Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1427
- 1428
- 1429
- 1430
- 1431
- …
- 2228
- chevron_right

Agafu.
Kā jau visur mēģina pārvilināt no citiem jau labus, gatavus mehus.
Šomēnes atnāca jauns čalis bez izglītības, apskaužams temps, galva cik izskatās uz pleciem ir, apmācīs knifus un elementāru elektrību un pēc pāris mēnešiem noteikti pelnīs četrciparu skaitli.
Ron.
Pārsvarā visiem servisiem, kur nepieciešams spēcīgs elektriķis, tāds jau ir sagādāts no seniem laikiem, otrs (sevišķi jauns, kuram jāgaida pāris gadi kamēr apsitīsies un iegūs pieredzes bāzi) nafig nav vajadzīgs. Rotācijas elektriķu vidū praktiski nav. Studentiem ar interesi par elektrību/diagnostiku vienīgā cerība dīleri un jaunizceptie servisi.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Šomēnes atnāca jauns čalis bez izglītības, apskaužams temps, galva cik izskatās uz pleciem ir, apmācīs knifus un elementāru elektrību un pēc pāris mēnešiem noteikti pelnīs četrciparu skaitli.
Ron.
Pārsvarā visiem servisiem, kur nepieciešams spēcīgs elektriķis, tāds jau ir sagādāts no seniem laikiem, otrs (sevišķi jauns, kuram jāgaida pāris gadi kamēr apsitīsies un iegūs pieredzes bāzi) nafig nav vajadzīgs. Rotācijas elektriķu vidū praktiski nav. Studentiem ar interesi par elektrību/diagnostiku vienīgā cerība dīleri un jaunizceptie servisi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

he9600 rakstīja:Agafu.
Ron.
Netēmē tik augstu

Te 99 % elektriķu neprot odometru....

ko nu ākstās, kur tādas algas Rīgā? Kaut rīt aizskrietu strādāt.he9600 rakstīja:1k, ja ir ko skrūvēt, var nopelnīt pat nepiepūloties. Jau 1.5k nākas retāk iet pīppauzēs un kādu h pāris reizes palikt ilgāk. Bet, bet tā ir sfēra, kurā ir izteiktas sezonas, rudenī/ziemā (lasīt apkures sezona, skola utt) darba ir krietni mazāk un vari kaut vai izplesties, bet vairāk par k nesanāks.
Par to, ka students pat neparādot savas spējas grib $$, dream on. Parādi, ko tu spēj, cik ātri, atbildīgi strādā, ja būsi ar potenciālu, darba devējs pats tev piedāvās procentus no padarītā ar cerību noturēt tevi pēc prakses. Tā ir viena no retajām nozarēm, kur tavs izglītības papīrs tiešām nav plika graša vērts bez prakses, daudz reizes vērtīgāki ir maksas semināri/kursi, kad jau esi apsities tajā un skaidri zini ko tev vajag.
Iesaku mēģināt tikt praksē pie kāda dīlera.

Diegabiksis

Un tas ir kaut kāds kosmoss? Ja pārvērš vecajā valūtā, tie ir tik 700ls, treknajos par to neviens pakaļu nekustinātu.
Ir kādreiz bijusi arī 250ls alga, kā jau minēju, viss atkarīgs no darba apjoma un "gemoroju/dolgostroju" procenta.
Dzīvoju mazpilsētā, bet domāju, ka Rīgā algas taspats. Pārsvarā visur 30-40% no normstundas/darbstundas, atšķiras tik cik daudz dalās ar valsti.
Ir kādreiz bijusi arī 250ls alga, kā jau minēju, viss atkarīgs no darba apjoma un "gemoroju/dolgostroju" procenta.
Dzīvoju mazpilsētā, bet domāju, ka Rīgā algas taspats. Pārsvarā visur 30-40% no normstundas/darbstundas, atšķiras tik cik daudz dalās ar valsti.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma

Mākoņos nelidinos. Būts tiešām daudzās firmās. Kad man maksāja 600,- EUR/mēn, attieksme bija
"jebatj zēniņ, Tev tak ahūnā alga, kāpēc firmai vēl miljonus neesi uzzīmējis".
"jebatj zēniņ, Tev tak ahūnā alga, kāpēc firmai vēl miljonus neesi uzzīmējis".
Diegabiksis

Man laukos uz rokas ir 4e/h un pa vakariem piepelnos labojot mašīnas pie sevis garāžā
mēn. ap 1k sanāk uz rokas, kā kuru mēnesi citreiz mazāk citreiz vairāk.

Mazpilsētā ir nedaudz vieglāks tas tirgus. Dīleru nav, tie ir vai nu tālu, vai dārgi. Tas tirgus konkurēšanas ziņā ir krietni maigāks dēļ tā, ka var iziet uz to - nav kur citur taisīt savu mašīnu. Ja vēl tas nav vidējais uralizētais serviss, kur rokas strādā ātrāk par galvu. Viss tiek izdarīts, bet tikai apmierinoši. Taču neaizmirsīsim, ka mums katram ir savas prasības pret darba kvalitāti, ne tā?he9600 rakstīja:Un tas ir kaut kāds kosmoss? Ja pārvērš vecajā valūtā, tie ir tik 700ls, treknajos par to neviens pakaļu nekustinātu.

Pieņemu, ka aplokšņu nauda slīd griezdamās.māriņš rakstīja:Man laukos uz rokas ir 4e/h un pa vakariem piepelnos labojot mašīnas pie sevis garāžā

Nu nemelošu 50/50Rob rakstīja:Pieņemu, ka aplokšņu nauda slīd griezdamās.māriņš rakstīja:Man laukos uz rokas ir 4e/h un pa vakariem piepelnos labojot mašīnas pie sevis garāžā

Skrīnšotu nosūtīju vidam. ne jau tāpēc, lai tevi iegāztu, bet gan tāpēc, lai parādītu vidam, ka viņi ir lohi un nejēdz sakārtot nodokļus. Besī arā man tas šķūnis!māriņš rakstīja:Nu nemelošu 50/50Rob rakstīja:Pieņemu, ka aplokšņu nauda slīd griezdamās.māriņš rakstīja:Man laukos uz rokas ir 4e/h un pa vakariem piepelnos labojot mašīnas pie sevis garāžā
Āksts. Cerams, ka tomēr sarkasms.

Tak.. cak ir šejienes vietējais klauns. Lai gan, viņa reputācija iet pa priekšu pašam, tā kā, varbūt tas nebija sarkasms. 
Tikai tad viņš iegāž pats sevi, jo skrūvēt pats nemāk

Tikai tad viņš iegāž pats sevi, jo skrūvēt pats nemāk

Par Caku vajadzetu filmu uznjemt gada Losis Latvija! 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Man pa lielam vienalga, pats to neatbalstu.
Bet arī neatbalstu, ka kungiem un dāmām saimā ir tik smukas algas par to kur mēs esam šobrīd un par to ka veselības ministrs pēc četriem gadiem ir ārlietu ministrs un vēl pēc četriem aizsardzības minists.
Principā valstī viss ir kārtībā!
Ja es Darītu kā tu Cak es varētu izčakarēt visas iestādes kurās esmu strādājis un biežāk uzturējies ne tikai pa nodokļiem, bet arī par uguns drošību un vēl viss kaut ko.
Es vienkārši neesmu ieinteresēts čakarēt citiem dzīvi, jo katrs vēlas nopelnīt, es sūdzos tikai par svarīgām lietām.
Es neko nezinu es biju Ķīnā

Bet arī neatbalstu, ka kungiem un dāmām saimā ir tik smukas algas par to kur mēs esam šobrīd un par to ka veselības ministrs pēc četriem gadiem ir ārlietu ministrs un vēl pēc četriem aizsardzības minists.
Ja es Darītu kā tu Cak es varētu izčakarēt visas iestādes kurās esmu strādājis un biežāk uzturējies ne tikai pa nodokļiem, bet arī par uguns drošību un vēl viss kaut ko.
Es vienkārši neesmu ieinteresēts čakarēt citiem dzīvi, jo katrs vēlas nopelnīt, es sūdzos tikai par svarīgām lietām.

Cak droši vien par mentu strādā, tie ir stukačas kopš bērnu dārzabestbmw rakstīja:Par Caku vajadzetu filmu uznjemt gada Losis Latvija!

Ne tu man radinieks, nekas. Pohuj par tevi, bet vēlreiz atkārtoju - es šoreiz nevienu negibu iegāzt.māriņš rakstīja:Man pa lielam vienalga, pats to neatbalstu.
Cak droši vien par mentu strādā, tie ir stukačas kopš bērnu dārzabestbmw rakstīja:Par Caku vajadzetu filmu uznjemt gada Losis Latvija!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kur tavas sprauslas, kur tavas riepas?
Pāri no visa nav palicis vairs nekas.
Pirkstos kūp cigarete,
Glāzē mirdz sarkanvīns,
Izkūst tie tavi virzulii kā parafīns.
Skatiens pār telpu leni kā dūmi krīt,
Nezini vēl, vai pieskilsi citurīt.
Sēdi pie plaisas galva,
Gaidi, kad pietiks nauda.
Bet varēja būt arī viss kādreiz savādāk.
Tavos stobros dziestot kvēl
japanu svecu dzirksteles,
Un tev sevis mazliet žēl,
Ka šī miskaste vairs uz prieksu neies.
Pirkstos kūp cigarete,
Glāzē mirdz sarkanvīns,
Sēdi pie plaisas galva,

seeingman rakstīja:Kur tavas sprauslas, kur tavas riepas?
Pirkstos kūp cigarete,
Glāzē mirdz sarkanvīns,
Sēdi pie plaisas galva,

Ideāls priekš z-svētkiem

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1427
- 1428