Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 32
- chevron_right
Style 5 jau paši no sevis labi uz e36 dēļ plaukta, bet man tomēr labāk sudrabotie!
Bildes smukas!
Bildes smukas!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pati pilnība
Uz tadiem auto var visu laiku skatities! Loti smuks!!!
ja butu melnais m salons un sliekshni pielikti tad butu pilniba
Ir baigi labi, man ļoti patīk kā izskatās tgd!
kur vēl skaistāk...
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Hehe.. man arī būs mazs piedūriens uz aizmugurējāa loga
Varbūt tikai uz kādu laiku, bet joka pēc paprovēšu
Varbūt tikai uz kādu laiku, bet joka pēc paprovēšu
uz e36 pat prasas kaut ko no pokemoniem
No kurienes to egliti sutiji? ebay?
Nofatchicks un i</3speedbumps ir no autodekor, pārējās no stickershop.lv!
Autodekorā 5 uzlīmes izmaksāja 17ls, stickeršopā 17 uzlīmes (golfam arī tika) izmaksāja 8ls
Autodekorā 5 uzlīmes izmaksāja 17ls, stickeršopā 17 uzlīmes (golfam arī tika) izmaksāja 8ls
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Paldies par adresi loti nodereja
Aha, man ar domā pārīti ieķert uzlīmes.
Vakar pieliku sliekšņus + pie viena noskrūvēju aizmuguri uz pašu zemāko ko atļāva coilas. Sākumā izrāvu to regulējamo pamatni vispār ārā, bet tad atspere tur brīvi kūļājās un varēja izkrist.
pats tagad īsti nevaru saprast ko lai dara - skatoties uz arkām liekas, ka vajadzētu priekšu zemāk. Bet skatoties uz auto liekas, ka ir labi un kuzavs stāv +/- taisni. e36 muļķīga fīča ir tā, ka priekšējās arkas ir dziļākas par aizmugurējām. Besī, ka gandrīz visiem e36 ir pakaļas gaisā. Negribu īsti tādu efektu..
Kā vienmēr neadekvāti daudz bilžu. Un te bish ar kkādiem citiem objektiem fonā, lai ir kkāda atskaites sistēma klīrensam
pats tagad īsti nevaru saprast ko lai dara - skatoties uz arkām liekas, ka vajadzētu priekšu zemāk. Bet skatoties uz auto liekas, ka ir labi un kuzavs stāv +/- taisni. e36 muļķīga fīča ir tā, ka priekšējās arkas ir dziļākas par aizmugurējām. Besī, ka gandrīz visiem e36 ir pakaļas gaisā. Negribu īsti tādu efektu..
Kā vienmēr neadekvāti daudz bilžu. Un te bish ar kkādiem citiem objektiem fonā, lai ir kkāda atskaites sistēma klīrensam
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nenormāli skaists tas e36 ir
Godīgi, man labāk patīk ka e36 ir nosēdināts skatoties pēc arkām, kad drusku sanāk tā pakaļa tip augstāk.. hz kpc .. jo tagad liekas ka priekša ir pa augstu utt bet nu ir jau labi anyway
Godīgi, man labāk patīk ka e36 ir nosēdināts skatoties pēc arkām, kad drusku sanāk tā pakaļa tip augstāk.. hz kpc .. jo tagad liekas ka priekša ir pa augstu utt bet nu ir jau labi anyway
1. bilde smukaka kupeja foruma
paaldies! Bet nav jau labi teikt, ka smukākā - reāli ļoti daudz te foršu auto un kas kuram smukākais ir gaumes lieta. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
mana vertejumaa bija tava kupeja un madarsv kupeja pa cik madarsv pardeva savu auto tatad tava the best
Man šķiet, ka iepriekšējais sēdinājums bija labāks :) Šis biš pa traku un vairs neizskatās glauni :) Tas tāds mans viedoklis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 32