Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
kads var iedot realus kontaktus, kur taisnot diskus ir vajadzigs iztaisnot R19 iekshpuses, krasot nevajadzes. Jau ieprieksh paldies
Mriepas.lv
ch. rakstīja:nu ja nav jau ar baloniņu pūsti bleķiniekicipruss18 rakstīja:un shie diski izskatas drausmiigi
man jau sunfloveri liekas vieni no labakajiem oem diskiem kas piestav e36.
katraa zinjaa sie ir vismaz normali reti redzami, ipasi vecie sunfloveri. jaunie man nedaudz labak patik, varbut del taa ka jaunajiem aizmuguree platums cits, bet vecajiem viss viens.
...
Man ar liekas, ka abi iepriekš pieminētie ir vieni no smukākajiem OEM diskiem uz e36.
Vismaz no tādiem, kas labi izskatās arī ar standarta gumiju un klīrensu.
Vismaz no tādiem, kas labi izskatās arī ar standarta gumiju un klīrensu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
gribetos tava auto bildi kadu redzeet
ar kompatu pa brugji
nu ko tu njemies, pats uzmeti luupu " jusu domas neintresee" un tagat atkartojies ka vieni no labakajiem oem diskiem uz e36 ir pretigi.cipruss18 rakstīja:ljausim tev taa domat:D
pateici vienreiz ok, cilveki saprata ka tev nepatik un viss...
...
neuztraucies, viņam ar gaumi viss kārtībā..cipruss18 rakstīja:gribetos tava auto bildi kadu redzeet
http://img.lejup.lv/images/lejupxjdthcl1350485307.jpg
http://lejup.lv/f/522c3e5a4b76caauqogc1378631258.jpg
utt
Atvainojos par offtopic.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kuri ir pedo diski??cipruss18 rakstīja:Par tiempedo diskiem toch
Vienkarshi atzisti beidzot ,ka esi aizshaavis bik garaam ar kraasu un viss :)cipruss18 rakstīja:Par tiempedo diskiem toch
viena bridi saki ,ka citu viedoklis neinterese,tava mashina u.t.t - otra bridi jau cepies par to ,ka kads pasaka ,ka tie diski izskataas peec maza beerna pamperu satura !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Tad jau sanāk, ka tas bērns ir zelta karotes ēdis
jo labāk vecākiemRidlihs rakstīja:Tad jau sanāk, ka tas bērns ir zelta karotes ēdis
Ir man 16 collu diski 8J ET23. Kuras būtu labākas riepas - 205/50 vai 195/55 ? Ar pašreizējiem baloniem arku sačakarēja man
Karrlo rakstīja:Vienkarshi atzisti beidzot ,ka esi aizshaavis bik garaam ar kraasu un viss :)cipruss18 rakstīja:Par tiempedo diskiem toch
viena bridi saki ,ka citu viedoklis neinterese,tava mashina u.t.t - otra bridi jau cepies par to ,ka kads pasaka ,ka tie diski izskataas peec maza beerna pamperu satura !
te nav cepiens par disku kraasu,tos vienmer var parkrasot
cepiens ir par to ka strutiseja kko dirsh uz citu gaumi,lai gan pasham auto ir copy past no maates google un rokas nav turejis neko no instrumentiem iznjemot vakumpumpi
ar kompatu pa brugji
kāds sēdinājums un kāda ir esošā riepa?e36driver rakstīja:Ir man 16 collu diski 8J ET23. Kuras būtu labākas riepas - 205/50 vai 195/55 ? Ar pašreizējiem baloniem arku sačakarēja man
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22