KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 26
- chevron_right
Es gan teiktu ka tīri adekvāts cipars, nav nedz motora, nedz kārbas, tik tas ka svaigi pārkrāsots
Lonžerons arī bija līks, bet cena ir okay. Ja neaizies viņš vienā dienā, es būšu pārsteigts!kars rakstīja:Es gan teiktu ka tīri adekvāts cipars, nav nedz motora, nedz kārbas, tik tas ka svaigi pārkrāsots
Veiksmi pārdot un tikt pie jauna braucamā!
bija doma Tev savu touringu piedāvāt uz maiņu, bet kautkā pārdomāju
bija doma Tev savu touringu piedāvāt uz maiņu, bet kautkā pārdomāju
Nu nav jau tā kupeja tik sterila, kā te daudzi ir iedomājušies. Krāsa ir ļoti skaista, bet tie, kas ir redzējuši dzīvē un/vai runājuši ar īpašnieku, labi zin, ka krāsots ir budžeta variantā un, pa lielam, skaists viņš ir tikai no attāluma Bet jā, ja tehniski tur viss ir gerai, tad cipars ir adekvāts.
būtu piķis brauktu pakaļ
Krasa smuka
Jā, cena ir tāda kādai viņai ir jābūt. Līdz 1dienai paliks pie manis stabili. Sludeklis tendēts uz maiņu pret lielāku ikdienas auto.
Čalis uzlika adekvātu ciparu un daudzi bļauj, ka pa lētu! Prasītu 2k, tad bļautu, ka kossmosss! Jūs esat interesanti!
P.s. 1.6 jau neliedz lidot, bet vnk prasa biki ilgāku laiku, lai ieskrietos!
Sorry par offt.. Veiksmi cita autiņa iegādē!
P.s. 1.6 jau neliedz lidot, bet vnk prasa biki ilgāku laiku, lai ieskrietos!
Sorry par offt.. Veiksmi cita autiņa iegādē!
Beautiful Mechanical Wonder
Moš par cenu bij doma?Martinsoon rakstīja:es nesaprotu ka tu vareetu lidot ar 1.6 automatu.KA-91 rakstīja:Lidot neprotu, koilas neļauj bet kādam liksies laba, kādam tāpat kosmoss.
Paldies Laurix
Cena tiešām limonāde.
[email protected] 11:02 (Pirms 6 minūtēm)
Cik labas riepas? Un cik lils nodoklis kas jamaksa?? Un kads galacipars? ----...
[email protected] 11:04 (Pirms 4 minūtēm)
Cik ekonomisksvinsir?
Jess, beidzot, es jau gaidīju kad būs tādi jautājumi
Man jau apnika tirgot Vajag bingo laimēt un ikdienai citu aparātu
Tik traki?KA-91 rakstīja:Man jau apnika tirgot Vajag bingo laimēt un ikdienai citu aparātu
Nenāk kaudze ar kretīniskiem maiņas piedāvājumiem?
Ir arī interesantas maiņas piedāvājumi, bet pie mums jau cilvēki nesaprot, ka golf 3 nevēlos un man nedeg pakaļa tikt no tās mašīnas vaļā
Bet pavisam godīgi, riebj tirgot, vajadzēja pierkastīt, ka tikai mainu
Bet pavisam godīgi, riebj tirgot, vajadzēja pierkastīt, ka tikai mainu
Tiešam nevins jaunais censonis no foruma negrib iegādāties šo auto?? Manuprat, ļoti labs mazbudžeta auto, kurš jau izskatās labi, bet roku ari var pielikt! Veiksmi notirgot, patikami, ka adekvāta cena, bet pats butu licis bik lielāku ciparu.
Motors + kārba noteikti daudzus atgrūž.
Es piekusu un uz brīvdienām izņēmu sludinājumu. Ir četri konkrēti piedāvājumi, atliek tik izdomāt. Pavisam iespējams būs smuks stock e36 sedans
žēl, ka pārdod, bet ir savs iemesls jā. cerams nenāks kāda lauķa vai pisē*a rokās, un cerams žurciņa paliks forumā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 26