Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1431
- 1432
- 1433
- 1434
- 1435
- …
- 2228
- chevron_right
taisnība, līdz nāvei esmu nobraucis 2 angļu motorus, M54B30 un M57d30, abi izņemti no sterilām bundžām, pēc skata pat žēl būtu jaukt vismaz man, bet abi pēc laika noklemmēja, vienam klanis ielidoja blokā, otram karterī bija akmeņ samesti un smiltis, takā hujzin vai pēc šādas pieredzes es kādreiz vel ņemšu no šrotiniekiem motoru, ja ņemšu tad tikai un vienīgi pats pārlasīšu visu, lai ir garantijas ka nekādi pārsteigumi nebūs.

Lietots ir lietots. 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Pēdejā laikā esmu ar pamanijis ka daudzi liek pat jaunus ģenaratorus un starterus,nevis liek lietotus vai restauretus. 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Par to purna sīdēšanu nepāraksijies?Razbainieks rakstīja:Nu piem bralēns nesen paņēma m52b28 , 450€ , kompresija kā vajag, nekad negrab,vanos strādā, bet bez kārbas
Un m50 nav ne vainas, čuguns, purns biš smagāks lidz ar to purns mazāk slīdēs ārā,nekā ar aluninija bloku, grūtāk pārvārīt , un bosch vadība. Un kā nekā turbo izdevīgāk krāmēt virsū.
Tā man liekas ir laimesspēle?70cc rakstīja:taisnība, līdz nāvei esmu nobraucis 2 angļu motorus, M54B30 un M57d30, abi izņemti no sterilām bundžām, pēc skata pat žēl būtu jaukt vismaz man, bet abi pēc laika noklemmēja, vienam klanis ielidoja blokā, otram karterī bija akmeņ samesti un smiltis, takā hujzin vai pēc šādas pieredzes es kādreiz vel ņemšu no šrotiniekiem motoru, ja ņemšu tad tikai un vienīgi pats pārlasīšu visu, lai ir garantijas ka nekādi pārsteigumi nebūs.
Ir bijuši 6 bmw un nevienam nav noklapējis motors.
Pēdējais labojis kars - 14 Dec 2015, 00:59, kopā labots 1 reizi.

delete

hvz ,man jau liekas jo vieglāks purns jo labāk vadās.Vismaz tas ir viens no argumentiem kāpēc īsti negribu m50 likt iekš e30,bet nu ņemot vērā jaudas īpašības,nāksies kaut kad... 

itkā nē, pēc prakses, aluminijs daudz vieglāks, lidz ar to saķere mazāka un pa slidenu segumu- tas ka priekša aizies taisni , iespejamiba ir lielaka jo mazāks svars spiež uz priekšējiem riteņiem.kars rakstīja:Par to purna sīdēšanu nepāraksijies?Razbainieks rakstīja:Nu piem bralēns nesen paņēma m52b28 , 450€ , kompresija kā vajag, nekad negrab,vanos strādā, bet bez kārbas
Un m50 nav ne vainas, čuguns, purns biš smagāks lidz ar to purns mazāk slīdēs ārā,nekā ar aluninija bloku, grūtāk pārvārīt , un bosch vadība. Un kā nekā turbo izdevīgāk krāmēt virsū.
Tā man liekas ir laimesspēle?70cc rakstīja:taisnība, līdz nāvei esmu nobraucis 2 angļu motorus, M54B30 un M57d30, abi izņemti no sterilām bundžām, pēc skata pat žēl būtu jaukt vismaz man, bet abi pēc laika noklemmēja, vienam klanis ielidoja blokā, otram karterī bija akmeņ samesti un smiltis, takā hujzin vai pēc šādas pieredzes es kādreiz vel ņemšu no šrotiniekiem motoru, ja ņemšu tad tikai un vienīgi pats pārlasīšu visu, lai ir garantijas ka nekādi pārsteigumi nebūs.
Ir bijuši 6 bmw un nevienam nav noklapējis motors.
Tads pars princips ziemā ar pakaļu, sakrāmē pilnu bagūzi ar ķieģeļiem un dirsu būs grūtāk samest.

Interesanta teorija
tad kāpec 4cil bmw vadās labāk par 6cil?
tad jau porsche 911 vispār nebūtu braucams, viegls purns un lielākais smagums aiz aizm. ass.
Kāpēc visi sporta auto ražotāji cenšās motoru novietot pēc iespējas dziļāk, nost no priekšejās ass ideālā variantā?
Tad jau audi vislabāk vadās, tam riktīgi smags purns
skat kur glāzes atrodās 

tad jau porsche 911 vispār nebūtu braucams, viegls purns un lielākais smagums aiz aizm. ass.
Kāpēc visi sporta auto ražotāji cenšās motoru novietot pēc iespējas dziļāk, nost no priekšejās ass ideālā variantā?
Slēpts saturs: Parādīt
Slēpts saturs: Parādīt

Nu tu jau tur profisionali iedziļinājieskars rakstīja:Interesanta teorija![]()
Kāpēc visi sporta auto ražotāji cenšās motoru novietot pēc iespējas dziļāk, nost no priekšejās ass ideālā variantā?Tad jau audi vislabāk vadās, tam riktīgi smags purnsSlēpts saturs: Parādītskat kur glāzes atrodāsSlēpts saturs: Parādīt

Un tas par to dzinēju ko minēji , kad meģina likt tuvāk salonam. Myb tpc lai smaguma centrs ir auto vidū , lai līkumos lielā ātrumā auto iet pa vienmērīgu trajektoriju.
Bet still m50 nav ne vainas pat ja viņš ir vecs.

Gribat manu subjektīvo viedokli? 
Manai 316i kupejai purns iet kā sūds ārā līkumos - tāpēc, ka viegls un tāpēc, ka nav pietiekami jaudas, lai vispirms sāktu mesties pakaļējais tilts nevis priekšējais

Manai 316i kupejai purns iet kā sūds ārā līkumos - tāpēc, ka viegls un tāpēc, ka nav pietiekami jaudas, lai vispirms sāktu mesties pakaļējais tilts nevis priekšējais

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Purns iet ārā ne tāpēc, ka viegls un ne tāpēc ka jaudas maz 

Dažādi iemesli var būt
Riepas
Savirze ( ja oem iestatijumi, tad pirmais purns padosies, tā bmw paredzējis drošības dēļ)
Aizm. stabilizatora neesamība
Līkas rokas
u.c

Riepas
Savirze ( ja oem iestatijumi, tad pirmais purns padosies, tā bmw paredzējis drošības dēļ)
Aizm. stabilizatora neesamība
Līkas rokas
u.c
24.10.2015 Jēkabpils BMW kluba sezonas noslēguma atskats

Pirms 1.5 gadiem apmēram dabūju palielu sodu, kuru nevarēju uzreiz pacelt, tādēļ visu noskaidroju.Paiciits rakstīja:Ja nekas nav mainījies, tad gada laikā neviens neko neteiks. Respektīvi, ja būs jāveic kādas darbības csdd tad arī pie viena nomaksā sodu, respektīvi iesi TA un samaksāsi. Kkad gribēju laicīgi samaksāt, bet elektroniski tur csdd kkādu komisiju vēl ierubīja, tad nu arī maksāju visu tad kad gāju skatiTomSkarsts rakstīja:Varbūt kāds zin, kā ir ar sodu nomaksu jeb noparkoju nevietā, atrāvu 30e sodu, rakstīts, ka jāapmaksā mēneša laikā. Zinu, ka skati ejot nedrīkst būt parādi. Jautājums - kas mainās, ja nemaksāju tagad, bet teiksim pēc mēneša vai 2(skate jāiet tikai 2016 rudenī) ?
Ja velc garumā, tad protams var sākties parādu piedziņa, kkādi procenti, bet līdz gadam viss ir ok.
Sods nedrīkst 'karāties' vairāk kā 1 pilnu gadu. (ja nedabūji TA dienā, tad nekas slikts nebūs), un nekādi procenti arī netiks skaitīti. Ejot skati samaksāsi. (ja sods ir uz auto. Es nezinu, par parkošanos nevarēja arī parasto administratīvo ierubīt?)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Pēc 1 gadu neapmaksāta soda, tava vadītāja apliecība ir nederīga un soda piedziņu nosūta uz tiesu.

tieši tā, Tādēļ saku, nedrīkst 'karāties' vairāk par gadu.Emteks rakstīja:Pēc 1 gadu neapmaksāta soda, tava vadītāja apliecība ir nederīga un soda piedziņu nosūta uz tiesu.
Es pirms 1.5 gadiem interesējos, pie TA samaksāju, ja Tu par mani

blagKikaps rakstīja:tieši tā, Tādēļ saku, nedrīkst 'karāties' vairāk par gadu.Emteks rakstīja:Pēc 1 gadu neapmaksāta soda, tava vadītāja apliecība ir nederīga un soda piedziņu nosūta uz tiesu.
Es pirms 1.5 gadiem interesējos, pie TA samaksāju, ja Tu par maniApliecība derīga, parādu nav.

bus jamaskas katru menesi kkada summa

Ja steidzies - esi gatavs par to samaksātAndzaK_LV rakstīja: blagman jau stav 165e csdd nesamaksati, un ritdien pec mentenes apmeklejuma uzzinasu cik bus par pedejo sodu
itka 160-220e var iedot
![]()
bus jamaskas katru menesi kkada summa

nejau saja dziveKikaps rakstīja:Ja steidzies - esi gatavs par to samaksātAndzaK_LV rakstīja: blagman jau stav 165e csdd nesamaksati, un ritdien pec mentenes apmeklejuma uzzinasu cik bus par pedejo sodu
itka 160-220e var iedot
![]()
bus jamaskas katru menesi kkada summaNevari samaksāt - brauc godīgi!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1431
- 1432
- 1433
- 1434
- 1435
- …
- 2228