Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 62
- chevron_right
Winter Edition Tur bez sāls neiztikt
Orgjinaalajam M buferim ziema nespeej skaadeet (zinu no pieredzes):hahaha:KV_ rakstīja:cik gadus jau brauc pa ziemu ar M buferi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
draugs ar originalo M bamperi visu pagajusho ziemu pagalma sniegu tirija, nekadu plaisu
tu gribeji teikt nevis no -60 uz -40 bet no -60 uz +40 , traki augsts izskatas, bet tas jau tas ko ziema vajag
es gan rulleshu ar savu semo un meginashu atkal iztikt bez ziemas riepam, ar savam pusplikajam vasarenem izbrauksu ziemu taka neker cerams
es gan rulleshu ar savu semo un meginashu atkal iztikt bez ziemas riepam, ar savam pusplikajam vasarenem izbrauksu ziemu taka neker cerams
...
Kas pa izmeru ratiem?..,tiešam traki augsts izskatas prekss 40mm sedinajuma un mazajiem ripuliem.
e36
nu ko lai saka-džips ar tadu augstumu var līkumos apgāzgties
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vairak atgadina standarta atsperes nevis -40mm
Un kāpēc uz ziemu visi auto kļūst tik briesmīgi paskatā...
Mans gan nekļūst, tikai 15" lietie, nomainās uz 15" dekoratīvajiem, kas īpaši skatu neizbojā, man pat liekas, ka izskatās auto zemāks
Vakar vakarā pie siikais & Podziņa, jaunajos servisa apartamentos, nomainīts termostats un vāka blīve, kā arī sastādīts sarakstiņš ar turpmākajime izdevumiem! Ja kādam interesē par cenām, tad griežaties pie lietotāja "siikais"!
Te pārs snapi --> http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20 ... 475#p35475
Paldies siikais & Podziņa!
Te pārs snapi --> http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20 ... 475#p35475
Paldies siikais & Podziņa!
Kā tagad uzsilst motors?
Ātri!
Tad labi
Atkal jau šis un tas iegādāts priekš sezonas!
BBS RS723 (BMW styling 42), j7,5 x2, j8,5x 2, ET41.
BBS RS723 (BMW styling 42), j7,5 x2, j8,5x 2, ET41.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 17 Jan 2012, 21:59, kopā labots 1 reizi.
Molodec!
Tik vizuali ipasi neatskiras no vecajiem
Tik vizuali ipasi neatskiras no vecajiem
Pēdējais labojis oscar - 17 Jan 2012, 21:17, kopā labots 1 reizi.
+100
Bet galvenais jau ,ka saimniekam pasham patiik!
Bet galvenais jau ,ka saimniekam pasham patiik!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
cena kādā šie iet?
Vismaz man LV bija sarežģīti viņus atrast! Piedāvājums bija tikai viens tāpēc no kā izvēlēties nebija!
Līdzīgi gan ir-jā, bet tikai līdzīgi!
Ja npatiktu vai uzskatītu, ka bezjēdzīgs pirkums, tad ņēmis nebūtu, bet pa cik paņēmu, tad uzskatu pretēji!
Agri, cena PM!
Līdzīgi gan ir-jā, bet tikai līdzīgi!
Ja npatiktu vai uzskatītu, ka bezjēdzīgs pirkums, tad ņēmis nebūtu, bet pa cik paņēmu, tad uzskatu pretēji!
Agri, cena PM!
Erda skaisti, es ar metu aci uz šiem diskiem..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 62