E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 31
- chevron_right
Dragrace nevar kaut kā noorganizēt laika uzņemšanu, vnk būtu interesantāk, noslēgumā redzēt kur esi ierindojies un pa klasēm salīdzināt, piemēram ja B grupā 1mais brauciens sanāk kaut vai stock 328 pret siikais, kuram domāju , ir padomāts gan pie auto svara, riepām, reduktora, automātiski samazinās interese sekot līdzi un nesaproti cik tad labi esi īsti nobraucis, tas tikai ierosinājums ,nezinu cik to sarežģiti realizēt.., domāju būt interesantāk nekas vairāk..
e36
Ieteikums tiks ņemts vērā, un domāju ka visus laikus varam piefiksēt!
Pieteicām papildus vietas viesunamā, tāpēc pieteikšanos uz āfterīti pagarinājām vēl pa 24h, tā kā pasteidzamies!
Dragrace B grupā (2.0-2.8) vēl tikai 4 vietas palikušas (28/32). Kā būs 32 cilvēki, tā pieteikties vairs nevarēs (ja vien pasākuma dienā kāds no tiem nebrauks kādu iemeslu dēļ)
Bļin pārkarsējām motoru traķim
Tgd ir jādomā,skatīties hoķi vai sarunāt kādu kas aizved līdz 333''niekiem
Tgd ir jādomā,skatīties hoķi vai sarunāt kādu kas aizved līdz 333''niekiem
TējasAgnis rakstīja:+1, tāpēc vajag braukt
Pa dienu tajā burzmā fig kādu iepazīsi, a vakarā pie tējas vai ūdens glāzes var padzīt visādu beztēmu un tā
ANDRIO20 rakstīja:man patik tava idejaRolitis rakstīja:Es domaju visiem vajadzetu vakties uz 11:00 plaza sestdien un tad bik pari 11:15 Doties uz 333 trasi vnk ja kads nemak aizbraukt utt ...
Man ar taa satikties kkur patiktos lai ties kas nebrauc uz afteri arii dabuun barinjaa cauri pilseetai izkruuzot...
Piekritu. Es ar labprat brauktu no plazas...
Tiksimies pasākumā!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Ja paspēšu salikt dzinēju, būšu ar savu, ja nē, tad šā vai tā būšu... Gan @333, gan afterītī!!
gribetos aizbraukt
bet sogad nesanaks
jamaina sajugs un karba
bet sogad nesanaks
jamaina sajugs un karba
3-4 euro no galviņas var izlemt pēdējā brīdi tik tad 4 euro jau pie iebraukšanas trasē!drakelv rakstīja:tie 3-4 eiro, ir no mašīnas, vai no katra kas ir mašīnā? Ja man būs līdz čoms, tad par viņu arī jāskaita naudu vai nav? Kad ir pēdējais kad var pieteikties 1. daļai?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Atmet PM nezināmais ar Valsts Nr. EN5944
Kāds startēs no Plazas uz 333 trasi?
Es labprat no kadas plazas braiktu lai neapmalditos braucot caur pilsetai
Varbūt te ir arī kāds/i, kas noteikti zina, ka nepaspēs uz 12 ierasties, bet plāno būt nedaudz vēlāk? Varētu saskrieties kkur Rīgā un braukt kopā, ar domu paspēt līdz 14.00 ierasties.
Var jau būt ka kāds vienkārši var piebraukt uz plaza ap 11 un parādīt ceļu uz 333.
Būs kāds brīdis kad varēs pa to trasi vnk paskriet drusku agresīvāk neko to darītu uz ielas, vai navbūs brīva trase tur nevienu momentu?
- ikey07
15:30 - 17:00 - drifts, brīvie braucieni, slīdēšana pa trasi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 31