Darbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 31
- chevron_right
dažiem jau purnā ,ka cietums ir otrās mājas
Esmu ļoti ilgus gadus vadījis servisus un tici man, esmu ļoti daudz parunas vadījis ar darba gribētājiem, dažreiz ieraugi to cilvēku un tikai aiz cieņas pret cilvēku kā tādu veicu darba interviju, bet pēcāk protams to cilvēku nēesmu redzējis.woldens rakstīja:kam tev foto??? modeles meklē vaij
Daudzko var pateikt pēc cilvēka ārējā izskata, protams ne vienmēr, bet statistiski tas saīsina darbinieka meklējumus.
Protams ja jums cv ir sastadīts mūsdienīgā formā tad fotogrāfija ir jau tur iekšā un atsevišķi nekas nav jāsūta!
PS. Patreiz sekretāre jeb biroja administrātore nav nepieciešama un tādēļ modeles netiek meklētas
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Piedod,bet kads ir musdienigais cv ar foto jsu ieksha??
Nereizi tadu brinumu nesmu redzejis sava dzivee.
Un neskati viiru pec cepures
ar kompatu pa brugji
CV ar foto ir mūsdienu standarts, to jau vidusskolās māca. Daudzās Eiropas valstīs cv bez foto nemaz netiek izskatīti. Latvijā diezgan bieži vienalga. Lai gan nācies saskarties arī ar to, ka cv sūti elektroniski ar iekļautu foto, ko pēc vajadzības izmanto darba apliecības izgatavošanai.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
CV ar foto ir diskriminācija! Darbinieks ir jāpieņem tikai pēc prasmēm un pieredzes, neatkarīgi no izskata vai dzimuma.Linda rakstīja:CV ar foto ir mūsdienu standarts, to jau vidusskolās māca. Daudzās Eiropas valstīs cv bez foto nemaz netiek izskatīti. Latvijā diezgan bieži vienalga. Lai gan nācies saskarties arī ar to, ka cv sūti elektroniski ar iekļautu foto, ko pēc vajadzības izmanto darba apliecības izgatavošanai.
cipruss18 rakstīja:Piedod,bet kads ir musdienigais cv ar foto jsu ieksha??
Facebook wall ir mūsdienīgs CV
- ikey07
Kas tā par vidusskolu, kur lietišķajos rakstos, šajā gadījumā CV māca to, ka ir jāliek fotogrāfija? Ne fotogrāfija, ne personas kods, ne ğimenes status nav jānorāda, tā ir brīva izvēle un kā jau tika minēts, diskriminācija.Linda rakstīja:CV ar foto ir mūsdienu standarts, to jau vidusskolās māca. Daudzās Eiropas valstīs cv bez foto nemaz netiek izskatīti. Latvijā diezgan bieži vienalga. Lai gan nācies saskarties arī ar to, ka cv sūti elektroniski ar iekļautu foto, ko pēc vajadzības izmanto darba apliecības izgatavošanai.
Man NVA kursos teica ka foto labāk nelikt klāt pie CV... pat eiropas versijas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
a foto jāsūta tāds kad garāžā esi sašmulējies visvairāk, vai pa zolīdo uzvalkā uz kāda smuka fona?
Tu negribi paņemt no profenes kārtējo tīni, bet neesi uzrakstījis kāpēc iet strādāt pie tevis, nevis pie oficiāļiem ar logiem un soc garantijām.utt. jābūt kkādam iemeslam/ motivācijai...Janex325 rakstīja:Esmu ļoti ilgus gadus vadījis servisus un tici man, esmu ļoti daudz parunas vadījis ar darba gribētājiem, dažreiz ieraugi to cilvēku un tikai aiz cieņas pret cilvēku kā tādu veicu darba interviju, bet pēcāk protams to cilvēku nēesmu redzējis.woldens rakstīja:kam tev foto??? modeles meklē vaij
Daudzko var pateikt pēc cilvēka ārējā izskata, protams ne vienmēr, bet statistiski tas saīsina darbinieka meklējumus.
Protams ja jums cv ir sastadīts mūsdienīgā formā tad fotogrāfija ir jau tur iekšā un atsevišķi nekas nav jāsūta!
PS. Patreiz sekretāre jeb biroja administrātore nav nepieciešama un tādēļ modeles netiek meklētas
Ja es aizsūtu fočeni (fotoveikals) tas skaitās ? 100kg/190cm varu atbaidīt čīkstētājus...
kasiks rakstīja:a foto jāsūta tāds kad garāžā esi sašmulējies visvairāk, vai pa zolīdo uzvalkā uz kāda smuka fona?
Pieņemu, ka tas tiek darīts tādos nolūkos, lai Tu būtu sagatavots visām dzīves situācijām, vai arī esmu pabeigusi nepareizu vidusskolu. Kad meklēju darbu bieži sastapos ar foto pieprasījumu, nē par modeli negribēju kļūt, tas ir ļoti svarīgi profesijās kurās Tu satiecies ar klientu. Jā, diskriminācija nenoliedzami, bet tas ir visā pasaulē. Grūti iegūt sievietei darbu celtniecībā, vīrietim strādāt par auklīti un pankam dabūt darbu bankā.byrbyr rakstīja:Kas tā par vidusskolu, kur lietišķajos rakstos, šajā gadījumā CV māca to, ka ir jāliek fotogrāfija? Ne fotogrāfija, ne personas kods, ne ğimenes status nav jānorāda, tā ir brīva izvēle un kā jau tika minēts, diskriminācija.Linda rakstīja:CV ar foto ir mūsdienu standarts, to jau vidusskolās māca. Daudzās Eiropas valstīs cv bez foto nemaz netiek izskatīti. Latvijā diezgan bieži vienalga. Lai gan nācies saskarties arī ar to, ka cv sūti elektroniski ar iekļautu foto, ko pēc vajadzības izmanto darba apliecības izgatavošanai.
Par šo konkrēto darbu runājot, nezinu vai foto ir svarīgi, ja mehāniķiem jāsatiekas ar klientiem es domāju, ka visai svarīgi, lai teiksim netrūktu trīs priekšzobu un katru pirmdienu ierastos darbā ar zilu aci.
It's all about the win
Labi pateici.Linda rakstīja:Par šo konkrēto darbu runājot, nezinu vai foto ir svarīgi, ja mehāniķiem jāsatiekas ar klientiem es domāju, ka visai svarīgi, lai teiksim netrūktu trīs priekšzobu un katru pirmdienu ierastos darbā ar zilu aci.
It's all about the win
Linda rakstīja:Par šo konkrēto darbu runājot, nezinu vai foto ir svarīgi, ja mehāniķiem jāsatiekas ar klientiem es domāju, ka visai svarīgi, lai teiksim netrūktu trīs priekšzobu un katru pirmdienu ierastos darbā ar zilu aci.
Cik, pēc Eiropas CV, priekšzobiem ir jātrūkst mehāniķim, lai būtu ieturēts labais stils?
Es jau iepriekš rakstīju, ka pārteicos. Vnk neizlaboju postu
It's all about the win
Vairs nevajag.!!!
Vakance uz menedžera vietu!
Vēlamais uzsākšanas datums 1.05.2015
Inžiniertehniskie tīkli,čuguna lūkas,cauruļvadi,aizbīdņi,utt.
Darbs parsvarā birojā jaunu klientu piesaiste,piedāvājumi,pavadzīmes,noliktavā jaizkrauj vai jaiekrauj prece.
Nav nekas grūts,alga viss oficiali.Pārbaudes laikā 550eur uz rokas.Pēc pārbaudes laika pec vienošanās alga + %,vai cietaa.
Ja ir intrese 27037373.
P.S. Laiks ielīst forumā arī ir un Teritorijā pats pa brivajiem briizhiem skruuveju behu!
Vēlamais uzsākšanas datums 1.05.2015
Inžiniertehniskie tīkli,čuguna lūkas,cauruļvadi,aizbīdņi,utt.
Darbs parsvarā birojā jaunu klientu piesaiste,piedāvājumi,pavadzīmes,noliktavā jaizkrauj vai jaiekrauj prece.
Nav nekas grūts,alga viss oficiali.Pārbaudes laikā 550eur uz rokas.Pēc pārbaudes laika pec vienošanās alga + %,vai cietaa.
Ja ir intrese 27037373.
P.S. Laiks ielīst forumā arī ir un Teritorijā pats pa brivajiem briizhiem skruuveju behu!
Es neko nesaku bet oninnena man chomam alga ir 2000 euro ka menedzerim.bet nopietni 550 euto?? Par to tak tikai iri var nomaksat knapi
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …