KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 25
- chevron_right
Trakums! Un es domāju ka te ceņņiki ir traki. Mums te arī nesen sievas 2004. gada e46 nobeidzās ģenerātors, šrotā paņēmu citu pa 35 eiro un pats nomainīju.
P.S. Ja viņi tev gadijumā mēģinās iestāstīs ka viņi kādas 5h mainīja tev ģenģi, tad do pa seju! Jo es reāli dzerot kafiju un darot to pirmo reizi, nomainīju to ģenerātoru kādās 35 min.
P.S. Ja viņi tev gadijumā mēģinās iestāstīs ka viņi kādas 5h mainīja tev ģenģi, tad do pa seju! Jo es reāli dzerot kafiju un darot to pirmo reizi, nomainīju to ģenerātoru kādās 35 min.
Jūtu līdz,nav patīkami,kad ārzemēs kaut kas tāds gadās! Bet gadijumā nebija izdevīgāk nopirkt kādus trīs lētākos aķīšus un lādētāju, lai var braukt un pa ceļam kādā kempingā lādēt,kad visi tukši?! no pieredzes Norvēģijā,tā tika nobraukti kaut kādi 500 vai vairāk km.
Nu tā! Auto jau kopš 4dienas ir atpakaļ pie manis
Tas viss "joks" man kopā nostājās apmēram uz 1100€, ar visām viesnīcām, īrētajām mašīnām un visu pārējo, bet nu visam dzīvē jāiziet cauri.
Zinu, ka nekad neko tādu vairs neatkārtošu.
Tas viss "joks" man kopā nostājās apmēram uz 1100€, ar visām viesnīcām, īrētajām mašīnām un visu pārējo, bet nu visam dzīvē jāiziet cauri.
Zinu, ka nekad neko tādu vairs neatkārtošu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Apsveicami, ka auto atkal ir ielās.
..vismaz zem motora pārsega ir vēl viena spīdīga un jauna lietiņa
Darbs+ģenerātors=250+230=480€
2,5 stundu darbs. Nomainīts ģeņģeris, siksna un pārlodētas vadu galos jaunas cilpas, kas skrūvējās uz ģeņģera.
Darbs+ģenerātors=250+230=480€
2,5 stundu darbs. Nomainīts ģeņģeris, siksna un pārlodētas vadu galos jaunas cilpas, kas skrūvējās uz ģeņģera.
..un paldies visiem par morālo atbalstu, kas man palīdzēja nepadoties un neatdot auto vietējajā šrotāRapakivi rakstīja:Apsveicami, ka auto atkal ir ielās.
Prieks par tevi!
Apsveicu ar atgrieshanos, bet nomainit geni nav 2,5 stundu darbs
pilnīgi jaunu uzlika?
Priekš somu darba tempiem tas ir normāli. Tak vadu galus vēr pārlodēja. Zini cik ilgi silst lodāmurs? 3 kafijas var paspēt izdzert kamēr uzsilstVitalx325 rakstīja:Apsveicu ar atgrieshanos, bet nomainit geni nav 2,5 stundu darbs
Jap. Pilnīgi jauns. Vēl iepakojumu appētiju.m4z rakstīja:pilnīgi jaunu uzlika?
Tagad viena lieta, par kuru varēs neuztraukties
Priekš somu darba tempiem tas ir normāli. Tak vadu galus vēr pārlodēja. Zini cik ilgi silst lodāmurs? 3 kafijas var paspēt izdzert kamēr uzsilst
Man čomam lodāmurs ir kas uzsilst 5sekundēs un 400grādiem... pat esmu darbojies ar viņu...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Iespaidīgi. Vismaz malacis ka nezaudēji optimismu. Par ģenerātoru kādu laiku varēsi aizmirst
Jap!
Jau šaizes ar auto ir aizmirstas. Līdz nākamajām!
Tfu-Tfu-Tfu.. (pār kreiso plecu) Negribu vairs tādus piedzīvojumus :)
Tagad jau ir izšķērētas visas Raumas ieliņas, jo te viss ir vienā ledū un sniegā un nav jāuztraucās, ka uz asfalta atstāšu visus šipus, jo te asfaltu nekur neredz :)
Jau šaizes ar auto ir aizmirstas. Līdz nākamajām!
Tfu-Tfu-Tfu.. (pār kreiso plecu) Negribu vairs tādus piedzīvojumus :)
Tagad jau ir izšķērētas visas Raumas ieliņas, jo te viss ir vienā ledū un sniegā un nav jāuztraucās, ka uz asfalta atstāšu visus šipus, jo te asfaltu nekur neredz :)
Atbraucot uz LV mani sagaidīja patīkams pārsteigums!
Pateicoties lietotājam Gausais un Siikaa kā arī Pachas starpniecībai-tikts pie sen kārotajiem aizmugures lukturiem
Pateicoties lietotājam Gausais un Siikaa kā arī Pachas starpniecībai-tikts pie sen kārotajiem aizmugures lukturiem
Tik pilnai laimei prasaas vinjus sapuleet
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Uz pavasari, kad tiks uzpucēts viss auto, tad arī jāsapulē būs lukturi!
Vēl tik no spārniem jānoravē rižiki. Jānomaina uz baltajiem.
Vēl tik no spārniem jānoravē rižiki. Jānomaina uz baltajiem.
Vēl ir tikts pie sen kārotas un man diezgan svarīgas "ekstriņas", kā apsildāmie spoguļi!
Iegādātie spoguļi nebij pareizajā krāsā, tāpēc tika samainīti priekšas plastmasiņi no maniem vecajiem, iztīrīti, sapucēti un nu jau uzlikti uz auto un pārbaudīti.
Viss strādā!
Iegādātie spoguļi nebij pareizajā krāsā, tāpēc tika samainīti priekšas plastmasiņi no maniem vecajiem, iztīrīti, sapucēti un nu jau uzlikti uz auto un pārbaudīti.
Viss strādā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 25