Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 38
- chevron_right
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Normāls zālespļāvējs
Sent from my E2003 using Tapatalk
izlasiju topiku progres acim redzams ta tik turett
un vell izbrina ka skukiss shita nemaas gar bmw
un vell izbrina ka skukiss shita nemaas gar bmw
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Pat E30 džeki apbrīnoja kā meitene var pabraukt ar tik zemu auto.
Gaidīsim kas te ar motoru notiksies
Gaidīsim kas te ar motoru notiksies
Bet tiešām..Kā vari pabraukt?
Izskatās
Izskatās
Paldies :) , bet katram mums ir savas dīvainības. Esmu iemainījusi tik daudz meiteņu lietu pret auto lietām, ka pat
svētkos man dāvina dāvanu kartes fifīgos apģērbu veikalos nevis skaidru naudu, kas tiek pamatots ar to, ka vienreiz pietiek grūst naudu tajā auto.
Tas gan nemaina faktu, ka nekādi nevaru saņemties nolocīt tos 150 eiro par kurpēm, kaut gan par super kvalitatīvu motoreļļu to izdarītu acis nepamirkšķinot
Vakardien pati savām līkajām rokām uzliku lielo radiatoru, tas bija daudz vieglāk nekā biju gaidījusi , vieta kur stiprinās truba pie izplešanās trauka gan bija nedaudz salauzta, bet arī to nedaudz ar nazi apstrādājot izdevās salabot un nu vairs nekas netek un pārmaiņas pēc man ir motoram atbilstošs netekošs radiators.
Kā arī šodien tika konstatēs, ka autiņam ir deadlock. Kaut kādā mistiskā veidā signalizācijas pults atdalījās no atslēgām un
tā kā steidzos uz darbu pirmo reizi 3 gadu laikā izmantoju centrālo atslēgu. Aizslēgt auto protams izdevās, bet atslēgt...
Kad beidzot izdevās atvērt blakussēdētāja durvis (lai dievs svētī prefl. blakussēdētāja durvis ) nevienas citas durvis paraustot pulķus neatvērās un arī pielaist auto neizdevās...
Pēc pusstundas rakāšanās pa auto noklīdošo pulti izdevās atrast zem tepiķīša. Tādi nu piedzīvojumi Nu pabraukt... Uz Rīgu ar tādu setupu nebraucu, man liekas tur mani aptaurētu līdz nāvei Ikdienā man nav diži tālāk jābrauc par Lielvārde- Ogre un tur ir vienkārši lielisks asfalts Lielvārdē arī tur kur nav šoseja ideāli pārvietoties, ar šādu paskatu tiku līdz pat Kolkai, tā gan bija pēdējā reize, kad tik garu gabalu braucu ar tik zemu auto. Tagad maršrutā, kas garāks par 100km auto tiek celts augšā, jo nav man ne x-brace ne pannas.
Un paldies par labajiem vārdiem :)
svētkos man dāvina dāvanu kartes fifīgos apģērbu veikalos nevis skaidru naudu, kas tiek pamatots ar to, ka vienreiz pietiek grūst naudu tajā auto.
Tas gan nemaina faktu, ka nekādi nevaru saņemties nolocīt tos 150 eiro par kurpēm, kaut gan par super kvalitatīvu motoreļļu to izdarītu acis nepamirkšķinot
Vakardien pati savām līkajām rokām uzliku lielo radiatoru, tas bija daudz vieglāk nekā biju gaidījusi , vieta kur stiprinās truba pie izplešanās trauka gan bija nedaudz salauzta, bet arī to nedaudz ar nazi apstrādājot izdevās salabot un nu vairs nekas netek un pārmaiņas pēc man ir motoram atbilstošs netekošs radiators.
Kā arī šodien tika konstatēs, ka autiņam ir deadlock. Kaut kādā mistiskā veidā signalizācijas pults atdalījās no atslēgām un
tā kā steidzos uz darbu pirmo reizi 3 gadu laikā izmantoju centrālo atslēgu. Aizslēgt auto protams izdevās, bet atslēgt...
Kad beidzot izdevās atvērt blakussēdētāja durvis (lai dievs svētī prefl. blakussēdētāja durvis ) nevienas citas durvis paraustot pulķus neatvērās un arī pielaist auto neizdevās...
Pēc pusstundas rakāšanās pa auto noklīdošo pulti izdevās atrast zem tepiķīša. Tādi nu piedzīvojumi Nu pabraukt... Uz Rīgu ar tādu setupu nebraucu, man liekas tur mani aptaurētu līdz nāvei Ikdienā man nav diži tālāk jābrauc par Lielvārde- Ogre un tur ir vienkārši lielisks asfalts Lielvārdē arī tur kur nav šoseja ideāli pārvietoties, ar šādu paskatu tiku līdz pat Kolkai, tā gan bija pēdējā reize, kad tik garu gabalu braucu ar tik zemu auto. Tagad maršrutā, kas garāks par 100km auto tiek celts augšā, jo nav man ne x-brace ne pannas.
Un paldies par labajiem vārdiem :)
It's all about the win
Šis bija viens no pirmajiem auto kurš iekrita acīs pakalnu autosvētkos - Talsos, kad pateicu čomam ka ar šo auto pārvietojas meiča viņam mute palika vaļā Sēdinājums pa smuko, pats auto arī pa smuko!
P.S aķīti nedomā uz bagāžnieku pārvilkt?
P.S aķīti nedomā uz bagāžnieku pārvilkt?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pamato, kāpēc tas būtu jādara?Edzy rakstīja: P.S aķīti nedomā uz bagāžnieku pārvilkt?
Tāpēc ka priekšā aķi nāk nemotoriem un tas automātiski bojā skatu 6cyl atrodoties blakus?
Atkal tu, dzīves atstumtais. Cik ilgi tu vel turpināsi murgot citu topikos?Alpine rakstīja:Pamato, kāpēc tas būtu jādara?Edzy rakstīja: P.S aķīti nedomā uz bagāžnieku pārvilkt?
Tāpēc ka priekšā aķi nāk nemotoriem un tas automātiski bojā skatu 6cyl atrodoties blakus?
Alpine rakstīja:Pamato, kāpēc tas būtu jādara?Edzy rakstīja: P.S aķīti nedomā uz bagāžnieku pārvilkt?
Man patīk, kā tu mēģinot kādu apņirgt pats tai laikā atbildi uz savu jautājumu: jā akumulatoru ir vērts pārvilkt uz bagāžnieku, jo a) tas ir estētiski labāk b) tur pat ir paredzēta tam vieta no rūpnīcas. Tātad, kādēļ, ja ir vēlme to darīt, neizmantot šo iespēju?
Lindai: cepuri nost, glīts auto, malacis, ka pati apņemies darboties ar auto. Sēdinājums imo ir par traku.
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Labāk pamato kur es esmu teicis ka tas ir jādara. Ja nepamanīji jautājuma galā ir jautājumzīme. un vispār man par Tevi nāk smiekli kad palasu tavus postus, bet lai tev dzīvē veicas..Alpine rakstīja:Pamato, kāpēc tas būtu jādara?Edzy rakstīja: P.S aķīti nedomā uz bagāžnieku pārvilkt?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pamuļķu bars, nepatīk ka uzdevu pamatotu jautājumu, tehnisku jautājumu, uzmetās man ka bieži kaut ko kur rakstu . Ja jums kādas pretenzijas pret mani, pieveraties un slīdat ar karteriem tālāk.
Un tagad pie tēmas, jautājums vai nē, bet fràze tāda izskanēja un tāpēc radās jautājums no manas puses, priekš kam. Te viens saka, ka aizmgurē tam vieta paredzēta, bet vai tad priekšpusē nē? Man tas šķiet nevajadzīgi un muļķīgi, tik pat labi reiferi biksēm jāiešuj otrā pusē.
Ar šādu cinismu te mētājas daudzi biedri, tā kā keep calm.
Un tagad pie tēmas, jautājums vai nē, bet fràze tāda izskanēja un tāpēc radās jautājums no manas puses, priekš kam. Te viens saka, ka aizmgurē tam vieta paredzēta, bet vai tad priekšpusē nē? Man tas šķiet nevajadzīgi un muļķīgi, tik pat labi reiferi biksēm jāiešuj otrā pusē.
Teorētiski jau aķis aizmugurē tiek krāmēts lai būtu vieta lielākam un jaudīgākam, otrkārt izsvarojuma labad.
Reāli ielas auto nav starpības
Reāli ielas auto nav starpības
Kā jau minēju, tīri no estētiskā viedokļa, manuprāt, foršāk ir, ja aķis ir bagāžniekā.Alpine rakstīja:Pamuļķu bars, nepatīk ka uzdevu pamatotu jautājumu, tehnisku jautājumu, uzmetās man ka bieži kaut ko kur rakstu . Ja jums kādas pretenzijas pret mani, pieveraties un slīdat ar karteriem tālāk.
Man piemēram patīk, ka motortelpā viss ir tīrs, pēc iespējas mazāk rēgojas vadi un akumulators ir glīti paslēpts zem vāka bagāžas nodalījumā. It just looks plain better, bet faktiski starpības nav.
Ar cinismu, protams, ka mētājas daudzi, bet vai vajag to uzturēt? Hz, bet man liekas, ka tas vnk nav korekti forumā, kura apmeklētāji ir vienas markas un pat modeļa īpašnieki, vai cienītāji.
Bet ir jau alternatīva, ielikt oriģinālajā plastmasas kastē, esmu manījis dažiem tādas, kā melnā kaste.
Nesaprotu kapēc mēs esam pamuļķi, ja es uzdodu jautājumu topika īpašniecei, bet tu tik izmisīgi centies uz to atbildēt!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Godīgi, nezinu, iespējams, ka arī ir, tad tas ir pietiekami labs variants.Alpine rakstīja:Bet ir jau alternatīva, ielikt oriģinālajā plastmasas kastē, esmu manījis dažiem tādas, kā melnā kaste.
Noteikti, ka kaut kādu vāku, ja rokas taisnas, var arī uzlodēt no melnas plastmasas, bet vai tas ir to vērts, nemācēšu komentēt.
Un tagad tas tomēr bija jautājums tam vairs nav nozīmes, spriežam kā smukāk, kastē tomēr smukāk, kā pliks ar vadiem apkārts, un vieglāk izdarāms, kā vilkt + vadu cauri visam salonam.Edzy rakstīja:Nesaprotu kapēc mēs esam pamuļķi, ja es uzdodu jautājumu topika īpašniecei, bet tu tik izmisīgi centies uz to atbildēt!
Un tomēr es vilktu caur salonu laikamAlpine rakstīja:Un tagad tas tomēr bija jautājums tam vairs nav nozīmes, spriežam kā smukāk, kastē tomēr smukāk, kā pliks ar vadiem apkārts, un vieglāk izdarāms, kā vilkt + vadu cauri visam salonam.Edzy rakstīja:Nesaprotu kapēc mēs esam pamuļķi, ja es uzdodu jautājumu topika īpašniecei, bet tu tik izmisīgi centies uz to atbildēt!
Man gan kā jau 6 cilindru ir bagūzī, tāpēc nezinu, varbūt arī nesaņemtos to darīt un uzliktu mīksto.
Katrā ziņā beidzam piedrazot Lindas topiku, glīta mašīna, ekstrēms piegājiens, meitene malacis, vairāk tādu kā Tu, būtu mums džekiem vieglāka dzīve!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …