PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- …
- 185
- chevron_right
kā sludinājums akuenčiks
Es jau sāku domāt! Ir kur sievasmāti ieskapēt nerunājot par citām extrāmHiperaktīvais rakstīja:
man jau patīk tā ekstra ka visas riepas ir apaļas dekoratīvā rūsa un multifunkcionālais bāgāžnieka turētājs vnk uzrunāja mani, žēl ka jau pārdots un otra tāda nav
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Žēl
tgd panesas sitas ieksh e36.lv
Maxtouring rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=HSNPrVbzM3M
Bet tā arī ir
Kāds pārsteigums, ja želejnieks parastais, braucot uz TA, nevar pat elementāras lietas pārbaudīt/sataisīt, spuldzītes utt?
Es ar tur biju aizbraucis. Nekā jauna neuzināju. AKUM.TESTS. Labs- tāpēc ka jauns,Startera Sistema-normāla palaišana-nekad arī nesmu sūdzējies,Uzlādes Sistēma-nav problēmu ģenerators nesen bija remontā. Kāpec AIRbag lampiņa deg tā arī nevarēja izskaidrot. servisos arī daudzko nomainīja bet tā arī netika galā. Faras OK.
Galigi neparsteidz, bmw ir un paliek - kosnstruktors
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
superīgs maģis https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... akphf.html
nepamanīju nemaz sākumā
Miglenes jau iepriekš izņēma jo tās ir dārgākās priekš šī
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- …