MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 30
- chevron_right
sk. paldies. nu smilsu struukla man nav pieejama,autogens ari ne, tad meginasu izlidzeties ar drasu birsti..
Da neko, vienkārši bildītes
Par padarītajiem darbiem runāšu vēlāk, ja būs vēlme un nebūs slinkums Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kopsh ieliki gaaziiti ,esi palicis veel slinkaaks ,par maniim
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Neesmu slinks, pavasara darbi sākušies ap mājām, plus darbā noslogojums palicis jūtami lielāks... Arī jāskraida un jāpaspēj visur - pa mēnesi, kopš nitrosa ( ) uzslikšanas, tūlīt jau 3000km būs salasījušies Tiešām - vienkārši nav laika un enerģijas visam...
Vajag pa retam 100gr shabiiti ieraut un tad jau atkal ir energjija oki
Bet vislabaakaas zaales no noguruma ir 1 diena kopaa ar gjimeni
Bet vislabaakaas zaales no noguruma ir 1 diena kopaa ar gjimeni
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tieši tā.Orkaans rakstīja: Bet vislabaakaas zaales no noguruma ir 1 diena kopaa ar gjimeni
Pirmā bilde smuka, kur biji uzrāpie, lai nofočētu?
Patrāpījās betona bloku kaudzīte, augstumā nedaudz virs manas galvas
Topiks jāpaceļ
Vienīgais, kas izdarīts - nomainīta airu lūka pret elektrisko... ...un auto nomazgāts pāris reizes
Vienīgais, kas izdarīts - nomainīta airu lūka pret elektrisko... ...un auto nomazgāts pāris reizes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pienenes un dzeltenie lukturi labais
Lai arī cik zolīdi tavs bavārietis izskatās, bet tas spoilers un tie diski traucē bišķi skatu!
Kaut vai kaut kādus prastos r16 no BMW stokainos uzliec - būtu smukāk!
Viss pārējais ir smuki! Patīk tava pieeja sīkumiem!
Ideāla krāsu sakritības555 rakstīja:Pienenes un dzeltenie lukturi labais
Par spoileri - nezinu, vienkārši gribējās kaut ko pamainīt, tāpēc uzliku. Bet par diskiem - man viņi patīk un padara auto atšķirīgu no pārējiem. Mans puika iekš e36.lv megasabrauciena ar pārsteigumu balsī teica - cik te daudziem vienādu disku! Bet nu būs kādreiz arī citi diski.Veeteks rakstīja:Lai arī cik zolīdi tavs bavārietis izskatās, bet tas spoilers un tie diski traucē bišķi skatu!
Kāds ir nobildējis marux iekš gada svinībām? Savādāk atkal lielai daļai viņš būs slepens un neatpazīstams
uteo rakstīja:Kāds ir nobildējis marux iekš gada svinībām? Savādāk atkal lielai daļai viņš būs slepens un neatpazīstams
Šajā bildē esmu redzams pilnīgi oficiāli un neslēpjoties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
saucaas uteo uzmini nu :D es jau labi redzu :)
1. vai 2. no kreisās?
Tā tā, kas tur nakti ar dogmu velejas skupstities?
Hazard, tu vēl neesi atlaidis grožus no nedēļas nogales?
pirmais no kreisas, kopaa ar puisiti, es pat te irijaa dzivojot daudzus atpazistu, pat nekad nesaticis nevienuuteo rakstīja:1. vai 2. no kreisās?
...
Kas vainas diskiem ?Veeteks rakstīja:Lai arī cik zolīdi tavs bavārietis izskatās, bet tas spoilers un tie diski traucē bišķi skatu!
Man, piemēram neapatīk Tavi diski, kas Tev avtarā, un tad?
Katram sava gaume. Jā, nav jau "plauktu" kas tagad te visiem ir pēdējais modes kliedziens
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 30