Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1407
- 1408
- 1409
- 1410
- 1411
- …
- 2228
- chevron_right

Es gan neteiktu, ka ātrums, bet neuzmanība un pārāk liela pārliecība..Fashion rakstīja:Ja rokas aug no dir$as tad tur pat 8mm nepalīdzēsValtersZ rakstīja:Kamēr būs **** kas pēr 4mm ziemas riepas un 2mm vasaras riepas un blondīnes pie džipu stūrēm kas runā pa mob tikmēr būs.Vnm galvenais nosacījums ir un paliks izvēlētais braukšanas ātrums un tas vai persona skatās uz ceļu vai arī rij nopirkto hesīti un ar celīti piestūrē, milimetriem ar safety sakars labi ja 2% skatoties uz visu pasākumu kopā
Esmu pāris ziemas nobraucis ar vasarenēm, vienkārši reiķinos ar to un domāju 4 soļus uz priekšu nebija nekādu problēmu..
Kādreiz brauca visu cauru gadu ar vienām riepām un ar močiem pa ziemu.

+M3ValtersZ rakstīja:Nav ko iespringt , tikai pašsaprotamas lietas pārbauda.
Tu esi malacis!māriņš rakstīja: Esmu pāris ziemas nobraucis ar vasarenēm, vienkārši reiķinos ar to un domāju 4 soļus uz priekšu nebija nekādu problēmu..

Tā protams ir galējība kkāda, bet nu labi... ir riepas ziemai un ir vasarai un tām ir jābūt atbilstošām, bet jautājums kāpēc vēl pie ABC komplekta nav obligāts bīdmērs ja jau tur tāds stress sacelts ar reidiemJonjis rakstīja:Tu esi malacis!māriņš rakstīja: Esmu pāris ziemas nobraucis ar vasarenēm, vienkārši reiķinos ar to un domāju 4 soļus uz priekšu nebija nekādu problēmu..![]()

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Ko darīsis ja naudiņas nav..Jonjis rakstīja:Tu esi malacis!māriņš rakstīja: Esmu pāris ziemas nobraucis ar vasarenēm, vienkārši reiķinos ar to un domāju 4 soļus uz priekšu nebija nekādu problēmu..![]()

Īsāk sakot pilnīgi bezjēdzīga tēma.. Kā būs tā jadzīvo.
https://www.facebook.com/EuphoriaBG/vid ... cation=ufi
https://www.facebook.com/EuphoriaBG/vid ... cation=ufi

Bagats dara kā grib, nabas kā var.Jonjis rakstīja:Tu esi malacis!māriņš rakstīja: Esmu pāris ziemas nobraucis ar vasarenēm, vienkārši reiķinos ar to un domāju 4 soļus uz priekšu nebija nekādu problēmu..![]()

Isteniba tas jau Latvijas nabadzības dēļ. Ne jau specjali cilveki braukā ar norbauktām riepām.

Ja makā svilpo vējš, tad jābrauc ar sabiedrisko transportu, nevis jāapdraud citu dzīvības!māriņš rakstīja:Ko darīsis ja naudiņas nav..Jonjis rakstīja:Tu esi malacis!māriņš rakstīja: Esmu pāris ziemas nobraucis ar vasarenēm, vienkārši reiķinos ar to un domāju 4 soļus uz priekšu nebija nekādu problēmu..![]()

Aizputē nav sabiedriskias.ZzevsS rakstīja:Ja makā svilpo vējš, tad jābrauc ar sabiedrisko transportu, nevis jāapdraud citu dzīvības!

Ai nu vispār visi te tādi miljonāri, brīžiem riebjās kaut ko rakstīt 

Paraudat vēl, braukt ar ziemas riepām - tas skaitās, ka esi turīgs? Kur nu vēl trakāk, publika! 

Kāds sakars miljonāriem??? Lētas jaunas ziemas riepas r15 maksā ap 160 Eiro, ja nevar atļauties to samaksāt, tad tiešām, nepērc mašīnu vai arī vismaz nopērc 10 gadus vecas ziemas riepas par 50 Eiro! Es saprotu, ka tā kā es šoziem nolikt 600 Eiro divām mašīnām nopērkot jaunas, labas firmas ziemenes nevar atļauties daudzi, bet tomēr pērkot mašīnu ir jārēķinās, ar visiem iespējamajiem izdevumiem, to skaitā izdevumiem par ziemas riepām!māriņš rakstīja:Ai nu vispār visi te tādi miljonāri, brīžiem riebjās kaut ko rakstīt

Jonij a Jonij, uzdavini ziemas riepasJonjis rakstīja:Paraudat vēl, braukt ar ziemas riepām - tas skaitās, ka esi turīgs? Kur nu vēl trakāk, publika!

Bet saki ko gribi, bet te ar daleji tā Latvijas ekonimiska situācija ir vainīgaZzevsS rakstīja:Kāds sakars miljonāriem??? Lētas jaunas ziemas riepas r15 maksā ap 160 Eiro, ja nevar atļauties to samaksāt, tad tiešām, nepērc mašīnu vai arī vismaz nopērc 10 gadus vecas ziemas riepas par 50 Eiro! Es saprotu, ka tā kā es šoziem nolikt 600 Eiro divām mašīnām nopērkot jaunas, labas firmas ziemenes nevar atļauties daudzi, bet tomēr pērkot mašīnu ir jārēķinās, ar visiem iespējamajiem izdevumiem, to skaitā izdevumiem par ziemas riepām!māriņš rakstīja:Ai nu vispār visi te tādi miljonāri, brīžiem riebjās kaut ko rakstīt

Ir stulbi darīt sev pāri un vainot valsti 

Kāda starpība ekonomiskai situācijai? Ja nevar atļauties auto, tad lai brauc ar sabiedrisko transportu!!!Hazard rakstīja:Bet saki ko gribi, bet te ar daleji tā Latvijas ekonimiska situācija ir vainīgaZzevsS rakstīja:Kāds sakars miljonāriem??? Lētas jaunas ziemas riepas r15 maksā ap 160 Eiro, ja nevar atļauties to samaksāt, tad tiešām, nepērc mašīnu vai arī vismaz nopērc 10 gadus vecas ziemas riepas par 50 Eiro! Es saprotu, ka tā kā es šoziem nolikt 600 Eiro divām mašīnām nopērkot jaunas, labas firmas ziemenes nevar atļauties daudzi, bet tomēr pērkot mašīnu ir jārēķinās, ar visiem iespējamajiem izdevumiem, to skaitā izdevumiem par ziemas riepām!māriņš rakstīja:Ai nu vispār visi te tādi miljonāri, brīžiem riebjās kaut ko rakstītKaut kā buma laikā es neredzeju ka tauta braukaja ar lisām ziemas riepām.
Tas cik cilvēks pelna un var atļauties tērēt ir tikai un vienīgi viņa darbību rezultāts. Ekonomiskai situācijai valstī ar to nav nekāda sakara.

Nu, blin, pelni vairāk!!!Jonjis rakstīja:Pagaidi, sakrāšu enģeļiem, nopirkšu un tad!

Da labi? skat tikko izbraucu no montažas un hop, ble dāvanaedzis rakstīja:Ir stulbi darīt sev pāri un vainot valsti

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1407
- 1408
- 1409
- 1410
- 1411
- …
- 2228