Krāsošana & Rūsas apstrāde

Profila bilde
zeltinsh
Ziņojumi: 956
Pievienojies: 21 Mar 2012, 21:04
Braucu ar: E36
Reputācija: 3

putans rakstīja:sveiki interese cik maksatu parkrasot kupejai 2 durvis sakumam ( un cik aptuveni maksatu kopa kupejai 2 durvis bagaznieks prieksa sparni un haube krasot + visa auto pulesana ??)
Uzmet orkānam privāto! ;)
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

Kraasoshana maksaa saakot no 60Ls par detalju! Gala ciparu aptuveno var vienkaarshi izreekjinaat :hahaha:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
putans
Ziņojumi: 273
Pievienojies: 19 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: e36 2.5i cabrio
Atrašanās vieta: Rīga
tas sanak aptuveni 400 Ls ?? + pulesana (kljuudijos vajadzetu liidz stoikaam)
Profila bilde
Jānis
Ziņojumi: 316
Pievienojies: 12 Mar 2011, 18:31
Braucu ar: e36, e46, e53, e87
Atrašanās vieta: Cēsu r.

Orkaans rakstīja:Kraasoshana maksaa saakot no 60Ls par detalju! Gala ciparu aptuveno var vienkaarshi izreekjinaat :hahaha:
Un kā ar klientiem,par tādām cenām?
Profila bilde
Orkaans

Jānis rakstīja:
Orkaans rakstīja:Kraasoshana maksaa saakot no 60Ls par detalju! Gala ciparu aptuveno var vienkaarshi izreekjinaat :hahaha:
Un kaa buutu jaabuut???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
Orkaans

putans rakstīja:tas sanak aptuveni 400 Ls ?? + pulesana (kljuudijos vajadzetu liidz stoikaam)
Pie taada kraasojamaa apjoma puleeshana buus bonusaa ;)
Profila bilde
Jānis

Orkaans rakstīja:
Jānis rakstīja:
Un kaa buutu jaabuut???
Mēnesis rindā jāstāv... :giggle:
Profila bilde
Orkaans

Meenesis nav ,bet ar paaris nedeeljaam jaareekjinaas gan ;)
Profila bilde
putans
Ziņojumi: 273
Pievienojies: 19 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: e36 2.5i cabrio
Atrašanās vieta: Rīga
nu lkm buus jasak grabiinaat nauda :D
Profila bilde
aupinsh
Ziņojumi: 481
Pievienojies: 11 Jūn 2011, 02:05
Braucu ar: M57B25
Atrašanās vieta: Iecava/Rīga
Reputācija: 1

Mja, sākot no 60Ls, padārgi, bet ja pat rindās stāv tad laikam latvieši atkal ir naudīgi! :lol:
Profila bilde
Orkaans

Ko noziimee padaargi???? Nopeerc kameru par 20000Ls instrumentus (Katra kraasoshanas pistole ap 300Ls) Un tad pameegjini kraasot pa kapeikaam! Paskatiisimies ,cik ilgi buus jaagaida tavs bankrots!
No 60 Ls atreikjini 20Ls kraasa + materiaali. Paliek 40 Ls No kuriem ir jaasedz telpu iire ,elektriiba, degviela kamerai.
Un galaa paskaties cik, tad tas cilveeks ir nopelniijis!
Vari ietaupiit kaadi 10Ls un nokraasot pie Vasjas shkjuuniiti ,tik peectam nevajag chiiksteet par suudiigu kvalitaati ;)
Profila bilde
aupinsh
Ziņojumi: 481
Pievienojies: 11 Jūn 2011, 02:05
Braucu ar: M57B25
Atrašanās vieta: Iecava/Rīga
Reputācija: 1

Es taču nesaku neko sliktu, spriežu vnk pēc tā, kāda man ir pieredze bijusi ar krāsošanu un cenām! ;)
P.S. man ir savs krāsotājs, kurš krāso lētāk un par kvalitāte nesūdzos! ;)
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

Ko var čīkstēt par to dārgumu - ja gribas kvalitāti, maksā. Ja gribas lēti - nebrīnies par brīnumiem nākotnē... Par manu darba vietu arī saka, ka 7 ādas plēšam, bet, salīdzinot darbu izpildes kvalitāti ar citiem servisiem, reti kurš tur līdzi (kaut vai tāds brīnums, ka riepas pirms montēšanas mazgājam, nevis ar drāšu birsti dubļus kasam nost). Tas tā, viela pārdomām... :rolleyes:

:offtopic:
Profila bilde
Jānis

Pēc cenas jau nu nevar spriest par kvalitāti...Spriežu pēc savas pieredzes un tieši par krāsošanu...
Profila bilde
Orkaans

Pa leeto nevar buut laba kvalitaate ,jo kvalitatiivi materiaali nav leeti! Protams ,ka pa daargo ar kaadreiz kraasotaaji norauj fushieri, katrs var kljuudiities ,bet tieshi tapeec mees savaa servisaa dodam gadu garantiju! Tas gan neattiecas uz ruusu! Ja auto detalja ir izruuseejusi ,kaa siets ,tad protams ,ka gadu garanteet nevareesim :D
Profila bilde
Jānis

Savulaik pie viena krāsotāja aiznesu VW pasat b3 spoileri,salauztu.Sataisīja, nokrāsoja perfekti , tonis sakrita, par smiekla cenu,neatceros tik vairs cik,bet atceros nodomāju,ka lēti,protams krāsoja bez kamerām ...Pie tāda meistara gribētu atgriesties vēlreiz ,tik žēl,ka tur tā servisa vairs nav.Tagad piekrāsoju savu e36 pie diviem citiem dārgā gala krāsotājiem ,kas sevi nu ļoti slavēja . Protams ar rezultātu neesmu apmierināts.Viens nokrāsoja labi,tonis nesapasēja.Otram tonis ideāli,kvalitāte pašvaka...Tagad vajadzētu sievas e36 krāsot...
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

Cik daudz krāsas aptuveni nepieciešams brillei un cik priekšējam m bamperim? Kā arī lakas daudzums interesē uz šīm detaļām. ;)
Profila bilde
Orkaans

Ar 300gr vajadzeetu pietikt ;)
Profila bilde
Element
Ziņojumi: 95
Pievienojies: 01 Apr 2011, 01:42
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Saldus
Kur internetā var aplūkot BMW piedāvāto krāsu paleti? Varbūt kāds var iemest linku? :rolleyes:
Profila bilde
kurmis2000
Ziņojumi: 19
Pievienojies: 20 Okt 2011, 22:15
Braucu ar: 325i
Interesē mauritius blau metallic,kur var iegādāties par labam cenām? un cik būtu nepieciešams 4 durvim un visiem spārniem??
Braucu ar 1994. gada 325i BMW. Pilnais obc, ādas salons, klimatkontrole, kruīzs, bloķis.