Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1437
- 1438
- 1439
- 1440
- 1441
- …
- 2228
- chevron_right

AsprātisValtersZ rakstīja:Tas jau tev e46.lv jāprasa

ir kāds kurš par labu ciparu var uzņemties pārvilkt aizmugurējās bremžu trubas?
pm ar piedāvājumiem
pm ar piedāvājumiem

Kurš ar tds kūti Nestē, blakus Dominas Hesītim uztina sauli bracot prom, kamēr es pildījos? 

No e46 kupejas der uz e36kupeju rokbalsts vnk nezinu vai deres uz e36 viduskonsoli

Uzinaju , ka nevar norugulet vinju. ta problema ir labojama , ka nevar norugulet ? vai atliek sapigakais varinats pirkt jaunus lukturus prieksa. ?māriņš rakstīja:Nopulē luktururs.LAKIKS rakstīja:Ka salabot 2 CSDD , izpludis tuvas gaismas stara atels. 2002g fl e46.
Japerk stiklini jauni ? vai var savadak so salabot.

ja izpludis stars, parbaudi lampu, varbut nepareizi ielikta, vai brakis. kaa nevar noregulet. nestrada regulatori?
jaatjuunee m42

masina ir tiko nesen adzinat no DE , pirmie ipasnieki , tasi reg. Un taja bridi ari 2 ielika. Servisa teica , ka nevar norugulet un japerk jaunas lampas. Protams es blakam servisa nebiju , bet meitene. Tur jau var iespejams visadus batonus ausis saspraust. Bet 2 paliek 2 no csdd puses. Tape tada zinkare man ir.agaFu rakstīja:ja izpludis stars, parbaudi lampu, varbut nepareizi ielikta, vai brakis. kaa nevar noregulet. nestrada regulatori?
https://m.ss.lv/msg/ru/transport/cars/b ... hhplb.html kam ir shitas? Baigi labs izsklausaas

KM-Motors rakstīja:Cilveks ar kameru bus policists tagad- https://www.youtube.com/watch?v=BIu-e1ClVkEZurka priekstam ir domata+ dzeki atpusas dienas tumsaja laika kad nav satiksmes! Nu baigais baigais serloks holms ble!
bijo peso kas tur slikts?!

Lidoju Reti,Bet Atri!!

nu tad visdrizak regulatori sacakareti. protams darit kaut ko var, bet ja pats to nevari izdarit, tad letak butu nopirkt citu lukturi.LAKIKS rakstīja:masina ir tiko nesen adzinat no DE , pirmie ipasnieki , tasi reg. Un taja bridi ari 2 ielika. Servisa teica , ka nevar norugulet un japerk jaunas lampas. Protams es blakam servisa nebiju , bet meitene. Tur jau var iespejams visadus batonus ausis saspraust. Bet 2 paliek 2 no csdd puses. Tape tada zinkare man ir.agaFu rakstīja:ja izpludis stars, parbaudi lampu, varbut nepareizi ielikta, vai brakis. kaa nevar noregulet. nestrada regulatori?
jaatjuunee m42

Ja nemaldos lietotajs baumanis tirgoRihisE36 rakstīja:https://m.ss.lv/msg/ru/transport/cars/b ... hhplb.html kam ir shitas? Baigi labs izsklausaas

kaut gan ja ir pa augstu , vai zemu, tad TA raksta - neprecizi noreguleti.
jaatjuunee m42
Da man servisaa ari teica ka lampas metamas misenee ka neko noregulet nevar viss slikti , viss beodzies bet TA ielika tik 2 pr vienu tuvo kura nav atbilstosi noreguleta , ķip pa zemuLAKIKS rakstīja:masina ir tiko nesen adzinat no DE , pirmie ipasnieki , tasi reg. Un taja bridi ari 2 ielika. Servisa teica , ka nevar norugulet un japerk jaunas lampas. Protams es blakam servisa nebiju , bet meitene. Tur jau var iespejams visadus batonus ausis saspraust. Bet 2 paliek 2 no csdd puses. Tape tada zinkare man ir.agaFu rakstīja:ja izpludis stars, parbaudi lampu, varbut nepareizi ielikta, vai brakis. kaa nevar noregulet. nestrada regulatori?

Ogrē, medeo pateica, ka lampas metamas, aizbraucu uz to lampu regulācijas būdiņu, kas tieši blakus csdd, puisis izskrūvēja lukturi, sataisīja un noregulēja +/- tā lai skati var iziet
agaFu rakstīja:nu tad visdrizak regulatori sacakareti. protams darit kaut ko var, bet ja pats to nevari izdarit, tad letak butu nopirkt citu lukturi.LAKIKS rakstīja:masina ir tiko nesen adzinat no DE , pirmie ipasnieki , tasi reg. Un taja bridi ari 2 ielika. Servisa teica , ka nevar norugulet un japerk jaunas lampas. Protams es blakam servisa nebiju , bet meitene. Tur jau var iespejams visadus batonus ausis saspraust. Bet 2 paliek 2 no csdd puses. Tape tada zinkare man ir.agaFu rakstīja:ja izpludis stars, parbaudi lampu, varbut nepareizi ielikta, vai brakis. kaa nevar noregulet. nestrada regulatori?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Dirsējiem. Tur pāris cilvēku tehniski stipri, a pārējie - labākajās bmw tradīcijās. Īpaši neatpaliek no powera.ValtersZ rakstīja:Kam tad tas forums domāts ?
Diegabiksis

Rek CaK piedāvā unikālas biznesa iespējas:
''Meklēju servisu/sponsoru YouTube šova filmēšanai. Jau labu laiku filmēju "BMW e36 ikdiena", kur atspoguļoju bembja remontu un tā izmaksas. Tā kā šādas sērijas izmaksā dārgi, vēlos piedāvāt sadarbību - mans bmw jūsu servisā. Remonta procesu filmēju un reklamēju jūsu servisu. Darbs jūsu, detaļu izmaksas manas. Skatījumi vienai sērijai ap 20 000 unikālo lietotāju un domāju, ka šādām sērijām ir lielāks potenciāls, jo tie 20 000 ir video, kur es vnk. sēžu un stāstu. Ja ir interese, tad sazinieties ar mani [email protected]''

''Meklēju servisu/sponsoru YouTube šova filmēšanai. Jau labu laiku filmēju "BMW e36 ikdiena", kur atspoguļoju bembja remontu un tā izmaksas. Tā kā šādas sērijas izmaksā dārgi, vēlos piedāvāt sadarbību - mans bmw jūsu servisā. Remonta procesu filmēju un reklamēju jūsu servisu. Darbs jūsu, detaļu izmaksas manas. Skatījumi vienai sērijai ap 20 000 unikālo lietotāju un domāju, ka šādām sērijām ir lielāks potenciāls, jo tie 20 000 ir video, kur es vnk. sēžu un stāstu. Ja ir interese, tad sazinieties ar mani [email protected]''

Krievzemē šī fīča labi strādā

Nezinu vai Vācijā ar to nodarbojas, bet gan jau ka angļu lampu kāds bomzis ielicis. Pa lielam jāmaina tikai refklektors (ja Tev parastie lukturi), viss pārējais var palikt no stoka. Vizuāli atšķirt EU/UK reflektorus nav iespējams. Nu lab, marķējums atšķiras LF, LR. kaut kā tā tur. Koroče, ja viena lampa ok, otra neiet cauri, izjauc abas - salīdzini refklektoru marķējumu un tad arī sapratīsi kas lācītim vēderā. EU Reflektorus atsevišķi grūti dabūt.LAKIKS rakstīja:masina ir tiko nesen adzinat no DE , pirmie ipasnieki , tasi reg. Un taja bridi ari 2 ielika. Servisa teica , ka nevar norugulet un japerk jaunas lampas. Protams es blakam servisa nebiju , bet meitene. Tur jau var iespejams visadus batonus ausis saspraust. Bet 2 paliek 2 no csdd puses. Tape tada zinkare man ir.agaFu rakstīja:ja izpludis stars, parbaudi lampu, varbut nepareizi ielikta, vai brakis. kaa nevar noregulet. nestrada regulatori?
Diegabiksis

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1437
- 1438
- 1439
- 1440
- 1441
- …