Gan4a`s Avus Blau 323i

Iepriekšējie diski man patika labāk, bet šie aizmugurē izskatās ļoti labi! 
P.S. Kādi iznesumi tiem Fittipaldi?

P.S. Kādi iznesumi tiem Fittipaldi?

Liec autiņam virsū, būs smukāk par Poršiem.gan4a rakstīja:Paldies![]()
Un šodien bišķiņ paveicas,ieķeru šos ratusOz fittipaldi 8 un 9j
tikai vel nezinu,vai likšu uz auto vai ies pardošanā
[img]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=558C2689[/img

Nu jā,visu jau pareizi atbildeja. Ta nav m3 zīmite. ja ņem nost no bagažnieka vaka m zīmite,tad vajag vel aizkrāsot m zīmite moldingos
Dogma,man ta pat
bet ta ka st19 pārdoti uz Igauniju,atpakaļceļa nav
Un tie fittipaldi ir 5x112,un visi et35,8 un 9j.. vienigi vaciņi ir no oz futura

Dogma,man ta pat

Un tie fittipaldi ir 5x112,un visi et35,8 un 9j.. vienigi vaciņi ir no oz futura

Laikam bija super piedāvājums, ja jau aizlaidi prom st19? 

Kad izdomā tirgot Fittipaldi, PM.
E36 kā vienmēr līmenī
E36 kā vienmēr līmenī

Ļoti skaists. :)

Forumam es biju gatavs viņus atdod pa 500,bet nevienam viņi nebija vajadzigidogMa rakstīja:Laikam bija super piedāvājums, ja jau aizlaidi prom st19?

Kurlis,jau daudzi prasija par diskiem,bet kad uzzin cenu,tad uzreiz pazud interese

Diemžel sedans ir pardots 
Nebiju domajis,ka būs tik gruti šķirties no auto...
Pedeja bilde ar viņu

Nebiju domajis,ka būs tik gruti šķirties no auto...
Pedeja bilde ar viņu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

bēdīgi, kāds no foruma nopirka?
ko vietā pirksi?
ko vietā pirksi?
Pēdējais labojis Lawwr - 21 Sep 2015, 15:47, kopā labots 1 reizi.

Piereģistrets viņš ir,bet laikam tikai lasija,neko nerakstija. Itka pateica,ka būs topiks

Don't panic, gaidu Tavu nākamo sedanu! 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Tak pie mums 70% braukā ar replikām un tēlo bagātniekus.gan4a rakstīja:Forumam es biju gatavs viņus atdod pa 500,bet nevienam viņi nebija vajadzigidogMa rakstīja:Laikam bija super piedāvājums, ja jau aizlaidi prom st19?Ielieku sskā pa 600 un pa 600 arī aizgaja uz Igauniju un staves uz e46.
Kurlis,jau daudzi prasija par diskiem,bet kad uzzin cenu,tad uzreiz pazud intereseLaikam nezin cik vispar māksa 3 daligie diski,un pie tam OZ..

Diegabiksis

Es ikdienai panemu e36 coupe 318is. Nebūs man vairak tada izskata un stavokli e36 

Kāpēc pārdevi normālu auto un nopirki lamatu ? Parasti jau pārdod lamatas un nopērk normālus auto.