Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
patiik staipiit ekrānu? un maksāt vairāk par datu apjomu :) kur veel traaipiit uz linkiem :)mathias rakstīja:ne pārāk tas tapatalk 2! labāk vienkārši ieiet caur android netā un viss!
Man pa datu apjomu po.. man pa brīvu!
Es vienkārši saku ka vizuāli u.t.t nepatīk! :)
Es vienkārši saku ka vizuāli u.t.t nepatīk! :)
BAIGA CUCIBA,KR4 nobruka pc lidz ar to daudzas p[aroles utt vairs no galvas neatceros!
nekur ari nevaru atrast saikni ar moderatoru,sutot aizmirsu paroli uz e-pastu neatnak pilnigi nekas!!!!
jautajums ka lai tieku sava e36 profila?
nekur ari nevaru atrast saikni ar moderatoru,sutot aizmirsu paroli uz e-pastu neatnak pilnigi nekas!!!!
Nosūti PM lietotājiem dogma vai agris.
norādi lietotāju. mēs aizsūtīsim uz viņa reģistrēto epastu jaunu pagaidu paroli.dr.dre rakstīja:BAIGA CUCIBA,KR4 nobruka pc lidz ar to daudzas p[aroles utt vairs no galvas neatceros!
RENIO rakstīja:Nosūti PM lietotājiem dogma vai agris.
Ja nu kas - man arī var rakstīt..
rādi piemēru!, lai precīzi izprotam :)
Arī bieži manīta parādība. Par piemēru šis - viewtopic.php?f=15&t=19&start=820
Pirmajā citātā ir links uz ss.lv, bet beigas netiek uztvertas par linku. Taču skatoties oriģinālo postu, links ir normāli atverams.
Un ja iepostē piemēram kaut kur šajā forumā linku uz kādu no e36.lv topikiem, un ja to postu pēc tam edito, tad tas links arī vairs nav nospiežams, viņš pārvēršas par parastu tekstu viewtopic.php?f=xx&t=xx&start=xxx (sanāk, ka šajā vietā links jāpostē pa jaunu), jācer, ka saprast varēja
Pirmajā citātā ir links uz ss.lv, bet beigas netiek uztvertas par linku. Taču skatoties oriģinālo postu, links ir normāli atverams.
Un ja iepostē piemēram kaut kur šajā forumā linku uz kādu no e36.lv topikiem, un ja to postu pēc tam edito, tad tas links arī vairs nav nospiežams, viņš pārvēršas par parastu tekstu viewtopic.php?f=xx&t=xx&start=xxx (sanāk, ka šajā vietā links jāpostē pa jaunu), jācer, ka saprast varēja
Pēdējais labojis tobu - 01 Sep 2012, 13:57, kopā labots 3 reizes.
tobu piemeer skaidrs, aplūkosim ko varam darīt :)
Atradu kļūdu kad atver forumu un uzspiež ienākt
Reģistrēties
Lai ienāku forumā, jums ir jāreģistrējas. Reģistrēšanās aizņems tikai pāris sekundes. Lūdzu izlasiet foruma noteikumus.
Loginu ievadiiji?
Tur nevis par loginu iet runa, bet gan par gramatisko kļūdu.
sveiki nesaprotu ka lai ielieku to profila bildi,
tā lai atbilstu tiem parametriem, variet kāds palīdzēt?
tā lai atbilstu tiem parametriem, variet kāds palīdzēt?
Bildei jābūt ar izmēriem, kas nepārsniedz 150x150pikseļus. Lieto http://picresize.com/ , lai samazinātu vajadzīgo bildi.
paldies
Būtu tā kā laiks savest kārtībā avatar sistēmu, no off-saitiem var linkot, cik vien lielu avataru grib. Un tiem, kam avatarā brutāls baļķis - dzēst.
Tu domaaji parakstu ja?
Nē, profila bilde - avatars. Forumu gribās arī pārlūkot caur mob. tel., bet kad, piemēram, useris gda33 (bija vēl piemēri) ar savu 5MB+ baļķi profilā, tad....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22