Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1435
- 1436
- 1437
- 1438
- 1439
- …
- 2228
- chevron_right

Jau izrunāts lamu topikā!KM-Motors rakstīja:Cilveks ar kameru bus policists tagad- https://www.youtube.com/watch?v=BIu-e1ClVkEZurka priekstam ir domata+ dzeki atpusas dienas tumsaja laika kad nav satiksmes! Nu baigais baigais serloks holms ble!

Iskatās, ka tika apdraudēti citi un kavēta satiksme 

Skatījos jauno e36 kalendāru un ir ok. Tikai varbūt kāds var pielabot dzeltenā komakta bildi, lai kapots nav ahromatisks?

TEV TO KALENDARU PEC VISA NEVIENS NEPARDOS!!! Ej un sedi krumos un filmee savus drifterus!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

JEBAL +M3 +M5bestbmw rakstīja:TEV TO KALENDARU PEC VISA NEVIENS NEPARDOS!!! Ej un sedi krumos un filmee savus drifterus!!!

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

+316Turbobestbmw rakstīja:TEV TO KALENDARU PEC VISA NEVIENS NEPARDOS!!! Ej un sedi krumos un filmee savus drifterus!!!

Viss, Čakijam forumā vairs nav nākotnes 

Atbrauks uz atklāšanu ar mammīti, ši visus jūs nopērs, ka viņas mazo rudo bumbulīti apbižojat

CaK, par šādiem izgājieniem Tev steidzami jāpārdod savs BMW 

Plus forumā bansSvidzins rakstīja:CaK, par šādiem izgājieniem Tev steidzami jāpārdod savs BMW

EPISKI!
Smejos, ļoti!

Smejos, ļoti!

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

wahahahahahaha uzlaboja vakaru

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

BMW - Best Motorsport Weapon

Bērnudārzs...

Bērnudārzs vai ne bērnudārzs,bet ja viņš būtu aizgājis aprunāties vai kaut devis bietē tiem drifteriem,nevis filmējis un kā mīzals gājis uz policiju,šī visa nebūtu.Man personīgi ir bijusi darīšana ar tādiem taisnības cīnītājiem un uz menteni arī gājis dēļ iesnieguma,aizgāju,pateicu visu ko es domāju un vsjo,cak tiešām cer,ka tur kaut kas būs?aizmirsti,poličiem ir ko darīt.Video numuri ar ne pārāk labi redzami,tākā aplauziens vetsit 

Aplauziens tur garantēts, gājiens no CaK puses stulbs, komentāri vēl stulbāki. Nedomāju, ka CaK ir tik liels idiots, lai garlaicības dēļ vizinātos apkārt, filmētu un čakarētos ar policiju. Attiecīgi, visdrīzāk, nofilmētie transportlīdzekļi viņam traucēja. Un to viņš izlēma risināt kā civilizēts cilvēks, likuma noteiktajā kārtībā.Ģirts rakstīja:Bērnudārzs vai ne bērnudārzs,bet ja viņš būtu aizgājis aprunāties vai kaut devis bietē tiem drifteriem,nevis filmējis un kā mīzals gājis uz policiju,šī visa nebūtu.Man personīgi ir bijusi darīšana ar tādiem taisnības cīnītājiem un uz menteni arī gājis dēļ iesnieguma,aizgāju,pateicu visu ko es domāju un vsjo,cak tiešām cer,ka tur kaut kas būs?aizmirsti,poličiem ir ko darīt.Video numuri ar ne pārāk labi redzami,tākā aplauziens vetsit
Tā kā no tā 99.9 % ka nebūs jēgas, iespējams pēc tam ķersies pie citiem līdzekļiem...

Dirsīsiet man vai nē, vienalga.
Imho, cilvēki, kuri nevar paši kaut ko pateikt SEJĀ vai vismaz aprunāties aci pret aci, tikai aizskrien uz menteni kā mazas meitenes ir totāli MĪKSTIE, kā pierādas (nav runa tikai par šo CAK sviestu, pašam ar te bija nesen gadījums). Turklāt stulbākais, ka pat nespēj pienākt pateikt - "tinieties prom vai saukšu policiju" utml. Sviests. Nu kur tādi cilvēki rodas..
Imho, cilvēki, kuri nevar paši kaut ko pateikt SEJĀ vai vismaz aprunāties aci pret aci, tikai aizskrien uz menteni kā mazas meitenes ir totāli MĪKSTIE, kā pierādas (nav runa tikai par šo CAK sviestu, pašam ar te bija nesen gadījums). Turklāt stulbākais, ka pat nespēj pienākt pateikt - "tinieties prom vai saukšu policiju" utml. Sviests. Nu kur tādi cilvēki rodas..
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Nopietni, Cak ar to video uz policiju gāja?
Cik atceros, tad video ar csn pārkāpumu, kuru var izmantot tiesā kā pierādījumu ir veikts ar atbilstošu sertificētu aparatūru un to veic policijas darbinieki, civilpersonu, privātpersonu filmētie video par csn netiek ņemti vērā!
Šajā ziņā par Cak brīnos, tas atgādina tādu ņergu, kas pa katru sev netīkamu darbību skrien sūdzēties
Es neatbalstu kaut kādu jolo un citu idiotismu uz ceļa, kā pie mums pa reizei Vecmīlgrāvi uzrodas debilie ar skaļām izplūdēm pa nakti vai vēl trakāk, dienas laikā lielajā līkumā, kur abās pusēs gājēju pārejas un ir salīdzinoši intensīva satiksme tiek "driftēts" neskatoties uz to ka cilvēki staigā, bet citādi ja ir vietas, kur nevienam netraucē kā arī izpūtējs ir kārtībā un bezjēdzīgi negāzē tad lai jaunatne trenējās savākties nekā kādā nelaimīgā dienā pie neparedzams sānslīdes sataisa sūdus ar cietušajiem nespējot, nemākot savākties.
Cik atceros, tad video ar csn pārkāpumu, kuru var izmantot tiesā kā pierādījumu ir veikts ar atbilstošu sertificētu aparatūru un to veic policijas darbinieki, civilpersonu, privātpersonu filmētie video par csn netiek ņemti vērā!
Šajā ziņā par Cak brīnos, tas atgādina tādu ņergu, kas pa katru sev netīkamu darbību skrien sūdzēties

Es neatbalstu kaut kādu jolo un citu idiotismu uz ceļa, kā pie mums pa reizei Vecmīlgrāvi uzrodas debilie ar skaļām izplūdēm pa nakti vai vēl trakāk, dienas laikā lielajā līkumā, kur abās pusēs gājēju pārejas un ir salīdzinoši intensīva satiksme tiek "driftēts" neskatoties uz to ka cilvēki staigā, bet citādi ja ir vietas, kur nevienam netraucē kā arī izpūtējs ir kārtībā un bezjēdzīgi negāzē tad lai jaunatne trenējās savākties nekā kādā nelaimīgā dienā pie neparedzams sānslīdes sataisa sūdus ar cietušajiem nespējot, nemākot savākties.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1435
- 1436
- 1437
- 1438
- 1439
- …
- 2228