Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1410
- 1411
- 1412
- 1413
- 1414
- …
- 2228
- chevron_right

http://financenet.tvnet.lv/zinas/586421 ... lidmasinasValtersZ rakstīja:Kur to var redz'et ?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Aha, moins, un kā mēs viņus tā un šitā, ka tavuseeingman rakstīja:ak jus viņus visus atbalstat sia lieli kungi?.... sudu tikai taisat!
![]()

Mūsu tupās 100 pieres saņem vismazāk, kā jebkur citur ES, taču citās ES valstiņās šie saņem pa ķeksi. Te, nav pamata celt, neko tādu nav izdarījuši, lai sevi tā atalgotu, citiem uz papīra 10 ebrejus pieliek, sev 700 ebrejus, ģeniāli.
Visa Latvija ir zagļu valstiņa, zog zevs, zog pašvaldības un to struktūras, zog nakuj visi.
Iesaku zagt visiem, ka put.

Nopietni, zogam, bez pārmetumiem, pizģījam ko varam.

cik gadus tu esi nostrādājis kā deputāts vai ar to saistītā iestādē, lai spētu kompetenti spriest par to, ko viņi dara vai nē?Rob rakstīja:Aha, moins, un kā mēs viņus tā un šitā, ka tavuseeingman rakstīja:ak jus viņus visus atbalstat sia lieli kungi?.... sudu tikai taisat!
![]()
![]()
Mūsu tupās 100 pieres saņem vismazāk, kā jebkur citur ES, taču citās ES valstiņās šie saņem pa ķeksi. Te, nav pamata celt, neko tādu nav izdarījuši, lai sevi tā atalgotu, citiem uz papīra 10 ebrejus pieliek, sev 700 ebrejus, ģeniāli.
Visa Latvija ir zagļu valstiņa, zog zevs, zog pašvaldības un to struktūras, zog nakuj visi.
Iesaku zagt visiem, ka put.![]()
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

I mean, jūs tagad cenšaties apgalvot, ka tas cik saņem skolotājs ir tiešā veidā atkarīgs no tā, cik daudz saņem deputāts vai cik cītīgi strādā deputāts?
protams, ir ārkārtīgi viegli bļaut WISI ZAGLJI UN MAWKAZ NEVIENS NEKO NEDARA un vaidēt par to, kāpēc pats par vēl lielāku nekā nedarīšanu saņem daudz mazāk kā gribētos.
Taisinība ir ceha viedoklim, kas apgalvo, ka jārada tāda vide, lai saeimā rautos strādāt ne tikai neizdevušies aktieri, sportisti un klauni pa dzīvi, bet nozares speciālisti un cilvēki kas kaut ko saprot no tā ko dara.
Un par tiem nodokļiem - raksta autors uzlicis virsrakstu "slitkas ziņās VISIEM auto vadītājiem", lai visi kā aitas spiestu uz virsraksta un kačātu lapai skatījumus. Iedziļinoties tekstā pagaidām reti kurš pamana, ka tā nodokļu celšāna attiecās tikai uz komerctransportu. Bet nē, poh, jau gatavi protestus taistīt. Tad nu jājautā - jūs paši vispār zinat pret ko taisaties protestēt?
protams, ir ārkārtīgi viegli bļaut WISI ZAGLJI UN MAWKAZ NEVIENS NEKO NEDARA un vaidēt par to, kāpēc pats par vēl lielāku nekā nedarīšanu saņem daudz mazāk kā gribētos.
Taisinība ir ceha viedoklim, kas apgalvo, ka jārada tāda vide, lai saeimā rautos strādāt ne tikai neizdevušies aktieri, sportisti un klauni pa dzīvi, bet nozares speciālisti un cilvēki kas kaut ko saprot no tā ko dara.
Un par tiem nodokļiem - raksta autors uzlicis virsrakstu "slitkas ziņās VISIEM auto vadītājiem", lai visi kā aitas spiestu uz virsraksta un kačātu lapai skatījumus. Iedziļinoties tekstā pagaidām reti kurš pamana, ka tā nodokļu celšāna attiecās tikai uz komerctransportu. Bet nē, poh, jau gatavi protestus taistīt. Tad nu jājautā - jūs paši vispār zinat pret ko taisaties protestēt?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Tā jau varētu visiem un par visu teikt, visiem ir jāaizveras un jāklusē kā vienmēr, jo neesi kompetents, kā jau latiši.ch. rakstīja:cik gadus tu esi nostrādājis kā deputāts vai ar to saistītā iestādē, lai spētu kompetenti spriest par to, ko viņi dara vai nē?Rob rakstīja:Aha, moins, un kā mēs viņus tā un šitā, ka tavuseeingman rakstīja:ak jus viņus visus atbalstat sia lieli kungi?.... sudu tikai taisat!
![]()
![]()
Iesaku zagt visiem, ka put.![]()
Man vienalga cik saņem skolotājs, bet algu viņiem nepacēla, lai gan tūlīt pēc ikgadējā skolotāju streika paceļ sev.
Pofih, tas ir iemesls kāpēc pāris gadus nelasu ziņas, bet ja man jādomā, ko darīt, kad bērnudārzs nestrādā dēļ streika, kur likt bērnu, kamēr mums visiem jāstrādā, taču tupie pauri izvēlas pacelt savas algas, nevis skolotāju, lai šie pieveras un strādā, tā pat kā man pēc tavām domām, jo neesmu deputāts un kompetents.
Par transportu jā, tas ko tur uzrakstīja neatiecas uz nevienu žurku, nu varbūt tikai dažām, bet šaubos ka te tāda ir, taču mediji ir cūkas, tas ir skaidrs.
Un, es neuzskatu, ka es neko nedaru. Es štukoju, kā zagt, tā pat kā visi.

Ja jau esi tik gudrs, rodas jautājums, KĀ SANĀCIS, ka esi palaidis garām ienākumu nevienlīdzības katastrofu ekonomikā? Zini kāds ir normāls rādītājs? 10x - tas nozīmē, ka pēdējais bomzis sētnieks, vai maximas pārdevēja var saņemt UN SAŅEMS tikai 10x mazāku algu kādu saņem teiksim lielie zagļi, valstvīri un tml.ch. rakstīja:I mean, jūs tagad cenšaties apgalvot, ka tas cik saņem skolotājs ir tiešā veidā atkarīgs no tā, cik daudz saņem deputāts vai cik cītīgi strādā deputāts?
Kāda ir reālā situācija? 100x vairāk? 10 000x reizes vairāk? 100 000 reižu vairāk? Skolotājs saņems 100 eur, saeimas oligarhs 10 000 EUR - un tavuprāt, skolotājs 1000x nevērtīgāku darbu priekš sabiedrības veicis nekā tie pedofīli saeimā?
Diegabiksis

Kam saeimā alga (par konkrēto amatu) ir 10k? Un minimālā alga ir 100€?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Mby ne pedofiili , bet cùkas gan. Un brīnās, ka visi brauc prom un NEATGRIEŽŠANOS.
Bieži tāda doma ir un gribās visu pamest ,un doties pie kāda paziņas uz UK/SWED,USA. Bet kāpēc to nedaru? Jo mīlu savu dzimteni un nevaru pat 2vas ned. izturēt kkur citur. Alga ir samērā laba, patstāvìgs darbs,gan sev, gan draudzenei. Bet ja viņi tā turpinās, tad diemžēl nekas cits neatliks.
Sev algas ceļ, kaut tā jau vidēji viens resnais tur pelna ~3500. Un pēc manām domām , īsti nodarbina savus prātus un kko dara valsts labā labi ja 10% no resnajiem/tievajiem augsti izglìtotajiem deputātiem/ministriem un viņu visu palīgiem. Bet pārējie domă tikkai kă gūt paşlabumu. Nerēķinoties uz to , ka ar savām darbībām/lēmumiem aizskar tautiešus/iedzīvotājus.
Kr4 kko te aizrakstijos. CŪKAS un viss. Lai nodverās savu laķeņu šnorēs savās krutajās mājās pie dārgajām lustrām.
Un letiņi jau sen ir pierādiijuši , ka iedzīvotājiem /tautiešiem nav ne rakstura ne teikśanas par to visu... streiks??? Paaris desmiti jaunieši izsitiis logus, apzags LB. Streiks ir čista neko nedarīt. Lai viss apstājas. Bet nu starp visiem ir arì , kas meklees labu. "A vot redzi, tie tur streiko, es nee, mby tikshu pie preemijas" aj lai izp*** dirs** tie resnie un bāž vien kabatās. Te nekad nebūs attieksme pat ciešama , kur nu vel laba.

Bieži tāda doma ir un gribās visu pamest ,un doties pie kāda paziņas uz UK/SWED,USA. Bet kāpēc to nedaru? Jo mīlu savu dzimteni un nevaru pat 2vas ned. izturēt kkur citur. Alga ir samērā laba, patstāvìgs darbs,gan sev, gan draudzenei. Bet ja viņi tā turpinās, tad diemžēl nekas cits neatliks.
Sev algas ceļ, kaut tā jau vidēji viens resnais tur pelna ~3500. Un pēc manām domām , īsti nodarbina savus prātus un kko dara valsts labā labi ja 10% no resnajiem/tievajiem augsti izglìtotajiem deputātiem/ministriem un viņu visu palīgiem. Bet pārējie domă tikkai kă gūt paşlabumu. Nerēķinoties uz to , ka ar savām darbībām/lēmumiem aizskar tautiešus/iedzīvotājus.
Kr4 kko te aizrakstijos. CŪKAS un viss. Lai nodverās savu laķeņu šnorēs savās krutajās mājās pie dārgajām lustrām.
Un letiņi jau sen ir pierādiijuši , ka iedzīvotājiem /tautiešiem nav ne rakstura ne teikśanas par to visu... streiks??? Paaris desmiti jaunieši izsitiis logus, apzags LB. Streiks ir čista neko nedarīt. Lai viss apstājas. Bet nu starp visiem ir arì , kas meklees labu. "A vot redzi, tie tur streiko, es nee, mby tikshu pie preemijas" aj lai izp*** dirs** tie resnie un bāž vien kabatās. Te nekad nebūs attieksme pat ciešama , kur nu vel laba.

Vai es vienīgais saskatīju sakarību? Runas gāja par reizēm. Cik reizes vairāk. Man personīgi slinkums un sāk nākt miegs pēc nakts maiņas, bet varētu pameklēt, kaut vai kaimiņzemju ciparus. Man dažreiz besī, ka salīdzina Latviju ar Skandināviju, pietiek ar kaimiņiem.ch. rakstīja:Kam saeimā alga (par konkrēto amatu) ir 10k? Un minimālā alga ir 100€?

Daļēji piekrītu, ja atmet vulgārismu. Lēmumi tiešām, dažreiz ir neloģiski, pretrunā ar jebko.ElvijsR rakstīja:Mby ne pedofiili , bet cùkas gan. Un brīnās, ka visi brauc prom un NEATGRIEŽŠANOS.
Ak jā, ar nākamo gadu, mūsu jaukā valstiņa pielika 10 žīdēnus pie minimalkas uz papīra ( mani un pieņemu ka lielāko daļu šejieniešu tas neietekmē, jo saņem virs minimalkas ), taču tiem ( lielākā daļa gandrīz ) kas dzīvo daudzstāvu namos ar apsaimniekotāju, tiks piemērots pvn apsaimniekošanai, kas līdz šim netika darīts, nenoslinkoju, apskatījos, pvn netika piemērots apsaimniekošanai un zemes nomai, tagad gaidām, gad apliks arī zemes nomu, un 12% pvn pacels uz 21%. Tas aptuveni pasākumu sadārdzinās par kādiem 7 ebrejiem uz papīra, manā gadījumā, apsaimniekošana ir kādi 20 jurēni, tas ar pvn būs + vismaz 4 eināri uz ķepas. Piekrītu, nav daudz, bet ja no katra paņem, forša summa sanāk. No vienas puses kaut ko šie iedot, no otras paņem atpakaļ, jeb šajā gadījumā, kad saņem vairāk par minimalku, tikai atņem.
Lieliska valstiņa, ne?

Es neviena bridi nesaku ka skolotaji, mediķi un pat pensionari nav pelnijuši daudz lielaku atalgojumu, bet no kurienes jūsuprāt tam var dabūt līdzekļus? Dzemdēt?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Un ja jau saeimā var iekļūt pīnīgi lohi un nekas nav jādara un var smelt lielo piķi, tad kapec jūs tur jau neesat?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Mediju virsraksts ar to, ka attiecas uz visiem autovadītājiem bija domāts ar degvielas cenu kāpumu, uzņēmu transportiem pārejais.Rob rakstīja:
Tā jau varētu visiem un par visu teikt, visiem ir jāaizveras un jāklusē kā vienmēr, jo neesi kompetents, kā jau latiši.
Man vienalga cik saņem skolotājs, bet algu viņiem nepacēla, lai gan tūlīt pēc ikgadējā skolotāju streika paceļ sev.
Pofih, tas ir iemesls kāpēc pāris gadus nelasu ziņas, bet ja man jādomā, ko darīt, kad bērnudārzs nestrādā dēļ streika, kur likt bērnu, kamēr mums visiem jāstrādā, taču tupie pauri izvēlas pacelt savas algas, nevis skolotāju, lai šie pieveras un strādā, tā pat kā man pēc tavām domām, jo neesmu deputāts un kompetents.
Par transportu jā, tas ko tur uzrakstīja neatiecas uz nevienu žurku, nu varbūt tikai dažām, bet šaubos ka te tāda ir, taču mediji ir cūkas, tas ir skaidrs.
Un, es neuzskatu, ka es neko nedaru. Es štukoju, kā zagt, tā pat kā visi.

Tādēļ, ka saeimā taču iet tikai lohi. Labāk reģipsi paneļmājās pa 300e skrūvēt un lamāties, cik visa pasaule lieli lohi.ch. rakstīja:Un ja jau saeimā var iekļūt pīnīgi lohi un nekas nav jādara un var smelt lielo piķi, tad kapec jūs tur jau neesat?

lohiem svetki, atkal sudu taisam ja?! (lasīt ar krievu akcentu)

Bez garumzīmēm citādāk nelasāsseeingman rakstīja:lohiem svetki, atkal sudu taisam ja?! (lasīt ar krievu akcentu)

Ārpus e36 lapas maziņais.ValtersZ rakstīja:Kur to var redz'et ?

Ir vairāk kā skaidrs, ka Tu barojies no tās siles.Svechturis rakstīja:ch. rakstīja:Es neviena bridi nesaku ka skolotaji, mediķi un pat pensionari nav pelnijuši daudz lielaku atalgojumu, bet no kurienes jūsuprāt tam var dabūt līdzekļus? Dzemdēt?

Ja pārdodot šo to, man sanāktu vismaz maza mājele ārzemēs - jau rīt kravātu koferus. Taču zinu, cik ārzemēs piķo NĪ, tamdēļ joprojām esmu te.
Tu jautā, no kurienes ņemt līdzekļus. Zelta grālis - PĀRSTĀT ZAGT! Un man negribētos uzskatīt, ka runāju ar 14 gadīgu zēnu, kuram jāstāsta, ka noformēt jebkuru NĪ, auto u. tml. var uz brāļiem, māsām, sievām utt un tml. Pagrīdes miljonāriem vispār shēmas - ka turies. Vietā kur piehaltūrēju - to redzu.
Pēdējais labojis Svechturis - 02 Dec 2015, 12:29, kopā labots 1 reizi.
Diegabiksis

Jā, grūti gan, visi apkārt zog un tu vienīgais nabadziņš kuram nesanāk...Svechturis rakstīja:Ir vairāk kā skaidrs, ka Tu barojies no tās siles.ch. rakstīja:Es neviena bridi nesaku ka skolotaji, mediķi un pat pensionari nav pelnijuši daudz lielaku atalgojumu, bet no kurienes jūsuprāt tam var dabūt līdzekļus? Dzemdēt?Jo garīgi vesels cilvēks nevar aizstāvētu genocīda valdību.
Ja pārdodot šo to, man sanāktu vismaz maza mājele ārzemēs - jau rīt kravātu koferus. Taču zinu, cik ārzemēs piķo NĪ, tamdēļ joprojām esmu te.
Tu jautā, no kurienes ņemt līdzekļus. Zelta grālis - PĀRSTĀT ZAGT! Un man negribētos uzskatīt, ka runāju ar 14 gadīgu zēnu, kuram jāstāsta, ka noformēt jebkuru NĪ, auto u. tml. var uz brāļiem, māsām, sievām utt un tml. Pagrīdes miljonāriem vispār shēmas - ka turies. Vietā kur piehaltūrēju - to redzu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1410
- 1411
- 1412
- 1413
- 1414
- …
- 2228