Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 43
- chevron_right
Pa smuko
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Krasu nemu OEM naca ar masinu komplekta :)Ridlihs rakstīja:krāsu kur ņēmi? speciāli pasūtīji toni , lai uzjauc?
green garage rakstīja:vismaz bildē izskatās pat ļoti ok sadarīts.
Ir kasjaki, jo nemaceju to darit
Paldies, paldieskompots rakstīja:Pa smuko
OEM bmw krasa balonina naca lidzi masinai, ar to ari noputu :)cipruss18 rakstīja:ar baloninju puuti?
Sodien uzlikta plastmasa, lai nav tuksums starp lampam un kadu laiku atpakal, tikts pie liela logu skidruma bacoka :))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es jau nu 100% tos oem bmw krāsu baloniņus būtu saglabājis un uzjaucis krāsu atsevišķi un nopūtis, bet nu jā, visi nav es!
Sūda stikerus nevajag atpakaļ!
Mazs uzlabojums dzesesanai, uzstadits elektriskais ventilators :)
Pēdējais labojis Pacha - 25 Apr 2014, 09:59, kopā labots 1 reizi.
Bija pa rokai tikai tas un arī, nav zināms cik ilgi stāvējis mašīnā un, lai neietu postā tika izmantots :) Bet laka vēl ir palikusi OEMhancels rakstīja:Es jau nu 100% tos oem bmw krāsu baloniņus būtu saglabājis un uzjaucis krāsu atsevišķi un nopūtis, bet nu jā, visi nav es!
Damn it, tie mani diski prieksa izstas vnk! nedosu tev gribu atpakal
Sodien, mazliet, pastradats gar auto, uzlikti moldingi un ar krustu mesanu, izmazgata motortelpa un nomazgats motors
Sakts nemties gar auto, lai saprastu kas par vainu, kadel dzinejs karst.. Bija ceriba, ka vainoga bus kada dzeses truba, ka bus saspiedusies. Bet tomer, bus jajauc talak.. Pamazam rosiba notiek. Japaspej viss lidz sezonas atklasanai. :)
Mazliet, paskruvets talak motors.. Atklajas, ka man virsu ir bijusi 2.0 galva.. :(
Negribeju tam ticet, pat nemam bidmeru un varstus no cita dzineja, lai sameritu un ja, visas pazimes uz 2.0 galvu.
Tagad esmu citas galvas meklejumos, ieteicams, no m52b25 vai m52b28, ar visiem varstiem un varstu atsperitem, ja kadam ir kas piedavajams, tad PM!
Negribeju tam ticet, pat nemam bidmeru un varstus no cita dzineja, lai sameritu un ja, visas pazimes uz 2.0 galvu.
Tagad esmu citas galvas meklejumos, ieteicams, no m52b25 vai m52b28, ar visiem varstiem un varstu atsperitem, ja kadam ir kas piedavajams, tad PM!
No vienas puses jau pozitīvi - zini, ka no tā dzinēja var vairāk dabūt ārā.
Apakša vismaz ir b28? Tevi uzmeta, vai dzinēja pārdevējs pats nezināja, ka tā?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Visas pārējās dzinēja komponentes ir 2.8 ... bloks ir 2.8 tikai galva ir 2.0..rvars rakstīja:Apakša vismaz ir b28? Tevi uzmeta, vai dzinēja pārdevējs pats nezināja, ka tā?
Cilvēks no kura nopirku dzinēju, nezināja, ka tā.. Viņam uzzvanot, šis arī šokā.
Bet reāli mašīna gāja un gāja ļoti labi!!
Bildē izskatās ka tev ir ieplūdes kanāli lielie galvā, divniekiem jau nāk daudz mazāki ieplūdes kanāli, pēc tās izskatās ka tā ir b28 galva.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu, noņemot ieplūdes kolektoru uz katru ieplūdes kanālu palika ap 4-5mm, līdz blīvei.. un uz galvas, priekšpusē ir 2.0 un aizmugurē, tajā pašā pusē ir 2.2..Jānis.P rakstīja:Bildē izskatās ka tev ir ieplūdes kanāli lielie galvā, divniekiem jau nāk daudz mazāki ieplūdes kanāli, pēc tās izskatās ka tā ir b28 galva.
Un pieliekot klāt b28 vārstus, manējie bija mazāki, par kādu 1-2mm..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 43