Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1404
- 1405
- 1406
- 1407
- 1408
- …
- 2228
- chevron_right

Godīgi sakot kkā vienalga 

ValtersZ rakstīja:Godīgi sakot man vairāk patīk vērot E34 /E30 ,tā melnā 6haizivs ,veco S13 un e36. Karrosa 100`tais vispār bija oga. Ne M4 vai M6 vai S15 vai BRZ vai E46.
Reāli youngtimer paliks vienīgais kur vērot nostalģisku sportu ,bez dzintara volgas.
Igauņiem bija tas Vaz 2101 ar Rb26dett ?
LINKS UZ VIDEO
Skatīt no 36:35
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Eu vecīt, braucam uz vecrīgu dūdiņās, jūtu ka šovakar būs ražīgs vakars.ValtersZ rakstīja:Kāds šonvakar tankus spēlēs ? 6-8 tier

Meršiem katrā gadijumā riteņiem priekšējiem nav lielāk leņķis kā bmw? Vnk esmu ievērojis, ka viņiem tie riteņi ir dīvaini izgāzušies vairāk kā citiem auto 

Leņķis noteikti lielāks, vismaz tiem meršiem ar kuriem es esmu braucis.driftaelks rakstīja:Meršiem katrā gadijumā riteņiem priekšējiem nav lielāk leņķis kā bmw? Vnk esmu ievērojis, ka viņiem tie riteņi ir dīvaini izgāzušies vairāk kā citiem auto

Lenķis ir proAm cienīgs meršiem, bet kā ar reikas ātrumu? Nav pensionāru cienīgi 4 apgriezieni no atdures līdz atdurei? Un kājas rocene... un bloķi tikai amg (jaunākajiem)

W201 ir normāla rocene, bet galu galā tāpat vajag hidrokars rakstīja:Lenķis ir proAm cienīgs meršiem, bet kā ar reikas ātrumu? Nav pensionāru cienīgi 4 apgriezieni no atdures līdz atdurei? Un kājas rocene... un bloķi tikai amg (jaunākajiem)

Gribētos w210 320 t-modeli manuāli ar svarku + hidro kā ziemas miseni 

Kads var atsutit meljik, vai kka ta nr.? Srocna vaig
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

WTF, kāds bija redzējis 360 video youtubē ?
https://www.youtube.com/watch?v=QnYncJdEh64
ar W,A,S,D pogām var skatīties apkārt, kkā biju palaidis garām.
- ikey07

Kads zin vai mums uz LV nak kaut kādas soda vēstules no Somijas ja es tur uzrāvos uz fotoradara?

Diemzel nakmarens rakstīja:Kads zin vai mums uz LV nak kaut kādas soda vēstules no Somijas ja es tur uzrāvos uz fotoradara?

mlec,tad jagaida zvans no šefa!edawards rakstīja:Diemzel nakmarens rakstīja:Kads zin vai mums uz LV nak kaut kādas soda vēstules no Somijas ja es tur uzrāvos uz fotoradara?

sodi lieli?

Kādi 3 vai 4 menesi atpakaļ biju ielicis te, bet īpaši populārs nekļuva tas video.ikey07 rakstīja:WTF, kāds bija redzējis 360 video youtubē ?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Čau visiem , pirmais postiņš forumā, gribēju pajautāt, šeit vēl meitenes ir? :)

Ir, ir, nebūsi vienīgā!Sincha rakstīja:Čau visiem , pirmais postiņš forumā, gribēju pajautāt, šeit vēl meitenes ir? :)

Jo vairāk, jo labākZzevsS rakstīja:Ir, ir, nebūsi vienīgā!Sincha rakstīja:Čau visiem , pirmais postiņš forumā, gribēju pajautāt, šeit vēl meitenes ir? :)

māriņš rakstīja:Jo vairāk, jo labākZzevsS rakstīja:Ir, ir, nebūsi vienīgā!Sincha rakstīja:Čau visiem , pirmais postiņš forumā, gribēju pajautāt, šeit vēl meitenes ir? :)
Tad jau chill!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1404
- 1405
- 1406
- 1407
- 1408
- …