Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1413
- 1414
- 1415
- 1416
- 1417
- …
- 2228
- chevron_right

Tāpēc, ka domā ar domā ar dirsubaumanis rakstīja:droši , es jau arī iemetu savu ziemas miseniInferno rakstīja:Varbūt jāiemet savs kaplis pa kosmosu iekšā?![]()
vnk vāks kādos kosmosos viņus tagad tirgo , vel pagajušogad kaut kādus 1.6 1.8 un 2.5 tds vareja pa 300 eur kaudzi nopirkt , tagad 1k prasa par kaut kādu mizu bez TA

Pierūcināšu un iemetīšu, joka pēc. Mož varka sanāksbaumanis rakstīja:droši , es jau arī iemetu savu ziemas miseniInferno rakstīja:Varbūt jāiemet savs kaplis pa kosmosu iekšā?![]()
vnk vāks kādos kosmosos viņus tagad tirgo , vel pagajušogad kaut kādus 1.6 1.8 un 2.5 tds vareja pa 300 eur kaudzi nopirkt , tagad 1k prasa par kaut kādu mizu bez TA

Ja motors sprāgonis, tad jā, jēga nekāda. Bet, ja motors dzīvotājs, tad uz dažiem ziemas mēnešiem būtu ņemams un pēctam karotēsedzis rakstīja:Starpcitu kupeju bjiu šodien aizbraucis paskatīties, jo čoms meklē ziemas kapli, ej tu bitēs pupās matos, bagūzis tur tā nopuvis, ka roku var iebāzt iekšā neatverot vāku, nu nav jēga pat neko stāstīt, kuzavs ir beigtāks par beigtu, salona nav, motors metams, šie man saka nu labi pa 600 savāc, es tik pasmējos un notinos. Pat reāli 350 nedotu, jo tur nav neviena pati dzīva vieta

redzēju facebook video kur kaut kāds ārzemēs dzīvojošs latvietis izsaka savu viedokli par LV notiekošo, bet vairs nevaru atrast to video. Mošk kāds var link iemest ?

Njā CaK, interesanti ko tas mietpilsonis par šo domā...CaK rakstīja: mežā dzimušam un augušam mietpilsonim izskaidroju, kāpēc es varu gudri dirst par foto tēmu.
Biju tomēr drusku labākās domās par tevi...

ZzevsS rakstīja:Njā CaK, interesanti ko tas mietpilsonis par šo domā...CaK rakstīja: mežā dzimušam un augušam mietpilsonim izskaidroju, kāpēc es varu gudri dirst par foto tēmu.
godīgi sakot man vienalga

protams melošu, ja nejutīšos pagodināts cienīto CaK satikt kādā mītiņā, gribēsies paklausīties viedokli par sevi acīs skatoties
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Man taču vienalga, ko viņš domā!ZzevsS rakstīja:Njā CaK, interesanti ko tas mietpilsonis par šo domā...CaK rakstīja: mežā dzimušam un augušam mietpilsonim izskaidroju, kāpēc es varu gudri dirst par foto tēmu.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahCaK rakstīja:Es vnk. ceru, ka nākamreiz, pirms kādam dirst virsū, viņš padomās.

PS. ej uz fotoblog'u, tur tādu kā tu ir daudz

Ja godīgi, es nesaprotu kāpēc tu man piesienies! Es taču tevi lieku mierā. Darīt nav ko vai zema pašapziņa?

Le pizģec te diskusija, visi tik kruti, ka nav ko dirst pasūtīt.
Manā necilajā skatījumā kalendāra kadri šogad nav nekas ūber, bet nav arī pilnīga tufta - īstenībā atbilst foruma līmenim. Pats no tām visām bildēm nobalsoju par četrām, bet par ko jūs visi te krānus staipat un zīmuļus birdinat, man tā arī nav saprotams.
Ai, īstenībā pohuj, šodien hennessy
Manā necilajā skatījumā kalendāra kadri šogad nav nekas ūber, bet nav arī pilnīga tufta - īstenībā atbilst foruma līmenim. Pats no tām visām bildēm nobalsoju par četrām, bet par ko jūs visi te krānus staipat un zīmuļus birdinat, man tā arī nav saprotams.
Ai, īstenībā pohuj, šodien hennessy

1 vai 2 bildes bija ar puslīdz oem riepu izmēru, par tām arī nobalsoju, esmu ļoti vīlies

Šaurās pieres mobilizējas?Pjērs rakstīja:Atradu! http://latvija.tomstv.lv/arzemju-latvie ... u-celsanu/

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

nu jau tu strauji dodies virziena lai klutu par manu elkukars rakstīja:1 vai 2 bildes bija ar puslīdz oem riepu izmēru, par tām arī nobalsoju, esmu ļoti vīlies![]()

Man arī atbilst oem izmēram?kars rakstīja:1 vai 2 bildes bija ar puslīdz oem riepu izmēru, par tām arī nobalsoju, esmu ļoti vīlies[emoji38]

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Par tevi arī balsoju un nr23

Iespējams, viņš tavu postu neredz, jo tā pat kā mani, un dažus citus, ir pievienojis sarakstam, kuru komentus neredz.Azbests rakstīja:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahCaK rakstīja:Es vnk. ceru, ka nākamreiz, pirms kādam dirst virsū, viņš padomās.![]()
![]()
![]()
PS. ej uz fotoblog'u, tur tādu kā tu ir daudz
Negribu atkārtoties, jo mani vārdi par šo indivīdu būtu diezgan vulgāri.

es kā saprotu, tad te jau daudziem ir diezgan spēcīgs viedoklis par konkrēto indivīdu radiesRob rakstīja: Iespējams, viņš tavu postu neredz, jo tā pat kā mani, un dažus citus, ir pievienojis sarakstam, kuru komentus neredz.
Negribu atkārtoties, jo mani vārdi par šo indivīdu būtu diezgan vulgāri.

Jā, viņš reāli kaitina, un labi ka neesmu dzīvē viņu saticis, jo ja viņš ir tik pat stulbs realitātē, kontūzija ir viņa otrais vārds.Azbests rakstīja:
es kā saprotu, tad te jau daudziem ir diezgan spēcīgs viedoklis par konkrēto indivīdu radies

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1413
- 1414
- 1415
- 1416
- 1417
- …
- 2228