Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1408
- 1409
- 1410
- 1411
- 1412
- …
- 2228
- chevron_right

https://www.draugiem.lv/garzemi/gallery/?pid=388736561
Viss ko es varu pateikt Hazard jau ir pateicis.

māriņš rakstīja:https://www.draugiem.lv/garzemi/gallery/?pid=388736561

mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?ZzevsS rakstīja:Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?
neesmu līdz galam informēts, bet kā saprotu, tad baigi spoži neesot
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Varu teikt kā zinaitais, tur ir vnk Di***.Azbests rakstīja:mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?ZzevsS rakstīja:Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?

paldies Hazard! tas bija izsmeļošiHazard rakstīja:Varu teikt kā zinaitais, tur ir vnk Di***.Azbests rakstīja:mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?ZzevsS rakstīja:Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?

bet jā, atbildot uz Zeva izteikumu, tas arī šoreiz liegs pelnīt kārotās n-štukas ar eiropas naudiņām
protams, ka ir risinājums pist uz Rīgu vai kādu citu Latvijas lielpilsētu, bet tikmēr mazākie ciemi tā arī turpinās nodzerties un izmirt

Atkarīgs no reģioniem, bet lielākoties ir tā ka kārtīgs strādnieks ir ļoti pieprasīts. Tur kur mana saimniecība, cēsu rajonā, tur cilvēki vai nu ir alkoholiķi, vai nu pelna ap 5eiro stundā un un laika trūkuma dēļ nespēj pat izskraidīt pa visiem pasūtījumiem.Azbests rakstīja:mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?ZzevsS rakstīja:Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?

Nu man ir apm. 700-800e mēn. lielākai daļai manā pilsētā dzīvojošiem ir krietni mazāk.Azbests rakstīja:mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?ZzevsS rakstīja:Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?
Cik zinu platā galā ir vēl bēdīgāk.
Katrā ziņā es nelielos ar to ka esmu braucis pa ziemu ar vasarenēm un nelepojos, stāsts ir par to, ka ja ēzelis pie barankas ziemas riepas viņu neglābs.
Man ir ko teikt pa šo tēmu, bet saprotu, ka tas būs lieki iztērēts laiks

Man VIļakas novadas nez vai ir vispār darbs pat uz 100 eiro menesīZzevsS rakstīja:Atkarīgs no reģioniem, bet lielākoties ir tā ka kārtīgs strādnieks ir ļoti pieprasīts. Tur kur mana saimniecība, cēsu rajonā, tur cilvēki vai nu ir alkoholiķi, vai nu pelna ap 5eiro stundā un un laika trūkuma dēļ nespēj pat izskraidīt pa visiem pasūtījumiem.Azbests rakstīja:mums gadijumā reģionā, kas nav tuvumā lielpilsētām nav baigi bēdīgi?ZzevsS rakstīja:Kas tev liedz pelnīt vairāk par 350 Eiro mēnesī?

Vai nu brauc uz Rīgu.

Tas takš skaidrs, ka jo apdzīvotāka vieta jo lielākas darba iespējas. Es personīgi strādājot pie sevis saimniecībā pelnu nesezonā ap 350 Eiro, parējo naudu iegūstu grozoties un domājot ar galvu! Ar to gribēju teikt, ja cilvēkam galva strādā, viņš vienmēr izdomās veidu kā nopelnīt. Šeit neiet runa par oficiālu darbu utt.

Tu te tā uzmanigāk par to neoficalo..ZzevsS rakstīja:Tas takš skaidrs, ka jo apdzīvotāka vieta jo lielākas darba iespējas. Es personīgi strādājot pie sevis saimniecībā pelnu nesezonā ap 350 Eiro, parējo naudu iegūstu grozoties un domājot ar galvu! Ar to gribēju teikt, ja cilvēkam galva strādā, viņš vienmēr izdomās veidu kā nopelnīt. Šeit neiet runa par oficiālu darbu utt.

ble, vse kāds jau pie durvīm zvana..

Hazard rakstīja:Tu te tā uzmanigāk par to neoficalo..ZzevsS rakstīja:Tas takš skaidrs, ka jo apdzīvotāka vieta jo lielākas darba iespējas. Es personīgi strādājot pie sevis saimniecībā pelnu nesezonā ap 350 Eiro, parējo naudu iegūstu grozoties un domājot ar galvu! Ar to gribēju teikt, ja cilvēkam galva strādā, viņš vienmēr izdomās veidu kā nopelnīt. Šeit neiet runa par oficiālu darbu utt.![]()
![]()

Kamēr neko nevar pierādīt, neviens nevar piesieties!

joprojām, lietas būtību nemaina, kā zinam, tad ne visiem ir dotības ko izdomāt, bet viņš ir kādam gatavs centīgi sekot, teiksim tās pašas peļņas dēļ..

Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.
Bet tev ir ienesīga rūpala, no kuras valsts neredz ne pesso, un tad vēl atļaujies umņičīt, lai gan izmanto sociālās garantijas, bērns iet skolā bērnudārzā, par ko esmu samaksājis es un citi. Vajag nelielu respect un sapratni.
Bet tev ir ienesīga rūpala, no kuras valsts neredz ne pesso, un tad vēl atļaujies umņičīt, lai gan izmanto sociālās garantijas, bērns iet skolā bērnudārzā, par ko esmu samaksājis es un citi. Vajag nelielu respect un sapratni.

Tīri intreses pēc, kāds no foruma biedriem iespējams apgrozās arī Zviedrijā?

Sezonā nopelnu Vairāk par vidējo gada algu LV, tāpēc tik daudz tu diez vai ka nodokļos nomaksāRob rakstīja:Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.

Bet tālāk nopietni...Mans uzņēmums nodarbina 5us darbiniekus un VID samaksā gadā arī vismaz 3k sociālajos nodokļos un atkarīgs no gada vidēji varētu būt ka ap 2-3k ienākuma nodokļos. No Latvijas valsts nekad nekādu naudu neesmu prasījis, pabalstus, apmaksātas huiņas un vēl sazin ko ko var dabūt. Man tas vienkārši nav vajadzīgs, kaut gan aiz neko darīt 10 gadu laikā uz pabalstiem varēju sēdēt easy un saņemt visādus atvieglojumus! Vienīgais ārsts kuru man apmaksā valsts varētu būt ģimenes ārsts pie kura 10 gadu laikā esmu bijis 1. reizi, pārējos ārstus apmeklēju bez pieraksta par attiecīgu samaksu. Vienīgais kam piekrītu, jā, abi mani bērni iet valsts bērnudārzā un 2-4 reizes esmu izmantojis neatliekamo medicīnisko palidzību, ko apmaksā valsts. Tāpēc lielā daļā uzskatu, ka valsts no manas darbības noteikti iegūst vairāk nekā iekasē nodokļos no vidējā LV iedzīvotāja un atpakaļ par to es tā pa lielam skatoties neko neņemu. Tāpēc, pamatojoties uz iepriekš aprakstīto, īsti neuzskatu, ka tev būtu taisnība manā sakarā.

Tu par pieciem darbiniekiem samaksā tikai 3k? Es katru gadu vidam par sevi noloku 2500 euro.ZzevsS rakstīja:Sezonā nopelnu Vairāk par vidējo gada algu LV, tāpēc tik daudz tu diez vai ka nodokļos nomaksāRob rakstīja:Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.
Bet tev ir ienesīga rūpala, no kuras valsts neredz ne pesso, un tad vēl atļaujies umņičīt, lai gan izmanto sociālās garantijas, bērns iet skolā bērnudārzā, par ko esmu samaksājis es un citi. Vajag nelielu respect un sapratni.Tas tā for fun!
Bet tālāk nopietni...Mans uzņēmums nodarbina 5us darbiniekus un VID samaksā gadā arī vismaz 3k sociālajos nodokļos un atkarīgs no gada vidēji varētu būt ka ap 2-3k ienākuma nodokļos. No Latvijas valsts nekad nekādu naudu neesmu prasījis, pabalstus, apmaksātas huiņas un vēl sazin ko ko var dabūt. Man tas vienkārši nav vajadzīgs, kaut gan aiz neko darīt 10 gadu laikā uz pabalstiem varēju sēdēt easy un saņemt visādus atvieglojumus! Vienīgais ārsts kuru man apmaksā valsts varētu būt ģimenes ārsts pie kura 10 gadu laikā esmu bijis 1. reizi, pārējos ārstus apmeklēju bez pieraksta par attiecīgu samaksu. Vienīgais kam piekrītu, jā, abi mani bērni iet valsts bērnudārzā un 2-4 reizes esmu izmantojis neatliekamo medicīnisko palidzību, ko apmaksā valsts. Tāpēc lielā daļā uzskatu, ka valsts no manas darbības noteikti iegūst vairāk nekā iekasē nodokļos no vidējā LV iedzīvotāja un atpakaļ par to es tā pa lielam skatoties neko neņemu. Tāpēc, pamatojoties uz iepriekš aprakstīto, īsti neuzskatu, ka tev būtu taisnība manā sakarā.

Stundu grafiks, minimālā alga un viss pārējais kā parasti...Un 3k ir minimālais cipars kurš tiek samaksāts, 10gadu laikā ir bijuši gadi kad arī 5-8k tiek samaksāti.CaK rakstīja:Tu par pieciem darbiniekiem samaksā tikai 3k? Es katru gadu vidam par sevi noloku 2500 euro.ZzevsS rakstīja:Sezonā oficiāli nopelnu Vairāk par vidējo gada algu LV, tāpēc tik daudz tu diez vai ka nodokļos nomaksāRob rakstīja:Tā nu tas ir Zevs, ekonomiskā situācija ir tāda, ka es maksāju mēnesī nodokļos gandrīz tik pat, cik tu sezonā nopelni oficiāli uz ķepas.
Bet tev ir ienesīga rūpala, no kuras valsts neredz ne pesso, un tad vēl atļaujies umņičīt, lai gan izmanto sociālās garantijas, bērns iet skolā bērnudārzā, par ko esmu samaksājis es un citi. Vajag nelielu respect un sapratni.Tas tā for fun!
Bet tālāk nopietni...Mans uzņēmums nodarbina 5us darbiniekus un VID samaksā gadā vismaz 3k sociālajos nodokļos un atkarīgs no gada vidēji varētu būt ka ap 2-3k ienākuma nodokļos. No Latvijas valsts nekad nekādu naudu neesmu prasījis, pabalstus, apmaksātas huiņas un vēl sazin ko ko var dabūt. Man tas vienkārši nav vajadzīgs, kaut gan aiz neko darīt 10 gadu laikā uz pabalstiem varēju sēdēt easy un saņemt visādus atvieglojumus! Vienīgais ārsts kuru man apmaksā valsts varētu būt ģimenes ārsts pie kura 10 gadu laikā esmu bijis 1. reizi, pārējos ārstus apmeklēju bez pieraksta par attiecīgu samaksu. Vienīgais kam piekrītu, jā, abi mani bērni iet valsts bērnudārzā un 2-4 reizes esmu izmantojis neatliekamo medicīnisko palidzību, ko apmaksā valsts. Tāpēc lielā daļā uzskatu, ka valsts no manas darbības noteikti iegūst vairāk nekā iekasē nodokļos no vidējā LV iedzīvotāja un atpakaļ par to es tā pa lielam skatoties neko neņemu. Tāpēc, pamatojoties uz iepriekš aprakstīto, īsti neuzskatu, ka tev būtu taisnība manā sakarā.
P.S. un tu CAK noloki tikai savu ienākuma nodokli, es noloku gan to daļu ko maksā uzņēmums, gan to daļu ko maksā darba ņēmējs...

Te kā ieej foruma skatos vieni bizmismeni, vieni miljonāri, ble, nav ar ko pat pa čomam vairs alu iedzert

To, vai ar cilvēku var iedzert alu, nenosaka ne viņa maka biezums, ne statuss sabiedrībā...Hazard rakstīja:Te kā ieej foruma skatos vieni bizmismeni, vieni miljonāri, ble, nav ar ko pat pa čomam vairs alu iedzert![]()
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1408
- 1409
- 1410
- 1411
- 1412
- …