CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 59
- chevron_right
BadToro rakstīja:Jūs pinaties terminoloģijā - ar "Feģa" apzīmē vienu pašu epohālu meistaru kam pa spēkam salauzt jebko - savukārt kolektīvs kas nespēj veikt darbus, bet iekasē finanses tiek apzīmēts ar terminu "Šuriki".
bet tapec ir uzralstīts Fediki °daudzskaitlī
Nē, nē - feģiki tikai lauž un stāsta kosmosu - a šuriki vēl paralēli pieprasa finansējumu savām absurdajām darbībām.
Austrumlatvijā ir arī dzirdēts termins "Gucuļi", kas drīzāk ir palama ukraiņu viesstrādniekiem, kuriem padomju laikos tajā reģionā bija jādarbojas tādā ātrumā, ka neko nevarēja izdarīt līdz galam pareizi
Guculis ir stiepts jēdziens - gan daļa rietumukrainas, gan daļa Moldāvijas. LV viņi spīdēja tikai lauksaimniecībā un kvalitāti viņiem nepārmeta (nu viņi ķip kaplēja bietes - tur nevajag būt akadēmiķim, bet maukt tikai). Pārmeta, ka norauj vietējiem finanses darot vergu darbu par nedaudz zemāku samaksu.
Feģa un šuriki ir nesalīdzināmi ļaunāki gadījumi.
Feģa un šuriki ir nesalīdzināmi ļaunāki gadījumi.
Es vairāk sūdzības par gucuļiem esmu dzirdējis no senča sakarā ar līvānu māju kriminālo kvalitāti Gulbenes rajonā
ā nu līvānenes jau ir kkas līdzīgs konstruktoram (šobrīd pēc līdzīga principa LV ir kādas piecas ražotnes kas visu eksportē uz Skandināviju) - gan jau rāva "pāri plānam" līdz nebija kas montē un izfīrēja (lūk tie kas ko tādu izfīrē ir šuriki ) lai gucuļi pamēģina :) Kāds tur brīnums, ka peļņas zemniekam nekas jēdzīgs nesanāca :)
Tā jau Aizkarpatos ir ļoti skaistas zemes, pilsētas un cilvēki kas galīgi nemīl padomju režīmu
http://svel.me/rqo
Tā jau Aizkarpatos ir ļoti skaistas zemes, pilsētas un cilvēki kas galīgi nemīl padomju režīmu
http://svel.me/rqo
Kaut kā ne par tēmu...
Tas taču šeit ir pilnīgi normāliCaK rakstīja:Kaut kā ne par tēmu...
Kas šeit notiek?
cik zinu ta dogma cinas ar vadiem
Nu, jau tūlīt ripos ārā no boksa. Darbi tuvojas finišam.
Pilnīgi lika pasmaidīt, ka būs viskārtībādogMa rakstīja:Nu, jau tūlīt ripos ārā no boksa. Darbi tuvojas finišam.
Ar kondišku vai kā bija ?dogMa rakstīja:Nu, jau tūlīt ripos ārā no boksa. Darbi tuvojas finišam.
- ikey07
Jā, protams, ar kondišku. Pilnu atskaiti jau pats saimnieks cerams uzrakstīs, kad auto saņems atpakaļ. Diez gan nāks klāt visādi sīkumi
Nevaru sagaidīt, kad beidzot dogMa pabeigs šito sedanu remontēt. Varbūt tad beidzot par PM atcerēsies
Kad beidzot saņemšos arī lkm.vērsìśos pie dogmas, bet man no dalìtās uz digitālo vajadzēs. Bet pa tēmu, gaidam rezūltātus
Es arī beidzot gaidu, kad varēšu braukt ar savu mašīnu. :)
dogma masķer gaidam iznākumu
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Dogma zelta cilveks
Dogma Dievs!
ps. es kkur dzirdēju ka tavā nākamajā video būs redzams Dogma un kādi 49264502 zelta vārdi par darba kvalitāti, ātrumu un nervu sistēmu!
ps. es kkur dzirdēju ka tavā nākamajā video būs redzams Dogma un kādi 49264502 zelta vārdi par darba kvalitāti, ātrumu un nervu sistēmu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 59