Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1415
- 1416
- 1417
- 1418
- 1419
- …
- 2228
- chevron_right

Jumts laikam ir pats pēdējais kam sapūt...gleizds rakstīja:ja sapūst jumts - uztaisi baurufunkyasshit rakstīja:Vienalga, cik neglīts, ja tā ir maz, tas ir vērtīgs, kas ir pavisam loģiski. Mani vairāk ieinteresēja šitais - "These TC cars can be built for the owner at any time, after-market; you supply the car to be converted." Tā kā tas uzreiz kļūst krietni mazāk vērtīgs, teorētiski.

Ir jau, kas špricē karstu par bauriem
Bet, nu, apgalvoju, ka viņiem nav gaumes

Labots: tā pat kā visas Alpinas ir neglītas

Labots: tā pat kā visas Alpinas ir neglītas

Pēdējais labojis dzhonsons - 03 Dec 2015, 21:13, kopā labots 1 reizi.

tas vairāk kā joks,bet reāli ir redzēti gadījumi, ka pie lūkas izpūst caurumsZzevsS rakstīja:Jumts laikam ir pats pēdējais kam sapūt...gleizds rakstīja:ja sapūst jumts - uztaisi baurufunkyasshit rakstīja:Vienalga, cik neglīts, ja tā ir maz, tas ir vērtīgs, kas ir pavisam loģiski. Mani vairāk ieinteresēja šitais - "These TC cars can be built for the owner at any time, after-market; you supply the car to be converted." Tā kā tas uzreiz kļūst krietni mazāk vērtīgs, teorētiski.

Bija cepiens. Un tipiski, kā jau virtuvē. Visi pacepjās, un tipiski latviešiem viss arī norimst.gastello rakstīja:Ko teiktu ja mēs sarikotu lielu piketu??ne tikai e46.lv e36.lv smotra Riga.un vel daudzi, un brauktu uz Rīgu!!!Pret lielo ministru algu pacelšanu un pret auto nodokļu pacelšanu.sarosamies,cerams administrātori sadzirdēs mani, nezinu kā jūs bet es to nevaru norīt.
Nāk 5diena, un viss tiks aizmirsts

te ir kāds savējais no ķengaraga, vai tie ir vienkārši caurbraucēji kas ar saviem sešpodniekiem gāzē un spolē? 

Tak te lielākā daļa no Rīgas, kāda starpība, ķengarags, pļavnieki, jugla vai ziepītis, tā visa ir Rīga, un visi tur braukā savā sulā.70cc rakstīja:te ir kāds savējais no ķengaraga, vai tie ir vienkārši caurbraucēji kas ar saviem sešpodniekiem gāzē un spolē?
iet runa konkreeti par tumsu kupeju 6cyl kas regulaari pec 21:00 lien ara un kraamee vieniitiiRob rakstīja:Tak te lielākā daļa no Rīgas, kāda starpība, ķengarags, pļavnieki, jugla vai ziepītis, tā visa ir Rīga, un visi tur braukā savā sulā.70cc rakstīja:te ir kāds savējais no ķengaraga, vai tie ir vienkārši caurbraucēji kas ar saviem sešpodniekiem gāzē un spolē?

Man gan Ķengaragā kiršu sarkans (laikam) sedans praktiski katru dienu gāzē garām (šad tad arī citas žurkas parādās). Nebaidās palidot arī dienas laikā pa ceļu, kas iet gar pašu skolu, kur staigā daudz bērni! 

d[-_-]b

Kur palika puikkas e36 topics?
Sāku lasīt edžas cepienu par ķekavas arkām, spiežu nākamā lapa un parādās, ka topiks neeksistē vairs.
Nokavēju visu

Sāku lasīt edžas cepienu par ķekavas arkām, spiežu nākamā lapa un parādās, ka topiks neeksistē vairs.
Nokavēju visu

Tika izdzēsts, tik žēl, ka es pats nepaspēju izlasīt ko par mani sarakstijuši, uzsit whatsapp, pastāstiValtersD rakstīja:Kur palika puikkas e36 topics?
Nokavēju visu![]()

Puika atsutija pmu un ludza izdzest. Ta ka jau sen to velejos izdarit man divreiz nebija jasaka.
Redzeju tikai ka viss piespamots. Kas tur notikās?

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Long storry short:ch. rakstīja:Puika atsutija pmu un ludza izdzest. Ta ka jau sen to velejos izdarit man divreiz nebija jasaka.![]()
Gribēja pārdot un lietotājs edzis aizbrauca apskatīties. Secināja, ka metiens. Virsbūve krietni šaubīgā stāvoklī, "felony form" uzlikas - ķekavas padjobka, no solītajām detaļām maz kas uz auto. Un tad panesās spams

ā, +1 par izdzēšanu

Šis tiešām ir atsaldēts, vairākas reizes manīts atvelkot pa Ikšķiles ielu.Dj Plosky rakstīja:Man gan Ķengaragā kiršu sarkans (laikam) sedans praktiski katru dienu gāzē garām (šad tad arī citas žurkas parādās). Nebaidās palidot arī dienas laikā pa ceļu, kas iet gar pašu skolu, kur staigā daudz bērni!
Notika tas kas vienmēr. Minhauzens Uzkruķīja topiku ar safistu e36, stiklšķiedru smērēja visiem acīs kā REAL OEM mantu, beigās neizturēja krituku, izdzēsās. Nekas, drīz būs atpakaļ ar nākošo projektu un felony form arkām.ch. rakstīja:Puika atsutija pmu un ludza izdzest. Ta ka jau sen to velejos izdarit man divreiz nebija jasaka.![]()

Katru vakaru dzirdu kā aizvelk . Ap 22 sak man liekas braukatkaashux rakstīja:Šis tiešām ir atsaldēts, vairākas reizes manīts atvelkot pa Ikšķiles ielu.Dj Plosky rakstīja:Man gan Ķengaragā kiršu sarkans (laikam) sedans praktiski katru dienu gāzē garām (šad tad arī citas žurkas parādās). Nebaidās palidot arī dienas laikā pa ceļu, kas iet gar pašu skolu, kur staigā daudz bērni!

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Jāsagaida un jāsakačā pa počkāmkopitar rakstīja:Katru vakaru dzirdu kā aizvelk . Ap 22 sak man liekas braukatkaashux rakstīja:Šis tiešām ir atsaldēts, vairākas reizes manīts atvelkot pa Ikšķiles ielu.Dj Plosky rakstīja:Man gan Ķengaragā kiršu sarkans (laikam) sedans praktiski katru dienu gāzē garām (šad tad arī citas žurkas parādās). Nebaidās palidot arī dienas laikā pa ceļu, kas iet gar pašu skolu, kur staigā daudz bērni!

Hah nesen palidoja garam 

Es jau to sen pamanijuDj Plosky rakstīja:Mums te jau vesela Kengas banda sāk vākties!

Tas ir tikai normāli. Ikskiles ielas banda 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1415
- 1416
- 1417
- 1418
- 1419