E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19
- chevron_right
Paldies, atradu tādus kā gribu caur tavu linku ---> uzsūtìtiLawwr rakstīja:ņēmu no ēbreja
Sesdienas fùga izdzīta.
Samainīta paduška, sametināts gluśaks , iztaisnots glušaks, piestiprināts degvielas filtrs, nomainīts kārtējais aķītis, un atkal izpiderasīts un savaskots + piepulëti plaukti. ko jùs sadarijāt pa sesdienu?
Ps fotogrāfēts ar vecāsmammas kalašu
Samainīta paduška, sametināts gluśaks , iztaisnots glušaks, piestiprināts degvielas filtrs, nomainīts kārtējais aķītis, un atkal izpiderasīts un savaskots + piepulëti plaukti. ko jùs sadarijāt pa sesdienu?
Ps fotogrāfēts ar vecāsmammas kalašu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs pacēlājs maksā labu naudu
Izdzīts no boksa un velviens kalašas photo
Izdzīts no boksa un velviens kalašas photo
labais atgadina diskus no muuzikas klipa seroga (kruzim parajonu):D 850bmw 8 5 0 cornaja beha:D
Elvij, nobildē bildi ar kameru un tad sūti wapp, nevis bildē ar wapp un tad no wapp foldera ņem bildes. Kvalitātes izmaiņas būt ahujenās.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
A man slinkums likt mob pie datora, paņemu sakonektēju wpp ar datoru un tad novelku bildes tāpat nav jau nekāda šikā mob kamera ,lai tur tgd uzņemtu mākslas fotoTomSkarsts rakstīja:Elvij, nobildē bildi ar kameru un tad sūti wapp, nevis bildē ar wapp un tad no wapp foldera ņem bildes. Kvalitātes izmaiņas būt ahujenās.
Nu es tik tā, skatījos ka saki ka ar kalašu bildē, pamanīju ka no wapp. Jo wapp/FB/skype/insta utt visi publiskie rauj nost kvalitāti ļoti traki.
Es agrāk slinkumu risināju ar to, ka no tel pa gmail sūtīju pats sev bildes
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tā es ar esmu darijis. nu whatsapp sabojā kādas 5x bet nekas, kad būs luste palūgšu čomam ,lai ar spoguleni sabildē, vienkārši ,kad ir laiks ,tad nav sakopts auto vai laikapstākļu suck, kad nav laika tad nu nav laikaTomSkarsts rakstīja:Nu es tik tā, skatījos ka saki ka ar kalašu bildē, pamanīju ka no wapp. Jo wapp/FB/skype/insta utt visi publiskie rauj nost kvalitāti ļoti traki.
A kurš tevi vairs uztver nopietni?cipruss18 rakstīja:labs fochuks neglabs situaciju
neuztvert nopietni
Auto redzēts dzīvē. Izskatās Mint .
Domāju, ka mans kompots ir zems, līdz tavu low life pamanīju.
Kompaktos ir potenciāls!
Paldies. Bet nav max zemuMareksB rakstīja:Auto redzēts dzīvē. Izskatās Mint .
Nu kopotam viss ok?
Paldies. Bet nav max zemuElvijsR rakstīja:
Nu kopotam viss ok?[/quote]
Puķīts labu darbu izdarijis.
Tos nr.zīmes rāmīšus pats taisiji?
Kompaktos ir potenciāls!
Puķīts labu darbu izdarijis.MareksB rakstīja:Paldies. Bet nav max zemuElvijsR rakstīja:
Nu kopotam viss ok?
Tos nr.zīmes rāmīšus pats taisiji?[/quote]
Puķīts ,kad skaidrā dara brīnumu lietas
Nē, Azuurā ir un Plazā arī, kur var nopirkt piekariņus ar savu vārdu un vel visādus sūdiņus. Konkrēti sev dabūju no lietotāja JānisKal vai kā viņam tas nick
Šodien sataisīts piepīpētăjs, uzliktas citas 215 40, pa lielu. Falančus nav,kur izmaantot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19