E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Jaa aizmugures bamperim ir doma kko saadu uzlikt jaa!!! Esmu kko jau mekleejis- bet neko sakariigu nesmu atradis- es domaju lielaakoties visi taisa vinju pashi- tapec jaasaak domaat kaa taadu var uztaisiit!!! :)
Sis buutu kosmoss!!!!!! $995.00
BMW E36 M3 GTR-S Rear Diffuser Lower
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja uzliksi kko šādu virsū,tad vajadzētu izskatīties vienkārši pizdata!Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sis buutu kosmoss!!!!!! $995.00
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Pa lielam saadam skatam jau prasaas M3 :( nu kaadreiz jau buus!!! :) savaadaak sanaaks taa- skats ir jaudas nav! bet nu jaa- ir doma kko saadu pamekleet!!!laicaans rakstīja:Ja uzliksi kko šādu virsū,tad vajadzētu izskatīties vienkārši pizdata!Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sis buutu kosmoss!!!!!! $995.00
Precīzi nepateikšu kur, bet interesējoties par to štelli biju manījis ārzemju forumā arī gatavus rasējumus ar izmēriem priekš DIY GTR E36 difūzera no alumīnija loksnēm.
BMW Motorsport International
Arii sev sho skatiijos-boju pat atradis amerika chomu kas izgatavoja sho visu no rokas 1:1 pa 500$ beet nu tir shippings tik pat daudz veel;(
BMW_The Ultimate Repair Bill
Šitā ir štelle. Ir doma , ko tādu pamēģināt uzmeistarot. Bet pagaidām nav lustesHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sis buutu kosmoss!!!!!! $995.00
Tikai man liekas uz zema auto nevar likt.
Kaut kur to paku apćakarèsi.
Kaut kur to paku apćakarèsi.
Novēlu sakrāt tam M3 motoram!Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Pa lielam saadam skatam jau prasaas M3 :( nu kaadreiz jau buus!!! :) savaadaak sanaaks taa- skats ir jaudas nav! bet nu jaa- ir doma kko saadu pamekleet!!!laicaans rakstīja:Ja uzliksi kko šādu virsū,tad vajadzētu izskatīties vienkārši pizdata!Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sis buutu kosmoss!!!!!! $995.00
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Tikai motoru negribas- gribas visu M3 zboraa! :) lai ir M3 smarza salonaa arii!! :)
Tad vajag #DaudzNaudaHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tikai motoru negribas- gribas visu M3 zboraa! :) lai ir M3 smarza salonaa arii!! :)
Bet nu veiksmi,vecīt,lai izdodās iecerētais..
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Tas taa idejas liimenii/ es domaaju kaa jebkuram cienijamam e36 lietotaajam! :)laicaans rakstīja:Tad vajag #DaudzNaudaHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tikai motoru negribas- gribas visu M3 zboraa! :) lai ir M3 smarza salonaa arii!! :)
Bet nu veiksmi,vecīt,lai izdodās iecerētais..
Vel tik jaauzstaada! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vot šito man arī vajag neskatoties uz to ka tagad ir shortshifters + restaurēta kulise, bet ar šo būs vē labāk
Kas tas ir?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Vel tik jaauzstaada! :)
3B Motorsport short shifter. Unibola shifteris- e36 atklaasanaa pameginaju loti laba lieta- riktiigi iisi paarsleegties!ElvijsR rakstīja:Kas tas ir?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Vel tik jaauzstaada! :)
Cik tāds maksā,ja nav noslēpums? :)Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:3B Motorsport short shifter. Unibola shifteris- e36 atklaasanaa pameginaju loti laba lieta- riktiigi iisi paarsleegties!ElvijsR rakstīja:Kas tas ir?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Vel tik jaauzstaada! :)
SULAS PAKU PAVELNIEKS
50€ +uzstadishana kkur 20€ atkariibaa pie kaa utt- var arii pats uzlikt j ir pacelajs- es domaju pats uzstadit! :) Ja ir intrese rakstat KLAVINS pie vinja var dabuut!
domaju ja netaisies ar masinu sacensībās braukt tad uzskatu ka tāds ērms salonā nav vajadzīgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right