Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1405
- 1406
- 1407
- 1408
- 1409
- …
- 2228
- chevron_right

Somijā, cik man zināms, soda apmērs tiek rēķināts proporcionāli pārkāpēja gada ieņēmumiem.marens rakstīja:mlec,tad jagaida zvans no šefa!edawards rakstīja:Diemzel nakmarens rakstīja:Kads zin vai mums uz LV nak kaut kādas soda vēstules no Somijas ja es tur uzrāvos uz fotoradara?![]()
sodi lieli?
Bet diezgan pārstedz, ka no Somijas vispār tiek sūtīti sodu paziņojumi, jo katru reizi braucot caur, piemēram, Poliju un Lietuvu tiek uzķerti vismaz 6-8 radari un nekas nekad nav ticis saņemts.

maartyd rakstīja: Pēc laikiem,kas redzami - var redzēt, ka cilvēks piereģistrējies un praktiski uzreiz uzcepis topiku. Kā zināms, šeit tā nav laba pieeja, ja nav lasīti citi topiki, noteikumi utt. Brīnums, ka liet. edzis vēl te nav ielūkojies, tad te būs 'kaput'
Zzevs rakstīja: Šis vēl nav piefiksējis...
Es paredzu nākotniedzis rakstīja: Topiks slēgts!
Autors iemeslu var apskatīt PM

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

maartyd rakstīja:maartyd rakstīja: Pēc laikiem,kas redzami - var redzēt, ka cilvēks piereģistrējies un praktiski uzreiz uzcepis topiku. Kā zināms, šeit tā nav laba pieeja, ja nav lasīti citi topiki, noteikumi utt. Brīnums, ka liet. edzis vēl te nav ielūkojies, tad te būs 'kaput'Zzevs rakstīja: Šis vēl nav piefiksējis...Es paredzu nākotniedzis rakstīja: Topiks slēgts!
Autors iemeslu var apskatīt PM![]()

Bet nu es domāju, ka jūs man arī piekrītat 

edzis rakstīja:Bet nu es domāju, ka jūs man arī piekrītat

Tikai es ieteiktu uzrakstīt visiem redzamu to iemeslu, citādi varbūt citi nesaprot un pieļauj tās pašas kļūdas, citiem vienkārši ir ziņkārība

Mums tur moderiem pašiem jātiek galā ar to noteikumu izveidi utt, tikai problēma, ka principā neviens neko nedara un es ar negribu ar pistoli iziet pret 10 tankiem, tapēc nemaz tur nebāžos, cenšos darīt ko varu izdarīt, jo gribās to forumu padarīt labāku!maartyd rakstīja:edzis rakstīja:Bet nu es domāju, ka jūs man arī piekrītat![]()
Tikai es ieteiktu uzrakstīt visiem redzamu to iemeslu, citādi varbūt citi nesaprot un pieļauj tās pašas kļūdas, citiem vienkārši ir ziņkārība

Protams ka piekrītam!edzis rakstīja:Bet nu es domāju, ka jūs man arī piekrītat

Fascinē cilvēka spēja stāstīt "patiesību"....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Kas par "patiesību"?ValtersZ rakstīja:Fascinē cilvēka spēja stāstīt "patiesību"....

Droši vien pēc kārtēja ss.lv esošā E36 apskates tu vari šādi teikt par to auto īpašniekiemZzevsS rakstīja:Kas par "patiesību"?ValtersZ rakstīja:Fascinē cilvēka spēja stāstīt "patiesību"....

edzis rakstīja:Droši vien pēc kārtēja ss.lv esošā E36 apskates tu vari šādi teikt par to auto īpašniekiemZzevsS rakstīja:Kas par "patiesību"?ValtersZ rakstīja:Fascinē cilvēka spēja stāstīt "patiesību"....

Šodien smuki snieg, ieguvu pirmās iemaņas šķērēšanā, šķiet ka pat sanāk
em.dzhii, sēdēja kā instruktors un teica kad uzšaut pa sajūgu un ko vispār darīt 

Toč, pirms brīža arī Berģos sāka normāli snigt. Bet nu šnobeli nevilkšu ārā no migas, tāpat tas viss kūst uzreiz un rīt būs pavisam izkusis..

Iztīrot pastkasti izdzēsu ziņas kuras vajadzēja saglabāt.
Liepājnieks ar vāciņiem, uzraksti vēlreiz lūdzu.
Liepājnieks ar vāciņiem, uzraksti vēlreiz lūdzu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

ppc, kas notiek? kaimiņš taksists iebrauca uz tēju un pusdienām, pa 15min kkādi pidari izbombija stiklu un nopizģija planšeti..
Purvciemieši mārcienas/staiceles/vējavas/kalsnavas/purvciema ielu galā uzmanās!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Autiņā redzamā vietā atstāt nedrīkst neko, it īpaši, dzīvojot lieliskajā muthafucka Rīgā.Azbests rakstīja:ppc, kas notiek? kaimiņš taksists iebrauca uz tēju un pusdienām, pa 15min kkādi pidari izbombija stiklu un nopizģija planšeti..
Pirms daudziem gadiem, pat vislētāko ķīniešu maģi kāds mēģināja man nospert.
Ne par ko nav jābrīnās, tavu neuzmanību izmantos.
Un tie nebija pidari, bet mūsu sistēmas augļi, visticamāk sēdējuši valsts maizē, un to darīs arī turpmāk. Drīzāk, ja grib atrast savu planšeti, lai apstaigā vietējos lomikus.

Tur jau škrobis par to, ka firmas mašīna un planšete. Pats esmu strādājis taxī, varu iedomāties cik nepatīkami tas ir. Atstāt planšeti mašīnā protams bija liela kļūda, pats pat statoilā ņēmu līdzi.Rob rakstīja:Autiņā redzamā vietā atstāt nedrīkst neko, it īpaši, dzīvojot lieliskajā muthafucka Rīgā.Azbests rakstīja:ppc, kas notiek? kaimiņš taksists iebrauca uz tēju un pusdienām, pa 15min kkādi pidari izbombija stiklu un nopizģija planšeti..
Pirms daudziem gadiem, pat vislētāko ķīniešu maģi kāds mēģināja man nospert.
Ne par ko nav jābrīnās, tavu neuzmanību izmantos.
Un tie nebija pidari, bet mūsu sistēmas augļi, visticamāk sēdējuši valsts maizē, un to darīs arī turpmāk. Drīzāk, ja grib atrast savu planšeti, lai apstaigā vietējos lomikus.

Labvakars visiem Adeventēs
Jautajums gan jau kads atceras kur bija diskusija par un ap stabilizatoriem priekšējiem??
Būšu ļoti pateicīgs par info

Jautajums gan jau kads atceras kur bija diskusija par un ap stabilizatoriem priekšējiem??
Būšu ļoti pateicīgs par info

Labvakar! Lūgums, ja ir brīvs laiks, Rīgas iedzīvotājiem aizpildīt šo anketu. Liels paldies jau iepriekš.
http://webanketa.com/forms/64s3ce9p6gqkee1p6rwkgdk6/
http://webanketa.com/forms/64s3ce9p6gqkee1p6rwkgdk6/
kā didenometrs jūt e36 323i un e46 323i? iet līdzīgi vai labak/sliktāk? pie nosacījuma ka abi labā stavoklī?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1405
- 1406
- 1407
- 1408
- 1409
- …
- 2228