e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
hondas accord.
Tu nebiedē šitā.
es domāju jēkabpilī vēl kāds ar tādas krāsas e36 vizinās.
tagad jau norm tur slīpēt kad ceļš vienmēr tukšs.
es domāju jēkabpilī vēl kāds ar tādas krāsas e36 vizinās.
tagad jau norm tur slīpēt kad ceļš vienmēr tukšs.
Jūu, ja vien varētu pašvaldība atļaut pa vakariem tur driftot, būtu super.
Vot to es saucu par drifta vakaru Autoostā tik daudz tautas dienas laikā nav, kā šovakar
Turbovāģim vēl šis tas jāpielabo, lai būtu vadāms un tad varēs normāli visus līkumus izkrāmēt
Policisti arī saprotoši, par to prieks
Turbovāģim vēl šis tas jāpielabo, lai būtu vadāms un tad varēs normāli visus līkumus izkrāmēt
Policisti arī saprotoši, par to prieks
Sajūta nedaudz kā 2 fast and furius filmās, kad pilns ar mašīnam sabrauc. Un jā, vakars izdevies, tik žēl, ka jaudas bmw mana trūkst, nesanāk garas sānslīdes.
ir kādam viena spole no m50b25? bosch ražojuma?
Pēdējais labojis Prodigy - 15 Mai 2014, 22:06, kopā labots 1 reizi.
No Jēkabpils uz atklāšanu kāds brauks?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es braukšu, bet es jau būšu Rīgārvars rakstīja:No Jēkabpils uz atklāšanu kāds brauks?
pagaidām izskatās ka nebūšu.
šodien jēkabpilī pavēroju normālu cirku. fords ar izārdītu sānu tina saules statoilaa un pēctam no tās stāvvietas pārbrauca pāri trotāram uz ceļu pa taisno. pēctam nabags bija vienkārši pamests uz ceļa pret krustpils saliņu. kāds kautko zin?
šodien jēkabpilī pavēroju normālu cirku. fords ar izārdītu sānu tina saules statoilaa un pēctam no tās stāvvietas pārbrauca pāri trotāram uz ceļu pa taisno. pēctam nabags bija vienkārši pamests uz ceļa pret krustpils saliņu. kāds kautko zin?
Kpc nebūsi? Tieši gribēju iepazīties personiskigreen garage rakstīja:pagaidām izskatās ka nebūšu.
Nea, neesmu neko par to dzirdējis
ganjau kautkad jēkabpilī saskriesimies. pieņemsim ka beha vēl nav gatava.
Skaaidrīte. Mēs no Preiļiem maucam ar čoma miskasti, domāju, ka jūs varbūt kaut kur vācaties kopā un tad braucat, būtu piemetušies astē
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu pagaidām nezinu nevienu kas brauks. izņemot berziņu, bet viņš ganjau no rīgas.
ja kko sadomāšu došu ziņu.
ja kko sadomāšu došu ziņu.
Es jau ar braukšu ar tādu, kāds ir, nav nekas vēl darītsgreen garage rakstīja:ganjau kautkad jēkabpilī saskriesimies. pieņemsim ka beha vēl nav gatava.
man tak galīgs stock. kad būs kautkas sadarīts (ja būs) tad ganjau aizbraukšu.
Nu man jau arī plus vēl rūsa lien ārāgreen garage rakstīja:man tak galīgs stock. kad būs kautkas sadarīts (ja būs) tad ganjau aizbraukšu.
manējo gan ruslans pameta, bet tāpat pliks galīgi.
mēs te topiku piediršam.
Nevar būt ka jpilī nevarēji atrast kko interesantāku ko nofočēt..
Un vsp ko tu pazaudēji tajā miestā
Un vsp ko tu pazaudēji tajā miestā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17