Logo izveidošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 30
- chevron_right
Nu ko, kungi un dāmas, jaunais http://www.e36.lv logo balsošanas uzvarētājs ir
Kādas idejas par to, kas būtu jāmaina? Mani interesē, kā uzlīme izskatīsies baltas krāsas variantā uz tumša auto.
Kādas idejas par to, kas būtu jāmaina? Mani interesē, kā uzlīme izskatīsies baltas krāsas variantā uz tumša auto.
Sabraucienā uz beesharp auto ieraudzīju ideālu BMW logo (pašu logo). Sarunāsim, lai viņš to mums piešķir, un tad jāpievieno tā skaisti šis teksts, ar baltu pildījumu un melnu kontūru uz riņķi. Vai arī otrādi. Nu pareizāk sakot - vajag abus variantus.
dogMa - varēsi izlīdzēt ar dizaina darbiem, lai beidzot varam tikt pie uzlīmēm?
Varēs, varēsRuu rakstīja:Sabraucienā uz beesharp auto ieraudzīju ideālu BMW logo (pašu logo). Sarunāsim, lai viņš to mums piešķir, un tad jāpievieno tā skaisti šis teksts, ar baltu pildījumu un melnu kontūru uz riņķi. Vai arī otrādi. Nu pareizāk sakot - vajag abus variantus.
Karoč šodien ielīmēju vienu beeSharp iedoto uzlīmi. Stils ir šāds pats, bet viņam ir arī "krāsainā" versija, kas izskatās labāk. Bildes diezgan sliktas, jo saule utt., bet dzīvē labāk izskatās. Galvenais tā ideja. Un šādam logo, jāiekļaj iekšā e36.lv un viss. Neko vairāk nevajag.
Par krāsām - šo BMW zīmi varētu arī taisīt ar Baltu (vai atstarojošu), tātad divus vai 3 veidus - melns, balts, atstarojošs. Uzraksts - e36.lv - varētu būt melns ar baltu kontūru, balts vai atstarojošs ar melnu kontūru. Nu tā teikt, visi krāsu veidu ir jāredz, iedomājoties tā grūti kaut ko skaidrāk pateikt.
Par krāsām - šo BMW zīmi varētu arī taisīt ar Baltu (vai atstarojošu), tātad divus vai 3 veidus - melns, balts, atstarojošs. Uzraksts - e36.lv - varētu būt melns ar baltu kontūru, balts vai atstarojošs ar melnu kontūru. Nu tā teikt, visi krāsu veidu ir jāredz, iedomājoties tā grūti kaut ko skaidrāk pateikt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es tik iedomājos, ka kādam var rasties pārpratums, jo ir bmw logo (uz kura rakstīts BMW) un tad vēl iekš viņa vai kā tur tas logo- rakstīts e36.lv, tad sanāk ka adrese ir bmwe36.lv. Es saskāros ar to, kad veidoju savu logo, tapēc arī nonēmu tos bmw uzrakstus no logo.
Bet, protams, tādi kas pārpratīs būs 1:1000
Bet, protams, tādi kas pārpratīs būs 1:1000
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17