Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- …
- 1297
- chevron_right
Norgē! Un tādēļ arī ceru ka viss saies, jo tas kas man ir kosmos viņiem ir....!kur tev izdevas atrast to dzineju?
Beautiful Mechanical Wonder
Nepieciesams padoms, ir iespeja iekert ziemas riepas R17 ar skaistiem diskiem, cik labi/slikti butu braukat ar r17 215/45 uz e36? Vai labak 205/60/r15? kadi + un - ?
Ja labas riepas, nekādu problēmu ar tiem pašiem 215/45 R17.
Kāds varbūt var pateikt, kur kompaktam atrodas salona gaisa filtrs ? 98. gads, kondiška, ja tas kko maina
paldies
paldies
Paldies , sanak ka ar r17 es ziema mierigi varesu pabraukt pa sniegu? Nespolesu uz vietas 4-5cm dzila sniega?(ziemas riepas jaunas)dogMa rakstīja:Ja labas riepas, nekādu problēmu ar tiem pašiem 215/45 R17.
Viennozīmīgi nē.
Pie logu tiiriitaaju mehanisma. Klaat var tikt no motortelpas. Nonjemot "sili" pie veejstikla.kriz rakstīja:Kāds varbūt var pateikt, kur kompaktam atrodas salona gaisa filtrs ? 98. gads, kondiška, ja tas kko maina
paldies
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kungi un dāmas, steidzami , var šitās atsperes uzlikt ar TA techinx koilām aizmugurē un kopā ar regulēšanas skrūvi ? Kam ir nezinu, mošk huligānam, garāžā atradu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās, ka nederēs gan, jo nebūs kur regulācijas skrūvi ielikt, vienam galam jābūt platākam, t.i. Gana lielam diametram, lai regulācijas gredzens der. izskatās pēc parastajām e36 sēdinātajaām
Ok, jautājums pie reizes - kā jūs normāli dabūnat nost aizmugurējos suportus? Čo ta grūti tikt klāt un negribas bremžu šļauku vienot nost
Ok, jautājums pie reizes - kā jūs normāli dabūnat nost aizmugurējos suportus? Čo ta grūti tikt klāt un negribas bremžu šļauku vienot nost
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ir nedaudz jāpačakarējas, bet atskrūvēt var... Es vienu muciņu pārfleksēju uz pusēm, lai dabūtu virsū skrūvei.
Ir tak arī vecās labās atslēgas, ar kurām brīvi var atskrūvēt, tik pacietību vajag :)
paldieskompots rakstīja:Pie logu tiiriitaaju mehanisma. Klaat var tikt no motortelpas. Nonjemot "sili" pie veejstikla.kriz rakstīja:Kāds varbūt var pateikt, kur kompaktam atrodas salona gaisa filtrs ? 98. gads, kondiška, ja tas kko maina
paldies
PaldiesShreks rakstīja:Izskatās, ka nederēs gan, jo nebūs kur regulācijas skrūvi ielikt, vienam galam jābūt platākam, t.i. Gana lielam diametram, lai regulācijas gredzens der. izskatās pēc parastajām e36 sēdinātajaām
Shreks rakstīja: Ok, jautājums pie reizes - kā jūs normāli dabūnat nost aizmugurējos suportus? Čo ta grūti tikt klāt un negribas bremžu šļauku vienot nost
sēdēju un prātoju vairākas min, bet tā arī nedaleca, kas tur var sagādāt problēmas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Atskrūvē divas skrūves un ņem nost. Ja grūti nāk nost, pasit ar āmuru, tik galvenais turi ar roku arī, lai nenorauj trubiņu vai dačika vadu. Ļoti elementāri. :)
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Da nē, es vnk gribēju izlamāties, jo izskatās, ka tur gadiem neviens nav liidis iekšā
Grūti tikt apakšējai skrūvei klāt, domāju, vai jūs parasti skruvejat nost bremžu šļauku, jo to man negribas darīt..
Grūti tikt apakšējai skrūvei klāt, domāju, vai jūs parasti skruvejat nost bremžu šļauku, jo to man negribas darīt..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
nee nee, skruves ieedushas, no karstuma, sakarini divas atslegas kopaa un valjaa bus taka likts
...
GA7 rakstīja:e36 touringam ir vēl kautkur štekeris vadiem, kas iet uz aizmugurējām lampām, neskaitot to, kas ir pie plates ar spuldzēm? nedeg atpakaļgaita un miglinieks[pakratoties ieslēdzas] un gabarīts šofera pusē vispār pazuda. Kura vieta čakarē prātu, ja spuldzītes un tas štekeris platē ir pārbaudīti un kontaktpasta arī drošības pēc uzsmērēta.
M50B20 šķauda dodot slodzē.
Zonde strādā
GNN strādā.
Sveces zem 1000km
Spoles veseleas.
Degvielae95 no Lukoil.
kompis stock.
Kur ko labot ? Man vnk strūkst spēka ko iesākt.
Zonde strādā
GNN strādā.
Sveces zem 1000km
Spoles veseleas.
Degvielae95 no Lukoil.
kompis stock.
Kur ko labot ? Man vnk strūkst spēka ko iesākt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Paskaties vai trubas ir veselas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144