Re: Photoshop
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 21
- chevron_right
Kāds lūdzu varētu uztaisīt tiem pelēkajiem diskiem vidu tādā krāsā kā tie diski?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nav tas labākais, I tried.raudzha rakstīja:Kāds lūdzu varētu uztaisīt tiem pelēkajiem diskiem vidu tādā krāsā kā tie diski?
Ja nekļūdos tad tā bija parasta golfa lūpa kas bija vnk tik tālu nodilusi...
Paproveshu palugt palidzibu velreiz.
Soreiz neprasishu nekadus diskus krasot, pielikt lupu vai nosedinat.
Man ir paveca bilde ar manu ex e36 Compact'u, bildes kvalitate ir diezgan shvaka. 6 gadi atpakal digitalajam kvalitate drausmigaka ka tagadejam Samsung telefonam.
Ko es gribu palugt, vai ir iespejams bildi pastradat ta, lai kvalitate vismaz liktos labaka, piemeram sarkana krasa uz auto saniem izskatas ka ar Painta kubikiem piekrasota.
Soreiz neprasishu nekadus diskus krasot, pielikt lupu vai nosedinat.
Man ir paveca bilde ar manu ex e36 Compact'u, bildes kvalitate ir diezgan shvaka. 6 gadi atpakal digitalajam kvalitate drausmigaka ka tagadejam Samsung telefonam.
Ko es gribu palugt, vai ir iespejams bildi pastradat ta, lai kvalitate vismaz liktos labaka, piemeram sarkana krasa uz auto saniem izskatas ka ar Painta kubikiem piekrasota.
Nezinu, cik nu labi sanāca, bet izmaiņas, manuprāt, ir.
+ bonusiņam ar personīgiem uzlabojumiem.
edit: pieliekot blakus redzu kasjakus uzreiz, kur noslinkoju pie toņu maiņas līnijām, bet slinkums man pusi dienas sēdēt, lai čista perfekti
+ bonusiņam ar personīgiem uzlabojumiem.
edit: pieliekot blakus redzu kasjakus uzreiz, kur noslinkoju pie toņu maiņas līnijām, bet slinkums man pusi dienas sēdēt, lai čista perfekti
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kāds var uztaisīt šo bildi ar Voseen CV-T R17?
Instagram - Sandis_e36
Kāds var lūdzu uztaisīt diskus pērļu baltā krasā?
Auza , neiebrauc auzās. Nevajag tev baltus tos diskus...Auza rakstīja:Kāds var lūdzu uztaisīt diskus pērļu baltā krasā?
Nav tā iebraukšana auzās. Man patīk, bet tev uz sudraba labi ja nekvalitatīvi baltus kāds nokrāsos, nejau nu reālo situāciju, kur nu vēl pērli.ElvijsR rakstīja:Auza , neiebrauc auzās. Nevajag tev baltus tos diskus...Auza rakstīja:Kāds var lūdzu uztaisīt diskus pērļu baltā krasā?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Doma pa ziemu vinus atrestaure.TomSkarsts rakstīja:Nav tā iebraukšana auzās. Man patīk, bet tev uz sudraba labi ja nekvalitatīvi baltus kāds nokrāsos, nejau nu reālo situāciju, kur nu vēl pērli.ElvijsR rakstīja:Auza , neiebrauc auzās. Nevajag tev baltus tos diskus...Auza rakstīja:Kāds var lūdzu uztaisīt diskus pērļu baltā krasā?
Tas ir nostruklot un piemetinat malinas. Un tad vel gribas kadda interesanta krasa. Bija doma perlu baltus tik gribu vispirms redzet ka izskatas
Var kāds uzmest haubi boston Green krāsa ?
Fast made Coupe.ikey07 rakstīja:Chopped roof
Vienkārši ir vēl domā haubi moš melnu krāsot tāpēc gribu pārliecināties kas labāk pašam patīk.nleai rakstīja:zurkae36 rakstīja:Var kāds uzmest haubi boston Green krāsa ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 21