas nekas ka nav reģistrējies forumā.
Tas nekas ka nav reģistrējies forumā.
aa un veel par tiem pieteikumiem uz drag race-ja gribu piedalities tikai drag race, bet negribu fastlap, taa var?
moska jau kkur agraak tika apspriests, vnk nav tik daudz laika lai izsekotu lidzi
moska jau kkur agraak tika apspriests, vnk nav tik daudz laika lai izsekotu lidzi
vienkarsi raksti e-pastu un piesakies uz kuru discipliinu gribi un viss
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
pagasgad ar tavu auto dabuju 2.vietu tajaa klasee, takaa zini ja540i rakstīja:Pieteicos dragrace, nevaru sagaidīt!
Kas tad īsti startē uz 333 no plazas. Un cikos tas tajā plazā sāk vākties?
Opā, tgd vel vairāk nevaru sagaidīt! , neesmu vel testejis ar šito startus, bet gan vecais skils no kazrunģa laikiem atnāks atpakaļ..matissc rakstīja:pagasgad ar tavu auto dabuju 2.vietu tajaa klasee, takaa zini ja540i rakstīja:Pieteicos dragrace, nevaru sagaidīt!
e36
Pirmais posts papildināts ar āfterīša dalībniekiem! Gana liels pulks esam jau savācies!
Amarmis rakstīja:Kas tad īsti startē uz 333 no plazas. Un cikos tas tajā plazā sāk vākties?
Hapo
Visdrīzāk arī es uz plazu būšu.
Cipari dominēja kādi 11:10-11:20.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nū, tad laikam es arī no plazas startēšu. lai gan,manuprāt,vieglāk būtu no Depo kas pie sievasmātes apļa. Bet nu :) Tik uzraksta cikos..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Galvenais kad startēsiet no Plazas esat gana uzmanīgi jo skaita ziņā varètu but gana daudz!
Nepārvētējat savas iespējas braucot kollonā.
Nepārvētējat savas iespējas braucot kollonā.
aha, šitais atribūts jau iegādātsKLAVINS rakstīja:un neaizmirstam pašu svarīgako vakaram - mūsu viss labako draugu :
http://www.kempercenter.com/wp-content/ ... ister1.jpg
itāļi lidostas veikalā normālu akciju uztaisījuši bija - 12eur pa litru
Ja pareizi saprotu tad uz driftu nav jāpiesakās, vai ne?
Nevarētu sanākt tā, ka pēkšņi visi savelsies trasē un baigais haoss sāksies?
To skaitu kāds kontrolēs vai vnk 14:30 visus slīdētājus ielaidīs trasē un sāksies demolition derby?
Nevarētu sanākt tā, ka pēkšņi visi savelsies trasē un baigais haoss sāksies?
To skaitu kāds kontrolēs vai vnk 14:30 visus slīdētājus ielaidīs trasē un sāksies demolition derby?
Protams, ka kontrolēs kārtību drifta trasē Laidīs noteiktu skaitu uz noteiktu laiku.. un tā uz apli.
gribu drifta un atruma apli piedaliities,kas kam man jasuta??
ar kompatu pa brugji
Driftam nav japiesakas..cipruss18 rakstīja:gribu drifta un atruma apli piedaliities,kas kam man jasuta??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 30