Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 31
- chevron_right
viņš ik pa laika it kā iedūcas tad klusum un atkal. tā tas turpinās visu laiku
neviens vairāk nezin kas tā varētu būut pa skaņu? (defekts)
Izņem ārā pečkas moduli un paskaties, kas notiek ar to ventilatoriņu.
Borta kompim tur nav kam "skanēt".
Borta kompim tur nav kam "skanēt".
Lieta sekojoša -
1994.gada 1.8is dzinejs, kupeja.
Tika nopirkts diezgan laba stavokli, salons protams kakas daudz un jaa. Pasham jocigi liekas - klima, bet bez obc. Motortelpa daudz vadi, sakot jau ar kaut kādiem temperaturas merinatajiem, pie bufera taka baterija bet nu kaut kads temperaturas kartejais meritajs, radiatora ari meritajs kaut kads - nu ok, njems nost plauktinu ar skaisto pulsksteni
šeku reku - parādās 3 lieki štekeri. hmm...
Nu ok, noperkam obc un oo. der 18pogu obc, beet- nesledzas ieksha kas par nafig?
tātad - ko jus man ieteiktu darit? kas butu japarbauda?
p.s un kas tas par releju iznemot bardachoku?? dziljak ir taka relejam kaut kadam vieta - bet tur tukshuuums panika
padomus :)
Paldies jau ieprieksh
1994.gada 1.8is dzinejs, kupeja.
Tika nopirkts diezgan laba stavokli, salons protams kakas daudz un jaa. Pasham jocigi liekas - klima, bet bez obc. Motortelpa daudz vadi, sakot jau ar kaut kādiem temperaturas merinatajiem, pie bufera taka baterija bet nu kaut kads temperaturas kartejais meritajs, radiatora ari meritajs kaut kads - nu ok, njems nost plauktinu ar skaisto pulsksteni
šeku reku - parādās 3 lieki štekeri. hmm...
Nu ok, noperkam obc un oo. der 18pogu obc, beet- nesledzas ieksha kas par nafig?
tātad - ko jus man ieteiktu darit? kas butu japarbauda?
p.s un kas tas par releju iznemot bardachoku?? dziljak ir taka relejam kaut kadam vieta - bet tur tukshuuums panika
padomus :)
Paldies jau ieprieksh
Parādi bildi ar štekeriem pie OBC.
Par releju aiz bardačoka - ne vienmēr tur būs pilns.
Par releju aiz bardačoka - ne vienmēr tur būs pilns.
Kādas krāsas vadi ir melnā štekera 8. un 13. pinā? Un kādi baltā štekera 9. un 14. pinā?
Cik ļoti var uzticēties BC rādījumiem par atlikušo km skaitu, ko var nobraukt ar esošu degvielu bākā? Man iedegās sarkanā lampiņa un pa šoseju rādīja vēl 118km, ka varu nobraukt, tad nobraucu kādu gabalu, kad bultiņa jau krietni sarkanajā bija un BC vēl rādīja 90km. Nelikās reāli, ka ar tik maz degvielas, vēl var nobraukt tik daudz.
Viens veids kaa parbaudit
Ja kompis ir pareizi kalibrēts, domāju ka var uzticēties, jo pats cik esmu skatījies līdzi, man ir sākušas mirgot --- un vēl nobraucu vismaz 30KM.
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
sausu bāku toč necentīšos nekad izbrauktdreimanis_lv rakstīja:Viens veids kaa parbaudit
Vai ir iespējams kkā noresetot vidējā patēriņa rādītāju, lai es varētu mērīt vidējo no nulles, nevis jau ar iepriekšējā saimnieka vidējo?
Uzspied, lai rāda vidējo patēriņu un nospied SET/RES pogu
Balts -dogMa rakstīja:Kādas krāsas vadi ir melnā štekera 8. un 13. pinā? Un kādi baltā štekera 9. un 14. pinā?
1- 7 nav vadu
8 - zals + melns
9 - zals + gaisi zils
10 - zils + balts
11 - sarkans + balts
12 - bruns + peleks
13 - melns + balts
14 - Lilla + balts
15 - zils + lilla
16 - 18 = tuksh
Melns -
1 - Mels + lills
2- Lilla + zalsh
3 - Melns + zils
4 - Bruns + sarkans
5 - Lilla + balts
6 - Melns + balts
7 - dzeltens + balts
8 - nav
9 Balts + peleks
10 - 18 = tuksums
Es ar domāju, ka tās ir klimas vadībai. Tur ir ventilatoriņš, kas dūc. Man viņš arī bij palicis paskaļš. Izņēmu klimas bloku, noskrūvēju to ventilatoriņu apakšā, iztīriju/izpūtu, jo bija pilns ar putekļiem, un tas palika klusāks.tancis rakstīja:neviens vairāk nezin kas tā varētu būut pa skaņu? (defekts)
Bet vienmēr pēc auto noslāpēšanas tas vēl ilgi dūc. Kādas 10-15 min. točna. Ilgāk nēesmu gaidījis, tā kā nezinu cik tas ilgi dūc.
Tā kā, ja nav slinkums, kad noslāpē auto, izņem klimas bloku un tad sapratīsi kas dūc.
korsa rakstīja:Es ar domāju, ka tās ir klimas vadībai. Tur ir ventilatoriņš, kas dūc. Man viņš arī bij palicis paskaļš. Izņēmu klimas bloku, noskrūvēju to ventilatoriņu apakšā, iztīriju/izpūtu, jo bija pilns ar putekļiem, un tas palika klusāks.tancis rakstīja:neviens vairāk nezin kas tā varētu būut pa skaņu? (defekts)
Bet vienmēr pēc auto noslāpēšanas tas vēl ilgi dūc. Kādas 10-15 min. točna. Ilgāk nēesmu gaidījis, tā kā nezinu cik tas ilgi dūc.
Tā kā, ja nav slinkums, kad noslāpē auto, izņem klimas bloku un tad sapratīsi kas dūc.
Vainīgs bija salona ventilātors, kas bija nepareizi savienots ar autonomo apsildi, un tpc tas visu laiku slēdzās iekšā. Problēma tika novērsta pie elektriķa.
Tev ir Webasto!?! Ja viņa taisa sūdus-rauj ārā.
Es nopirkšu no Tevis to!
Es nopirkšu no Tevis to!
man no rūpnīcas jau stāv iekšā neesmu pievērsis uzmanību kas pa firmu, bet uz pults ir BMW logokorsa rakstīja:Tev ir Webasto!?! Ja viņa taisa sūdus-rauj ārā.
Es nopirkšu no Tevis to!
pagaidām nav doma pārdod, bet ja būs došu ziņu
Var kāds iemest 7 pogu OBC štekera pinu atšifrējus, respektīvi kurš vads kurā pinā iet.
kads var ari iemest 18pogu obc?
kursh pec kartas - kam domats..
kursh pec kartas - kam domats..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16