Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1429
- 1430
- 1431
- 1432
- 1433
- …
- 2228
- chevron_right

Labāk izstāstiet, kur regulēt savirzi. Vēlāms, kur izmanto svarus, bet apzvanot pāris vietas laikam ar to nodarbojas dīlerī, bet citi lohi grib ieskaidrot, ka stends kompensē svaru esamību. 

Beidz to teoriju stumt...funkyasshit rakstīja:Labāk izstāstiet, kur regulēt savirzi. Vēlāms, kur izmanto svarus, bet apzvanot pāris vietas laikam ar to nodarbojas dīlerī, bet citi lohi grib ieskaidrot, ka stends kompensē svaru esamību.

Skriesi regulēt savirzi

Vispirms pastāsti savu viedokli par to kāpēc jāizmanto svari, ja atbildēsi pareizi varam turpināt diskusiju. 

Tu tiešām esi dīvains... Es ZINU to teoriju, un zinu kā izmainās rādījumi. Savirzi taisu saviem auto pats.funkyasshit rakstīja:Vispirms pastāsti savu viedokli par to kāpēc jāizmanto svari, ja atbildēsi pareizi varam turpināt diskusiju.
Neaizmirsti riepiņās ielaist ziemas gaisu un pārbaudīt spiedienu ar ...
Un cik ir jābūt degvielai bākā ?
J a man klients atbrauc ar pilnu bāku, vai man jānolej degviela ?
Ja klients atbrauc bez degvielas, man jāpielej pilna ?
uttt...
Var turpināt mūžīgi. Tāpēc ir pielaides..

Tad jau tu noteikti zini, kā uz savirzes rādījumiem iedarbojas mašīnas aerodinaminas īpašības pie ātruma un kā rādījumi izmainās ar pasažieriem. Es nedēļā nobraucu 400km ar 4 cilvēkiem mašīnā un pilnu bagāžnieku. Man tikai rodas jautājums. Ja tu zini tā visa ietekmi un zini par cik gradiem katra no pozīcijām izmainās - tev ir vienalga vai tomēr nesaproti to grādu ietekmi uz katru no pozīcijām? 
Nejauc te pielaides. Tās ir tik, cik uzrāda stends un pats noteikti ļoti labi zini, ka iesēžoties mašīnā viss ir ārpus pielaidēm.
UN, ja klients atbrauc ar tukšu bāku TAVS PIENĀKUMS ir pateikt viņam to, ka ir vajadzīga pilna. Ja klients saka - pohuj, regulē, tad arī pasaki, ka tu atbildību neuzņemies par to, kāda būs savirze. Kad būs klienti kas pisīs smadzeni par padarīto darbu, gan sapratīsi, kad uznemties un neuzņemties atbildību uz kapeikupisēju rēķina

Nejauc te pielaides. Tās ir tik, cik uzrāda stends un pats noteikti ļoti labi zini, ka iesēžoties mašīnā viss ir ārpus pielaidēm.
UN, ja klients atbrauc ar tukšu bāku TAVS PIENĀKUMS ir pateikt viņam to, ka ir vajadzīga pilna. Ja klients saka - pohuj, regulē, tad arī pasaki, ka tu atbildību neuzņemies par to, kāda būs savirze. Kad būs klienti kas pisīs smadzeni par padarīto darbu, gan sapratīsi, kad uznemties un neuzņemties atbildību uz kapeikupisēju rēķina

Ja Tu strādājot servisā dzīsi šito kuiņu, pastāv liela iespēja nomirt badā
Un jā, riepas man dilst vien'mērīgi...

Un jā, riepas man dilst vien'mērīgi...

Pastāv divas iespējas - atbrīvoties no klientiem kapeikupisējiem vai mainīt profesiju. Man skrūvēt citu mašīnas baudu nesagādā jebkurā gadijumā. 

Nav vajadzibas no tiem svariem, un ne visam auto markam prasa tos svarus un pilnas bakas utt. Un iesezoties auto radijumi izmainas, bet tas izmainas ir nebutiskas, kuras neiespaido riepu dilsanu .. protams ja tev auto nav galigs galerts kura iesezoties tas nosezas par pus metru .. 

Svari ir jāliek! Tas diez gan daudz izsaka.

Beidzot uzlieku sev profila attēlu, un uzzinu, ka E36 sākumlapā rādās tā bilde 

Kura?KasparsG rakstīja:Beidzot uzlieku sev profila attēlu, un uzzinu, ka E36 sākumlapā rādās tā bilde

viens no foruma biedriem shortshifterus pārdod 2x dārgāk nekā viņi maksā ķīnā

Uzspied uz ''portāls'' un apskatiesmāriņš rakstīja:Kura?KasparsG rakstīja:Beidzot uzlieku sev profila attēlu, un uzzinu, ka E36 sākumlapā rādās tā bilde

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tā daudzi daraK.F. rakstīja:viens no foruma biedriem shortshifterus pārdod 2x dārgāk nekā viņi maksā ķīnā![]()

ss.lv tas pats

Ok chill, nesapratu tavu domuRob rakstīja:Uzspied uz ''portāls'' un apskatiesmāriņš rakstīja:Kura?KasparsG rakstīja:Beidzot uzlieku sev profila attēlu, un uzzinu, ka E36 sākumlapā rādās tā bilde

Ir aitas un ir cirpēji.māriņš rakstīja:Tā daudzi daraK.F. rakstīja:viens no foruma biedriem shortshifterus pārdod 2x dārgāk nekā viņi maksā ķīnā![]()
![]()
ss.lv tas pats![]()
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Tas gadījumā nav Maxixt? Tas ir labais kadrs, pie viņa labāk ne.K.F. rakstīja:viens no foruma biedriem shortshifterus pārdod 2x dārgāk nekā viņi maksā ķīnā![]()
Diegabiksis

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1429
- 1430
- 1431
- 1432
- 1433
- …