-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 52
- chevron_right
Manas domas ir šadas izskatās mega super tupper ņutoniski labi , ,kad saliks trūkstošos elementus būs ideāli ,tikai citu sirdi ,un uzlimi kkādu uz stikla tip [ HOONIGAN ]un tad jau varētu būt
Drive until you die with your e36
Archizlv laikam domāja savā veidā clean look Bet šim eksemplāram ir piedūriens, tas gan!
diski interesanti!
Tomēr, manuprāt, kopskatam kaut kā vēl pietrūkst!
Tomēr, manuprāt, kopskatam kaut kā vēl pietrūkst!
man patīk !!!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
diski izskatās ok, bet no ārpuses paliek drausmīgāk un drausmīgāk
Eu, nu jūs vēl sakaujās bērneļi. Par gaumi, mūziku, reliģiju, seksuālo orientāciju, ģērbšanās stilu nestrīdās. Katram savs, mēs katrs esam savādāks
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Citādāks Es negribu būt savāds
Hapo.. Tikko tikai aizdomajos, jo pasedeju ar skatu uz bildi, ja zinasi ko tas nozime, sapratisi uz ko temeju!!
Tavs auto - missle car's
Ar steigu nomaini dveseli, palielini stures lenki!..
Bus ideals track auto
Ja vajag palidzet, ar kaut ko, dod zinat :)
Tavs auto - missle car's
Ar steigu nomaini dveseli, palielini stures lenki!..
Bus ideals track auto
Ja vajag palidzet, ar kaut ko, dod zinat :)
Tu domā, ka viņs to jau nebūtu izdarījis, ja tas būtu tā ķipa - no nākamās algas ieķeršu?
Zinot Hapo - dvēsele šim auto 100% būs lielāka
Man patīk
Man patīk
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
tur jau ta lieta ka tur visur apakša ir minimalie ieguldijumi tieši tapec tas ir piedurigi un velkas kadu laiku
atklasu noslepumu apakša driz buss kaut kas cits jo is velk pedejos metrus bet tas lai paliek intriga un pacha ja ir velme palidzet es domaju ka hapo neteiksies jo ka tik ara paliks vismas +12 gradi ta droši vien tas palidzibas rokas naks tik par labu alinš un sasliks no mums
atklasu noslepumu apakša driz buss kaut kas cits jo is velk pedejos metrus bet tas lai paliek intriga un pacha ja ir velme palidzet es domaju ka hapo neteiksies jo ka tik ara paliks vismas +12 gradi ta droši vien tas palidzibas rokas naks tik par labu alinš un sasliks no mums
Būs man ar beidzot jāpiebrauc ciemā pie jums uz boxiem!
Kauna lieta, vēl neemsu bijis!
Kauna lieta, vēl neemsu bijis!
Atkal sāku viņā iemīlēties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man ar patīk
tik tās drift uzlīmes + bez motora gan ir tā kā ir..
tik tās drift uzlīmes + bez motora gan ir tā kā ir..
diski izskatās labāk, nekā es biju domājis, varbūt tikai nedaudz pēc flančiem prasītos
Tādā gadījumā prasās flanči + mazāka platuma/augstuma miza
jasedina
Redzēju tavu auto šodien Krustkalnu RIMI, pēc skata jau bīstams aparāts, tikai tā skaņa, tā gan ausīm nav tīkama!
the Pursuit of Happiness.
Vot tagad autiņš izskatās reāli nikns
manuprat,smukak butu ar extra tumshiem pagriezieniem prieksha neka bez, bet tas ir tikai manas domas!kopskats ir vnk super!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 52