laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 36
- chevron_right
Es ari zinu kur ir Zvirgzdi..janeks rakstīja:Ja tu zini kur ir Zvirgzdi,tad iespējams ka tu arī mani zini Jānis Krūmiņš
Skatos sakuma lielat bmw možajam, tad skatos runa iet par allaziem..
Tie man ari lauki.. ta ka agrak biieeezhi dzivojos pa turieni..
visi no vienas 4uhnjas..
bet jauki apzinaties ka man laukos kadam ir tik labas gaumes, jo skatos ka ne tikai mozajam ir nice bmw..
M.K.
oookei...
tikko izlasiiju visas 15 lpp tava topikaa.. LIELS un ILGLAICIGS darbs ieguldits.. tieshaam nice.
tikko izlasiiju visas 15 lpp tava topikaa.. LIELS un ILGLAICIGS darbs ieguldits.. tieshaam nice.
M.K.
I LOVE THIS CAR!!!! SO BEAUTIFUL !
Kaa var uztaisiit tos mirgojoshos gabariitus? :)možais rakstīja:nekas nenotiek uz priekšu, bet drīz update ar ziemas bleķiniekiem un ziemas bamperu..
bet vimaz kaut kas sentimentam no summer 2012
viewtopic.php?f=18&t=4173
Tad jau mums tevi vajadzētu zinātkmartiiiini rakstīja:Es ari zinu kur ir Zvirgzdi..janeks rakstīja:Ja tu zini kur ir Zvirgzdi,tad iespējams ka tu arī mani zini Jānis Krūmiņš
Skatos sakuma lielat bmw možajam, tad skatos runa iet par allaziem..
Tie man ari lauki.. ta ka agrak biieeezhi dzivojos pa turieni..
visi no vienas 4uhnjas..
bet jauki apzinaties ka man laukos kadam ir tik labas gaumes, jo skatos ka ne tikai mozajam ir nice bmw..
Tas ir stroboskops , ebay var atrast pa 20$ , lampinjas kopaa ar kastiiti kur var reguleet aatrumusEBagatskis rakstīja:možais rakstīja: Kaa var uztaisiit tos mirgojoshos gabariitus? :)
Domaju mozhajam kkas liidziigs ielikts
p.s
Erdas bildees zaljais mega labi izskataas
paldies, šo auto fočēt nav problēma, izskatās ļoti labi!
tiešām paaldies visiem par labajiem vārdiem
jā, - kā jau BuKTOP teica.. no ebay ar visu to regulejamo kastiiti.... nedaudz jasaķīmiķo vadi un ir iekšā...
jā, - kā jau BuKTOP teica.. no ebay ar visu to regulejamo kastiiti.... nedaudz jasaķīmiķo vadi un ir iekšā...
tā, nekas uz priekšu neiet - kā jau kaut kur atrādijos ir uzlikts ziemai parastais bamperis by možais - sēž uz e39 bleķiniekiem un uz vasaras sēdinājuma
šodien uzlikti www.e36.lv numura palikņi..
pagaidām update ar pašreizējo izskatu - winter edition...
ceru, varbuut kaut kādas izmaiņas būs vairak uz vasaras sākuma pusi, bet vēl nekas skaidri nav zināms...
tākā braucu no punkta lidz punktam B un neko vairāk šobriid...
šodien uzlikti www.e36.lv numura palikņi..
pagaidām update ar pašreizējo izskatu - winter edition...
ceru, varbuut kaut kādas izmaiņas būs vairak uz vasaras sākuma pusi, bet vēl nekas skaidri nav zināms...
tākā braucu no punkta lidz punktam B un neko vairāk šobriid...
Intresanti tas numurs izskatās ka sānā,
nu tieši tas ka moldingi izkartoti savādāk
kā tu viņus tur tā saliki?
nu tieši tas ka moldingi izkartoti savādāk
kā tu viņus tur tā saliki?
nu tur bija ko padomaat, pamētāt bamperi, moldingus pa gaisu - niknam iet guleet - no riita atkal lasiitu visu pa maaju un sākt no gala..
bet nu rezultāts ir kāds ir... - neesmu par visiem procentiem apmierinaats.. bet gandriz sasniegts velamais..
īsumā: no front bampera apzageti moldingi, no rear bampera tas pats, no otras puses pagraiziits bamperis - šķiet kaut ko urbu arī, skrūvēju un liku bamperi virsū neņemot moldingus nost - no apakšas ar tām 5ām "zahļopkām"
murgaini sarakstiju, bet nu tā kaut kā..
bet nu rezultāts ir kāds ir... - neesmu par visiem procentiem apmierinaats.. bet gandriz sasniegts velamais..
īsumā: no front bampera apzageti moldingi, no rear bampera tas pats, no otras puses pagraiziits bamperis - šķiet kaut ko urbu arī, skrūvēju un liku bamperi virsū neņemot moldingus nost - no apakšas ar tām 5ām "zahļopkām"
murgaini sarakstiju, bet nu tā kaut kā..
ja viena cita sadalja jau izteicos kas baigi patik shads izpildijums
un ja nemaldos tad tas ir aizmugurejais bampera moldins uzlikts prieksha, cik zinu ta dara un vinsh der
p.s jaa tagad tik bildi pietuvinaju, var redzet ka tomer tur ir kkas cits darits
un ja nemaldos tad tas ir aizmugurejais bampera moldins uzlikts prieksha, cik zinu ta dara un vinsh der
p.s jaa tagad tik bildi pietuvinaju, var redzet ka tomer tur ir kkas cits darits
Pēdējais labojis houseworx - 31 Dec 2012, 18:43, kopā labots 1 reizi.
Kopumā baigi labs efekts ir panākts Man patīk
Ir
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tāpēc es te ieraudziju un mēģināju saprast kā esi sakomplektējis
galva tik samežģijās
galva tik samežģijās
beigas jau itka salikas ātri, bet tas pirmais varinats ko domaaju, galiigi negaja krastā..
p.s. paaldies - prieks, ka kadiem veel arii patiik.. - neesmu vienigais jāturpina ģenerēt interesantas idejas
p.s. paaldies - prieks, ka kadiem veel arii patiik.. - neesmu vienigais jāturpina ģenerēt interesantas idejas
Jaa, man arī patīk šitāds sakopts numura variants
Varbūt vēl bez uzlīmēm būtu labāk, bet nu ziemai jau vajag ko krāsainu, ja ne diskus, tad bamperu vismaz
Varbūt vēl bez uzlīmēm būtu labāk, bet nu ziemai jau vajag ko krāsainu, ja ne diskus, tad bamperu vismaz
pie šāda skata tik prasās vēl kādu detaļu norūsināt (spārnu vai haubi), bet tas tik tāds mans viedoklis
uteo rakstīja:Jaa, man arī patīk šitāds sakopts numura variants
tāpēc, ka ziemai - tāpēc tāds raibs...
ja izvilks lidz vasarai, tad ņemsies nostu un gulēt nākamajam gadam varbuut...
p.s. negribēju varinatu bez videja moldinga, vai ar samoreziem pieurbtu klāt - vai nu pa smuko, vai atstāt stock, bet nu sanaaca, ka sanaaca pa smuko...
ir labi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …